Titiz ve takıntılı kocamın yüzünü göremiyorum! İmdat !!!

çok zor bir durum ama beni sizin bu cinselliğe takılıp asıl derdi görmemeniz çok şaşırttı yani adam sizinle siz istedikçe birlikte olsun da böyle hastalıklı davranmasında bir sakınca yok gibi davranıyorsunuz.

abanıyormuşsunuz filan... önemli olan bunlar değil. yok melekler görürmüş, yok sesinizi duyan tahrik olurmuş bunlar ayrı bir terane bu obsesif davranışlar göstermesi ayrı bir terane. siz ise işin yatak kısmındasınız, hayret...

Eşinizin takıntıları anormal siz bunları nişanlıyken farketmediniz mi...Şaşkınlıkla okudum Eşinizin davranışlarını ailesi fark etmemişmi yoksa sadece sizin yanınızdayken mi böyle...

Nişanlıyken de fark ediodum ama o zaman hoşuma gidiodu. Ben ev işlerinde pek becerikli değilimdir. Herşeyi o yapar, ne güzel diodum. Temiz, bakımlı daha ne isterim diodum. Güvenlik konusunun da işinden kaynaklandığını bildiğimden normal karşıladım. Ama ben ne bileyim aynı evin içinde kocamı bu kadar özleyeceğimi. Nişanlıyken de bize geldiğinde tuvalete falan girerdi sık sık ve uzun uzun. Bi keresinde şüphelenip abime sordurduk bi hastalığı falan mı var diye. (Prostat vb.) Ama tabi yok dedi. Üzerindekiler buruşmasın diye komple soyunup ööle girio tuvalete. Bana acayip gelmişti ama bu kadar titiz olması bi yandan hoşuma da gidiodu. Ailesi de eşimden farksız. Hepsinde bi parça var bu huylar. 300 TL su faturası gelen 5 kişilik bi aileden bahsediorum :) Neyse ki bizim ilk su faturamız 60 TL geldi. Tabi bunun 15 günü balayındaydık :)

Üzgünüm ama eşinizin durumu psikologluk değil, psikiyatrlık. İlaç kullanması, hatta bir süre müşade altında tutulması bile gerekebilir.

cnm dr değilim tabiki ama bu aşırı takıntılar. izlendiğini hissetme bana şizofreni başlangıcını çağrıştırdı. bi araştırmanı isterdim.

işyerinde okunacak bi topik değilmiş...
resmen dilimi ısırıyorum gülmemek için....
yaa kusura bakmayın da gerçekten çok komik anlatmışsınız..

Birlikte yaşayınca alışıo insan... Ben kendimi sorgulamaya başladım çok mu rahatım acaba diye... Bilmiorum ki insanlar evlerinde ne yapıolar, nasıl ilişkileri var? Ben işin bana dokunan ucunu fark ediorum doğal olarak.

Valla şaşkınlıkla okudum Allah sabır versin zor ya böyle biriylede nediycegimi bilemedim

Sevgili konu sahibi,
Diger yorumlari okumadim belki baska arkadaslar da benim düsünceme benzer seyler yazdilar.Esinizin bana göre ciddi bir psikolojik rahatsizligi var.Temizlik takintilari obsession olarak kabul edilebilir ama bir de dinlendigini,gözetlendigini falan düsünmesi cok düsündürücü.Bu artik takinti falan olmayabilir.Paronoidlik var gibi görünüyor umarim yaniliyorumdur.Ama bence iyi bir psikayetriste gitmeniz cok iyi olucaktir.

okuyunca inanamadım şaka yaptığınızı düşündüm ama sanırım eşiniz rahatsız.
bu arada eşiniz başak burcumu
bir de eşinizin mesleğini merak ettim

Son düzenleme:
titizlik veya takıntılı olma durumu değil bu
eşiniz ciddi anlamda rahatsız
demem o ki tek derdiniz sevişecek zaman bulamamak değil.

Konu cinsellikten çok öte.
Eşinin acilen psikolojik yardım alması gerek.
Bu takıntı ve titizlik diye anlattıkların ciddi bir rahatsızlık boyutuna ulaşmış.
Yani sevişememekten daha büyük sorunlar açar başınıza.

Güzelim sen durumun ciddiyetinin farkında değilsin.Sen boşver cinselliği şunu bunu eşinin acilen doktora gitmesi gerek.Normal bir insanda olabilecek davranışlar değil bunlar ve sen normal karşılıyorsun.Sana da şakaya vurarak işi geçiştiriyor.Bırak Allah aşkına mesleği gereği güvenlik önlemi alıyormuş.Nice üst kademede ne gizli görevde olan insanlar var.Hepsi 24 saat diken üstünde oturup batarya fiş çekmiyorlar.Böyle hayat mı olur.Git bence aklı başında bir büyüğüne bunları anlat sana yol göstersin.Bu evlilik böyle yürürmü

Eşinizde ağır derece obsesif & kompülsif bozukluk var. Takıntı ve bazı davranışları istemsizce yapma , mantık aranılmayacak durumlara mantık üretme ( telefon bataryasını çıkartma gibi ) belirtileridir. Siz şimdilik cinselliği bir kenara bırakın ve bir an önce bir psikaytra görünün eşinizle.

bir psikolog olarak söylüyorum, eşiniz okb , yani obsesif kompülsif bozukluk yaşıyor ve kompülsifler yani şüpheleri eyleme dönüştürmeler çok sık ve uzun süreli olmaya başlamış, kesinlikle tedavi olması lazım, ayrıca batarya çıkartma, sürekli dinlendiği şüphesi, çevresini sürekli olumsuz ve tehditkar algılaması okb den de öte basit şizofreni belirtilerini gösteriyor. siz eşinizi ikna edin ve yardım almasını sağlayın, hatta okb ve şizofreni konusunu ve belirtilerini araştırın, bakalım başka tanı ölçütleri, belirtileri gözlemliyor musunuz..
bu iki durum da çok ciddi hastalıklardır, kişinin ve ailesinin yaşam kalitesini inanılmaz düşürür, acele etmenizde fayda var...

Galiba haklısınız. Ben sorunu kendimde aramaya başlamıştım artık. Çünkü ne yalan sööliym, ben de tam tersi biraz dağınık biriyim. Benim annem de öyledir. Misafir geleceği zaman temizlik yapardı. Ama mesela halamlar her Cumartesi temizlik günü ilan edip dip bucak her yeri temizlerlerdi. Mesela yine bizim ailede kapıyı açık bırakır komşuya gideriz. Ya da yine kapı açık sabaha kadar uyuruz, sonra sabah fark ederiz ki kapı açıkmış. Kendi ailemde yetiştiğim rahatlığın bu kadar fazla olduğunun ben de farkındayım. Onun için ben olayı kendi üzerime çevirdim. Herhalde dedim ben çok rahat olduğum için garip gelio bana eşimin bu davranışları.. Üzerine bi de sevginin körlüğü gelince....

Teşekkür ederim. Allah'tan ki eşim anlayışlı ve uyumlu biridir. Böyle bi öneriyi sırf beni kırmamak için bile olsa kabul edicektir diye düşünüyorum. Belki öyle, belki de değil ama şüpheyle yaşamaktansa dediğiniz gibi bi doktora gitmekte fayda var.

bu konu haydar hocanın işi beni aşar

ee bende haydar hoca yerıne koyarsam kendımı cumleye şöyle başlardım çin işi japon işi buldun takıntılı bişi

Süper yorumun

Konu Sahibi tabiki yeni evli biri için haftada bir çok az.

Eşin gerçekten çok aşırı titiz hatta takıntılı işin çok zor.
Allah kolaylık versin.

Bence burda yazdıklarını aynen eşine söyle aslında hastalık derecesinde takıntılı

Psikologa falan gitmeyi düşünürüm acaba...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…