Titiz kocalar ve onlara yaranamayan eşleri

Böyle eşlerine hizmetçi muamelesi yapan erkeklerden nefret ediyorum.çok beğenmiyorsa otursun kendisi yıkasın.bi defa güzel koksun diye kullanılan yumuşatıcılar sağlığa zararlı.hem de Bebek varken daha dikkatli olmanız lazım.hamile kadına nasıl kıyıyo anlamıyorum.annesine de böyle davranıyor muymuş beyfendi.
ben her camasira yumusatici katmam sadece klorakla yikadiklarima katarim oda klorak kokusu kalmasın diye Bir de deterjan kalıntısı kalmasın diye ek durulama yaptırırım makineye özellikle deterjan kalıntısı kalmaması için yaparım bunu

Ortaya deterjan ve saglikli yazilar birak okusun paşaniz
Biarada anlatin lütfen
Bebeginize yazik en cok da size yazık lütfen

Hamilesiniz. Bu kadar çok yumuşatıcı kullanmak size de bebeğinize de zarar verir. Eşinizle bunu konuşun nasılsa bebek doğunca kullanamayacaksınız.

Konu sahibi abimde durduk yere vitiligo gibi şeyler çıktı kollarında yüzünde vs.. Acaip bir hale geldi derisi, görümceme deterjanı bıraktıramadım ne dediysem, sonra baktı ki abimin derisi artık iğrenç bir hale geldi bebek deterjanı varmış onu kullandı, abimin denemediği ilaç merhem kalmamıştı ama hiç geçmemişti, nasıl ki deterjanı bıraktı geçmeye başladı

Vitiligo durduk yere bende de çıktı. Ama yüzümde. Stresten oluyormuş öyle dedi doktor bana. Zaten bebeğimi kaybettiğim gün şak diye alnımda çıktı hafiften. Kan testleri Bilmem neler. Vitaminler de dipteymis. Tonca şey kullanıyorum şu an.
Konuyla alakasız ama çok hassas olduğum için bu konuda, Hemen yazmak istedim. Deterjan olayını deneyeceğim. Teşekkürler.

ayyy nekdr sinir bozucu bi insan.. cok sukur benim esim hicbiseyime karismazzz...

Canim zaten bana bir sise bi hafta zor gidiyor
Her yikamada iki uc kapak koyuyorum
canim peki yumusaticiyi ne zaman makineye dolduruyosun? ben yikamanim bitmesine 10-15 dk kala atiyorum.. ama gercekten cok zor durumun

Vitiligo durduk yere bende de çıktı. Ama yüzümde. Stresten oluyormuş öyle dedi doktor bana. Zaten bebeğimi kaybettiğim gün şak diye alnımda çıktı hafiften. Kan testleri Bilmem neler. Vitaminler de dipteymis. Tonca şey kullanıyorum şu an.
Konuyla alakasız ama çok hassas olduğum için bu konuda, Hemen yazmak istedim. Deterjan olayını deneyeceğim. Teşekkürler.

Abimin denemediği ilaç kalmadı, hatta en son kanser tedavisinde kullanılan bir ilaç veren oldu, ne olduğunu kimse söyleyemedi net olarak, önce kızarıyor sonra kabuk tutuyor sonra da bembeyaz kalıyordu, şimdi o beyazlıklar normal renge baya yaklaşmış, kabuklanma kızarıklık da yok ve ilaçlarını da bıraktı çünkü aşırı soyulma pullanma ve kızarıklık yapmıştı cildinde..

Ben evde neredeyse tamamen doğala geçtim, bütün deterjanları da insan sağlığını hiçe sayan para tuzakları olarak görüyorum... Elde yıkadığım çamaşırlarda arap sabunu, makinede çamaşır sodası ve sirke, bulaşıklarda makinede karbonat,limon tuzu,boraks karışımı,parlatıcı yerine sirke, elde bulaşıklara zeytinyağlı sabun (rendeleyip kaynar su ile eritiyorum sıvı deterjan gibi oluyor) , diş macunu yerine misvak, şampuan yerine zeytinyağlı sabun, saç kremi yerine sirke, duş jeli yerine yine sabun, cif yerine karbonat...
Bir tek şu sıcaklarda her gün duş almama rağmen koku rahatsız ettiğinden parfum kullanmaya başladım..onu da bırakmıştım ama ona doğal muhadil bulamadım..

Gerçekten sağlığımızı hiçe sayan pazar ürünleri bu deterjanlar... Umarım herkes en kısa sürede zararını farkedip bırakır bunları..

Bu arada görümcem değil yengem olacaktı :D

Arkadaslar yoktum sayfalarca mesaj var
Okumam heralde 1 saatimi alir
Ama durum bu .
Eve geldim esim camasirlari yerden almis .
Dedim kusura bakma hamileyim cok yoruluyorum bi zahmet camasirinida artik kendin yikarsin dedim
:KK14:

Ben kullanıyorum sirke yumuşatıcı yerine, 6-8 aydır, deterjan yerine de çamaşır sodası kullanıyorum makinede hiçbir problem yok ama sirkem kendi yaptığım sirke. Markette satılanlar kadar keskin değil. Yıkarken bikaç damla da çilek yağı damlatıyorum deterjan gözüne. Pasta tarifi gibi oldu :KK70: tek dezavantaj lekeli olanları elde ön yıkama yapmak gerekiyor ve çamaşırlar çıktığında baya buruşuk oluyor,eskiden düzgünce asıp ütülemeye ihtiyaç duymadan giydiğim kıyafetler şimdi kesin ütü istiyor
Camasirlara sirke doksem evi terkeder kesin :halay:

Camasir nasil yikanir gor dedi
Bide dediki bu makinada 20 derece yok ki
Askim dedim hangi makinada 20 derece var
Bu sicak bunda yikayamam dedi
Iyi dedim at henisini aliriz
Kirlenfikce yenisini alirim dedim :halay:

Camasir nasil yikanir gor dedi
Bide dediki bu makinada 20 derece yok ki
Askim dedim hangi makinada 20 derece var
Bu sicak bunda yikayamam dedi
Iyi dedim at henisini aliriz
Kirlenfikce yenisini alirim dedim :halay:
Ayy sindirim bozuldu kusurama bakma:KK70:

Aslında renklisi beyazı karışık onun çamaşırlarını atıcan 90 dereceye basıcan çamaşır suyunu gözünün içine baka baka. Sadist yapar bunlar insanı:KK53::-)
Ya bence sebeklik yapiyor yikamicam dedim diye .
Ama gecti bolunun pazari :halay::halay:

Back
X