Titizlik Hastası Ben Bitlendim :(

Gaz yağını duydumda biraz cahile geldi kafam yanar ya
Bisey olmaz ben co ukken annemin ogrencilerinden 2 kere bit bulasti birinde sheltox ile sacimi tulbentle bagladik digerinde gazyagi yaptik tek sıkınti gazyagindan sonra saclarin sampuanladiginda pek köpürmüyor ama tabi son karar senin iyce arastir bakalim belki forumda daha akillica cözümler gelir

Paranit ya da anti bit al en iyisi bunlar. Birinden geçmiştir. Bizim zamanımızda gaz ile öldürürlerdi :) bende bitlenmiştim bir kere çocukken

Ay canim anılarim depreşti küçükken hic bitlenmeyen ben üç ay kadar önce kocamla bitlendik ben sprey şampuan ne varsa kullandım saçımı sirkeyle yikadim saçımı da boyadim kurtuldum

Geçmiş olsun , antibit ile günde 3 kez yıkayıp tarayın , yorgan yastık kıyafet hepsi yüksek ısıda yıkanması gerekir . Bitmesi bir kaç gün sürer canım, ince tarak ile tarayın , evdeki diğer aile fertleride uygulasın ...

Ne varsa topladım eczaneden saçımıda omzumda kestirdim kafayı yemek üzeriyim
e

Konuyu yorumları okurken kafam kaşınmaya başladı hala kaşınıyor.
Eskiden gaz yağıyla yapıyorlardı banada bir kez sürmüşlerdi kesin çözüm oluyor.
Sadece boyamakla olacağını sanmıyorum.

O kadar uzun sürmez ayıklanması arkadaşlar , yıllar önce kızım getirmişti eve , cümleten bitlenmiştik , en fazla 3 gün de bitirmiştim , ama ince tarak ile tek tek ayıklanması gerek ...

Ayy gecmis olsun onceliklee. Sacinizi sıksık sampuanla yikayin ince tarakla sirkeleri surekli temizleyin anneniz ablaniz varsa yardim isteyin. Carsaf yastik ne varsa tum kiyafetlerinizi yikayin ki oralardan gecmesin tekrar bende bitlenmistim iki haftada fln halloldu cok sukur

Ya zor
O kadar uzun sürmez ayıklanması arkadaşlar , yıllar önce kızım getirmişti eve , cümleten bitlenmiştik , en fazla 3 gün de bitirmiştim , ama ince tarak ile tek tek ayıklanması gerek ...
ayıklanıyor ben o koca koca bitleri görünce cinnet geçiriyorum

Valla ilkokulda benim de saçıma bit girmiş tam hatırlamıyorum 7-8 yaşlarındaydım arkadaşlardan bulaşmış sanırım annem de tıpkı sizin gibi çok titizdir. Temizlere gelirmiş zaten :)
Sonra şu eski tip taraklar var ya onlarla banyoda ve normal okula giderkene falan sürekli sert şekilde taradı uzun bir süre hem de. Ağlardım ben artık
Öyle geçti ilaç falan kullanmadık

İyy gecmis olsun ne biliyim boya iyimi geliyormus. Annem antibit alırdı bizim başımız bitlenince
Bir de meşhur siyah bit tarağı vardı ya küçükken bir keresinde salondaki masanın üstünde unutmuşuz, o gün de bir akrabamız misafirliğe gelmişti. Akrabamızın patavatsız oğlu "aa bit tarağı" diye haykırmasaydı sorun yoktu

Son düzenleme:
gaz yağı saçını berbat etmez mi ya bitten kurtulayım derken saçından olmasın

Yağ dipleri yakıyor biraz hani saça boya sürünce hafif yanar ya o şekilde.
Hepsi ölüyor, saçta yanma yıpranma vs olmuyor. Sonrasında bolca kremlenirse sorun olmaz.

Küçükken benimde saçımda vardı ilk okulda geçmişti. Annem temizleyeceğim diye çıldırmıştı. Gaz yağı sürüp tülbentle sarmıştı saçlarımı biraz bekletip yıkamıştı. Sonrada ince uçlu tarakla taramıştı bit tarağı diyorlar hatta. Allah yardımcınız olsun çok kötü bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…