- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Bana mısın demiyolar vallaCanim gecmis olsun ... Sampuan iyi geliyor tara guzelce birkac kez tara ..
Daha 1 gündür kullanıyorum ama yok gitmiyorlar kafayı yiycemİyygecmis olsun ne biliyim boya iyimi geliyormus. Annem antibit alırdı bizim başımız bitlenince
Ya ben iğreniuorum haraket ediyorlarBirinden bulasmistir. Zaten cogunlukla oyle oluyor, temizlikle pek alakasi yok. Paranit alin. Diger bit ilaclari, sampuanlari ise yaramiyor. Ha birde sirke surun saciniza. Biraz bekletip sık disli bir tarakla tarayin. Gecmis olsun.
Direk bunlarla uğraşmasam boyatsam olmaz mıBirinden bulasmistir. Zaten cogunlukla oyle oluyor, temizlikle pek alakasi yok. Paranit alin. Diger bit ilaclari, sampuanlari ise yaramiyor. Ha birde sirke surun saciniza. Biraz bekletip sık disli bir tarakla tarayin. Gecmis olsun.
1 günde gitmez zaten biraz kullanın. Birinden geçmiştir büyük ihtimalle.Daha 1 gündür kullanıyorum ama yok gitmiyorlar kafayı yiycem
Gaz yağını duydumda biraz cahile geldi kafam yanar yaKokten cõzüm gazyagi surup saclarinizda bekletip yikamak yoksa sirkeler ölmez e sirkeler olmezse bitten de asla kurtulamazsiniz
Boya ise yaramaz. Paranit bire bir. Birkez kullansaniz gecer.Direk bunlarla uğraşmasam boyatsam olmaz mı
Dibinden boyatsam gitmezler miDirek bunlarla uğraşmasam boyatsam olmaz mı
Kullandım onu gitmediler bide tarağına canlı canlı geliyorlar böcekten falanda korkuyorum saçımı kestirdimBoya ise yaramaz. Paranit bire bir. Birkez kullansaniz gecer.
Gitmez önce temizle bit sampuani ile boyayi sonra düşünün.Dibinden boyatsam gitmezler mi
Kolonya saçı beyazlatmıyor mua101 de ilanlarda bu hafta bit şampuanı görmüştüm sizin konunuzda tam oldu huylandım :) Kücükken çok gelirdi ailesi hayvancılıkla uğraşan arkadaşlar vardı. Annem temizlerken artık uzmanlaşmıştı iyice. İnce taraklardan al bu erkek tarakları olurdu ya eski erkek tarağı. Önce limon kolonyası dök saçına bitler uyuşuyor sonra o arası sık ince taraklarla tara iyice. Sirke için bilmiyorum da bitler bu sekilde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?