Titizlik Hastası Ben Bitlendim :(

ay bende bir kere kazık kadarken bitlenmiştim.. bit şampuanı ile banyoda sık tarakla tarayın saçınızı patır patır dökülüyorlar.. geçmiş olsun..

seni yerim ben yaa kıyamam yavrum bit ya çok temiz ya da çok kirli saçı sever zaten .... muhtemelen ilkidir seninki bir de sirkeyle yıkayaydın üstüne

Bu arada yastık yorgan nee varsa kaynar sirkeli suda şakır şakır yıkansın... Ya biraz iş açılacak başına ama bütün evi elden geçir sirkeli suda beklete beklete vallaha ev sıcaksa coşmasın oradan oraya koşmasın arkadaşlar sonra beter olur sizi karantina kurtarır haa

halılara yıkama yeterli olur mu bilmem ama en azından sirkeli suyla önce silinip lök gibi sirkeli bırakılp bekletilir sonra da bir yıkamaya gönderilirse iyi olur... ayy ben de temizlik hastasıyım offf ben o eve girecem var ya neşeli günler yaparım orayı

Son düzenleme:
Bit diyince aklima sey geldi.
Kucukken sacimda kepek vardi.
Komsunun kiziyla oynarken konu nasil orya vardiysa ´benim kafamda bit var´ demisim.
Kiz benden uzaklasti o gun.
Ayni aksam annesi anneme sormus ´ x yenge sapsik58 in kafasinda bitmi var?´ diye.
Hemende gitmis anasina yetistirmis hayirsiz komsu kizi.
Odada biz oyun oynuyoruz sanirken( ben oynuyoruz saniyorum komsu kizi simdide blasina anlatiyor bana caktirmadan sapsikte bit var bit var diye).
Ablasi soruyorki ´neden bisey yapmiyor annen, bitler kasindirmiyormu?´
Bende ´gitmiyorlarki, cok suyla yikyorum gitmiyor, kasindirmiyorki hem? Neden kasindirsin, simdi bi sorun yok bana gore, zaten pekte kotu bisey degil bitler, ben rahatsiz degilim ya´ demisim.

Neyse annem odaya girdi .
´ sapsik senin kafanda bitmi var kzim?´.
´evet varya anne?´.
´hani goster bakalim bitleri´
´Bak surdaki kucuk kuck beyaz seyler´ diyerek kafamdaki kemekleri gosterdim butun komsu ahali rahat bi nefes aldi

Saç boyatmak en iyi çözüm .Bide tv.de duymuştum.Saç düzleştirirciler varya onları en yüksek ayara getirip kökten uca kadar saçlarını elden geçiriyorsun düzleştiriyorsun yani.sıcakta ölüyorlarmış

Boya iyi mi geliyormuş .

Boya olan saçta bit olmaz derler bir dünya kimyasal içeriyor yaşayamıyorlar heralde boyayın bencede

o kadar bitlendım ki hatrlamıorm bıle kac kere oldugunu teyzemn kızındn gectı ilk bosanmıslardı enıstemm annem temızlesn dıye bize getrdı hepimz bitlendık tam temızlendıkk amcamn kızından gectıı ondanda temızlendık okuldan gectı hemde her defasnd tüm aıle fertler kızkardesm annem en son babam hepimzz bitlendıkk en son bekarkenn yıne gectıı sacımı orıellle boyattımm yaktı bitttii bittler en son eşim rahatsızlandı hastaneye yattı on gün kaldım hastanede orda yıne bitlendım artık ısyyaaaaann edıyodum ee şimdi tesettürlüyüm bide cok zor oldu bnm için

Geçmiş olsun, en basit ve sağlıklı yolu Elma Sirkesi

Kucukken anneler kaynar suda haslarlardi degilmi bizleri sanirim bu böcüklere hamam sefasi gibi gelir....bu bitler sirkeler pek insan canlisi böcükler hem aile baglarida cok kuvvetli bunlarin birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin felsefeleri ....ilac aldiysaniz gecer boyayi ilk defa duyuyorum ama ilac iyice arindirsin sonra ....

ay afedersiniz komik geldi....hic bu kadar bunlardan cekeni gormemistim hadi kucukken neysede hastaneden bile

Boyayayım gitsinler diye bi dünya yok malesef konu sahibesi.

Yıllar önce lisede gönüllü bi yardım işinin sonucunda insani yaşam şartlarından uzak ahır gibi yerlere girip çıkarken sarmıştım ben de bu belayı başıma. ( o kosullarda bi ömür gecirenlere icim gidiyo ya neyse konu o degil)

Bit işi çetin bi savaş, göze göz dişe diş. Hayır bi de karşı taraf kalabalık ne yazık ki, siz tam kazandım zannedersiniz o ayakta kalan son bi kaç sirke 3 güne aşiret olur, adam toplar, tekrat basar kafanızı.

Bi de hangi yöntemi kullanacaksanız kullanın hızlı çözmeniz ve çözüldügünden emin olana kadar tedbiri elden bırakmamanız lazım zira bu terbiyesiz mahluklar zamanla direnç kazanıyo o şampuanlara vs.lere karşı.

En radikal, hızlı ve etkili çözüm gaz yağı ama yan etkileri yüksek tabi. Saç diplerinde kızarıklık, yanma, saç tellerinde zayıflama, dökülme hatta işin suyunu cıkarırsanız zehirlenme bile mümkün. Ama uygun dozda ve bit işi çözüldükten sonra yogun bi bakımla 6 aya eski haline dönersiniz tamamen. Ki ben en son böyle kurtuldum hainler sürüsünden.

Şampuanların çoğu saç biraz da uzunsa bi halta yaramıyo. Zaten o dandik ince taraklar ya kırılır, ya saça dolanır, sonuç olarak o yarı ölü yarı diri, şampuanın etkisiyle kafası bi dünya olmuş dostlarımızın bi kısmı kalır saç telinin ortasında bi yerde. Ayılınca da pıtır pıtır tırmanırlar yukarıya.

Sirkeyi hiç denemedim ama söyleyeni çok o yüzden yorumda bulunamıcam.

Sabır ve kolaylık diliyorum konu sahibesi. Bi de konuyu bi yakınınıza açın, tek başınıza becerilecek iş degil bu. Son kalanları gözle tespit edip tırnakla katletmek gerekiyo.

ay afedersiniz komik geldi....hic bu kadar bunlardan cekeni gormemistim hadi kucukken neysede hastaneden bile
aynennnnn resmen dedm yanı yuhh bu bnm kaderımmı dedımm kocama bıle dıyemedımm öle bı basımakaldım köye gttkk kalabalktan bısey yapamadmm o zamanlarr farketmedmde coğalldı kafam kaşındı tabı artk tecrubelydm dedm ben bu kasınmayı bıyerden tanıyorum dıye ve korktugum basıma geldi

Sinek ilaci ve koca kari taragi ardindam da bi boyarsn olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…