- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben her camasira yumusatici katmam sadece klorakla yikadiklarima katarim oda klorak kokusu kalmasın diye Bir de deterjan kalıntısı kalmasın diye ek durulama yaptırırım makineye özellikle deterjan kalıntısı kalmaması için yaparım bunuBöyle eşlerine hizmetçi muamelesi yapan erkeklerden nefret ediyorum.çok beğenmiyorsa otursun kendisi yıkasın.bi defa güzel koksun diye kullanılan yumuşatıcılar sağlığa zararlı.hem de Bebek varken daha dikkatli olmanız lazım.hamile kadına nasıl kıyıyo anlamıyorum.annesine de böyle davranıyor muymuş beyfendi.
bu hem ona hem sana ne ne kadar zararli esinin bunda haberi varmi 3 kapak yani nediyeyim bir yumasatici bana 1.5 ay gidiyo beCanim zaten bana bir sise bi hafta zor gidiyor
Her yikamada iki uc kapak koyuyorum
Konu sahibi abimde durduk yere vitiligo gibi şeyler çıktı kollarında yüzünde vs.. Acaip bir hale geldi derisi, görümceme deterjanı bıraktıramadım ne dediysem, sonra baktı ki abimin derisi artık iğrenç bir hale geldi bebek deterjanı varmış onu kullandı, abimin denemediği ilaç merhem kalmamıştı ama hiç geçmemişti, nasıl ki deterjanı bıraktı geçmeye başladı
canim peki yumusaticiyi ne zaman makineye dolduruyosun? ben yikamanim bitmesine 10-15 dk kala atiyorum.. ama gercekten cok zor durumunCanim zaten bana bir sise bi hafta zor gidiyor
Her yikamada iki uc kapak koyuyorum
Vitiligo durduk yere bende de çıktı. Ama yüzümde. Stresten oluyormuş öyle dedi doktor bana. Zaten bebeğimi kaybettiğim gün şak diye alnımda çıktı hafiften. Kan testleri Bilmem neler. Vitaminler de dipteymis. Tonca şey kullanıyorum şu an.
Konuyla alakasız ama çok hassas olduğum için bu konuda, Hemen yazmak istedim. Deterjan olayını deneyeceğim. Teşekkürler.
Canim durulamaya gectiginde koyuyorumcanim peki yumusaticiyi ne zaman makineye dolduruyosun? ben yikamanim bitmesine 10-15 dk kala atiyorum.. ama gercekten cok zor durumun
Tepkisi ne olduArkadaslar yoktum sayfalarca mesaj var
Okumam heralde 1 saatimi alir
Ama durum bu .
Eve geldim esim camasirlari yerden almis .
Dedim kusura bakma hamileyim cok yoruluyorum bi zahmet camasirinida artik kendin yikarsin dedim
![]()
Camasirlara sirke doksem evi terkeder kesinBen kullanıyorum sirke yumuşatıcı yerine, 6-8 aydır, deterjan yerine de çamaşır sodası kullanıyorum makinede hiçbir problem yok ama sirkem kendi yaptığım sirke. Markette satılanlar kadar keskin değil. Yıkarken bikaç damla da çilek yağı damlatıyorum deterjan gözüne. Pasta tarifi gibi oldutek dezavantaj lekeli olanları elde ön yıkama yapmak gerekiyor ve çamaşırlar çıktığında baya buruşuk oluyor,eskiden düzgünce asıp ütülemeye ihtiyaç duymadan giydiğim kıyafetler şimdi kesin ütü istiyor
Camasir nasil yikanir gor dediTepkisi ne oldu
Yengec burcueşin başak burcu mu?
Ayy sindirim bozuldu kusurama bakmaCamasir nasil yikanir gor dedi
Bide dediki bu makinada 20 derece yok ki
Askim dedim hangi makinada 20 derece var
Bu sicak bunda yikayamam dedi
Iyi dedim at henisini aliriz
Kirlenfikce yenisini alirim dedim![]()
Valla ya makinada 20 derece ariyorAyy sindirim bozuldu kusurama bakma![]()
Aslında renklisi beyazı karışık onun çamaşırlarını atıcan 90 dereceye basıcan çamaşır suyunu gözünün içine baka baka. Sadist yapar bunlar insanıValla ya makinada 20 derece ariyor
Neymis yazisi silinmis
He hepsi silinmemis bir 20 drece silinmis![]()
Ya bence sebeklik yapiyor yikamicam dedim diye .Aslında renklisi beyazı karışık onun çamaşırlarını atıcan 90 dereceye basıcan çamaşır suyunu gözünün içine baka baka. Sadist yapar bunlar insanı![]()