Titizliin bu kadar da fazla

kadifegul

tatlı kızıma kavuştum...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
2.996
8
116
Kocaeli
merhaba arkadaşlar,
benim eşim çok titiz. bu ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu çünkü herkes eşinin dağınıklığından şikayet ederken kendimi şanslı hissediyorum. eve gelir gelmez duş alır, banyoyu temizlemeden çıkmaz, eşyaları her zaman düzenli, kalkınca yatağını toplar, mutfakta dağınıklıktan ve atılmamış çöpten nefret eder. uzaktan davulun sesi hoş geliyor dimi.. ama ben adet görünce yatarken"dikkat et yatağa bulaşmasın" , gece kalkıp "ya kan mı kokuyor" ... kendimi pislik gibi hissettiriyor. neyse uzun sürmüyor buna katlanıyorum şimdilik ama geçenlerde bana yaşattığı çok kalbimi kırdı. çok rahatsızdım aşırı ağrılı bir adet dönemi geçiriyordum ayağa kalkamıyordum ayrıca miğde bulantısı, baş dönmesi titreme... adetimin son günü dayanamadım doktora gittim. doktorun eli biraz sertmiş aşırı canım yandı muayenede ve düşük yapmışsın büyük ihtimal dedi. kan tahlillerimin sonucu çıkana kadar bir taraftan karın ağrısı bir taraftan vicdan azabı kendi kendimi yedim. amanki değilmiş. telefondanda eşime gelişmeleri anlatıyorum ama ayrıntılı konuşulmuyor telefonda. akşam eve gelsede dertleşsem diye bekliyorum. eve geldiğindede dediği şey salona sen kaç gündür süpürge açmadın bu ne toz, geçti mutfağa bu çöpü neden atmadın. . zaten tüm akşam önce işleri vardı onları yaptı sonra internete takıldı sıkıldım ve ağrım yüzünden duş alıp yattım, önce niye bu kadar erken yattın ne garip kadınsın diye fırça attı sonra yanıma yattı yarın beyazları makineye atmayı unutma dedi. bu arada henüz 2,5 aylık evliyiz. sizce geleceğimiz nasıl?

erkegin derli toplu olmasi iyide,bu kadari zivanadan cikarir insani-tatlicadiarzu-

bence aldiris etme,seni yonetmeye calisiyo heralde,sen gene bildigin gibi yap islerini,cok rahatsiz oluyosa kalkip kendi yapsin,,,yorma kendini,bosveeeeeeer,bi kulagindan girsin bi kulagindan ciksin,,,,,,,,:1closedeyes:
ayrica saglikli hamilelik ve hayirli evlat dilerim,:Saruboceq:daha cok yenisiniz,duzelir esinin bu durumu,merak etme,,,ama her dediginede eyvallah deme:olmaz:

yenisiniz canım
birkaç ay daha geçsin diyorum ben
ben 9 aylık evliyim eşimin bazı huylarını
yeni yeni alıştım
hayırlı olsun bebişinde canım.

daha yeni evlisiniz birbirinize yavaş yavaş alışacaksınız..ama seni yönetmesine izin verme..

Ay çok garip eşininki . . .ben ilk defa bi erkeğin bu denli titiz olduğu duydum . .
Hep şanslısın hem şanssız.her kadın ister eşinin dağınık olmamasını ama bu kadarı çok fazla . ona alışmada sen kendini ona alıştır . konuş olmadı bununda psikolojik tedavisi vardır mutlaka

merhaba arkadaşlar,
benim eşim çok titiz. bu ilk başlarda çok hoşuma gidiyordu çünkü herkes eşinin dağınıklığından şikayet ederken kendimi şanslı hissediyorum. eve gelir gelmez duş alır, banyoyu temizlemeden çıkmaz, eşyaları her zaman düzenli, kalkınca yatağını toplar, mutfakta dağınıklıktan ve atılmamış çöpten nefret eder. uzaktan davulun sesi hoş geliyor dimi.. ama ben adet görünce yatarken"dikkat et yatağa bulaşmasın" , gece kalkıp "ya kan mı kokuyor" ... kendimi pislik gibi hissettiriyor. neyse uzun sürmüyor buna katlanıyorum şimdilik ama geçenlerde bana yaşattığı çok kalbimi kırdı. çok rahatsızdım aşırı ağrılı bir adet dönemi geçiriyordum ayağa kalkamıyordum ayrıca miğde bulantısı, baş dönmesi titreme... adetimin son günü dayanamadım doktora gittim. doktorun eli biraz sertmiş aşırı canım yandı muayenede ve düşük yapmışsın büyük ihtimal dedi. kan tahlillerimin sonucu çıkana kadar bir taraftan karın ağrısı bir taraftan vicdan azabı kendi kendimi yedim. amanki değilmiş. telefondanda eşime gelişmeleri anlatıyorum ama ayrıntılı konuşulmuyor telefonda. akşam eve gelsede dertleşsem diye bekliyorum. eve geldiğindede dediği şey salona sen kaç gündür süpürge açmadın bu ne toz, geçti mutfağa bu çöpü neden atmadın. . zaten tüm akşam önce işleri vardı onları yaptı sonra internete takıldı sıkıldım ve ağrım yüzünden duş alıp yattım, önce niye bu kadar erken yattın ne garip kadınsın diye fırça attı sonra yanıma yattı yarın beyazları makineye atmayı unutma dedi. bu arada henüz 2,5 aylık evliyiz. sizce geleceğimiz nasıl?

ay bende mi gariplik başkalarında mı..
nasıl alışılır buna..
değil bi kulağımdan girip diğerinden çıkması, kulağımdan sokmam bile bu lafı..

ne demek adet gören kadına yok yatağa bulaşmasın, yok kukuyorsun demek..
ne kadar ayıp..
daha 2,5 aylık bi evlilik.
yani 2 adet dönemi.
yarın öbürgün kadına bez bağlamaya falan da kalkmasın..

kadın düşük yapıyor adamın derdi toz alınması, beyazların yıkanması.
bence eşinin sağlam bi silkelenmeye ihtiyacı var..
artık sen mi silkelersin, kendi mi silkelenir bilemem..

herşeyin fazlası zarar tabi,ama buda bi hastalık bence
bizim bi akrabamızda böyle,kadının burnundan getiriyor
her akşam,yatak yorgan değiştiriyor,2.gün aynı nevresimde hayatta yatmıyormuş
daha neler nelerr.....bence tedavi şart,Allah yardımcın olsun
azcıkta benim eşim toplu olsaydı ah ahhh,ev göçse adamın umrunda değilkafamçokkarıştı

Daha çok yenisiniz, şekillendirebilirsin kocanı, normal olanı öğretebilirsin. Ama yumuşak yumuşak, güzel güzel. Bağırıp çağırarak değil.:ecrin_bebek:

anammm bacımm bu ne kafamçokkarıştı bunun yeni evli olmakla falan alakası yok valla kocan tedavilik derecede titiz :1shok::1shok: ben böylr titiz olmasındansa pasaklı olmasını tercih ederim şahsenkafamçokkarıştı

arkadaşımın eşi de benzer...
kız ruh hastası oldu...
neden evi süpürürken halıları kaldırıp altlarını da süpürmedin diye kavga çıkıyor evde...
ya da akşam tatilden geldik öğlen oldu neden hala valizler boşalıp yıkanacaklar yıkanıp ütülenip...diye bir başlıyor adam...
şaka gibi..
düzeleceğini sanmam ben...siz alışırsanız olur...

arkadaşımın eşi de benzer...
kız ruh hastası oldu...
neden evi süpürürken halıları kaldırıp altlarını da süpürmedin diye kavga çıkıyor evde...
ya da akşam tatilden geldik öğlen oldu neden hala valizler boşalıp yıkanacaklar yıkanıp ütülenip...diye bir başlıyor adam...
şaka gibi..
düzeleceğini sanmam ben...siz alışırsanız olur...

ne güzel moral veriyorsun bet suratlı öyle, şakkıdı:mymeka:

Kaynana ve koca aynı pakette.
Biraz abartılıymış eşiniz ama belki kırıldığınızı ısrarla söylerseniz düzelir.
Kolay gelsin.

Anası evde sureklı bezle gezen bır ınsansa senden de onu bekler yavrumm kuzum Allah kolaylık versın. Bırak benım ısıme karısma de dıcem daha da yenı evlısınız

Vallaha güzelim seni bilemem ama ben olsam bu denli evi isine yani benim isime karisan bir adamla yapamazdim....

Bence esin tedavilik....bu kadarida fazla...sen orda agirdan kivraniyorsun o sana evin temizligi icin firca atiyor...

Ayrica adet döneminde yaptigida cok büyük bir terbiyesizlik....cok af edersin adetli iken böyle titizlik tasliyor ama is asna fisnaya geldimi keyfini cikartiyordur....o zaman cinsellikde yapmamasi gerek....cinselik basli basina hijenik degil...:1closedeyes:

Ciddi ciddi konus esinle....bu böyle olmaz de....:olmaz:

Back
X