Titizlik Hastası Ben Bitlendim :(

Orman Perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
125
39
28
30
Merhaba arkadaşlar 2 haftadadır saçım kaşınıyor bir hafta önce eczacıya gösterdim yok kepek dedi bende inandım saf saf sonra kendim kontrol ettiğimde şirketler saçımda çoşuyordu bildiğin bügünde eczacıdan bit şampuanları spreyleri aldım tarakla herşeyi yaptım tarakta haraket ediyor bildiğin(ıyk) şimdi ben saçımı boyarim diyorum hemen kurtulmak için sizce hemen giderler mi?

İyy gecmis olsun ne biliyim boya iyimi geliyormus. Annem antibit alırdı bizim başımız bitlenince

Canim gecmis olsun ... Sampuan iyi geliyor tara guzelce birkac kez tara ..

Anti bit şampuanı alın önce bitten kurtulun sonra boyayın

Birinden bulasmistir. Zaten cogunlukla oyle oluyor, temizlikle pek alakasi yok. Paranit alin. Diger bit ilaclari, sampuanlari ise yaramiyor. Ha birde sirke surun saciniza. Biraz bekletip sık disli bir tarakla tarayin. Gecmis olsun.

Birinden bulasmistir. Zaten cogunlukla oyle oluyor, temizlikle pek alakasi yok. Paranit alin. Diger bit ilaclari, sampuanlari ise yaramiyor. Ha birde sirke surun saciniza. Biraz bekletip sık disli bir tarakla tarayin. Gecmis olsun.
Ya ben iğreniuorum haraket ediyorlar

Direk bunlarla uğraşmasam boyatsam olmaz mı

a101 de ilanlarda bu hafta bit şampuanı görmüştüm sizin konunuzda tam oldu huylandım :) Kücükken çok gelirdi ailesi hayvancılıkla uğraşan arkadaşlar vardı. Annem temizlerken artık uzmanlaşmıştı iyice. İnce taraklardan al bu erkek tarakları olurdu ya eski erkek tarağı. Önce limon kolonyası dök saçına bitler uyuşuyor sonra o arası sık ince taraklarla tara iyice. Sirke için bilmiyorum da bitler bu sekilde oluyor.

Kolonya saçı beyazlatmıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…