- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
Bilmem annem kücükken öyle yapardı beyazlama görmedim.Kolonya saçı beyazlatmıyor mu
Bisey olmaz ben co ukken annemin ogrencilerinden 2 kere bit bulasti birinde sheltox ile sacimi tulbentle bagladik digerinde gazyagi yaptik tek sıkınti gazyagindan sonra saclarin sampuanladiginda pek köpürmüyor ama tabi son karar senin iyce arastir bakalim belki forumda daha akillica cözümler gelirGaz yağını duydumda biraz cahile geldi kafam yanar ya
Ya kullandığım şampuan kullanıyorum sprey de kullanıyorum kaç günde geçer tahminenParanit ya da anti bit al en iyisi bunlar. Birinden geçmiştir. Bizim zamanımızda gaz ile öldürürlerdi :) bende bitlenmiştim bir kere çocukken
Aldım yıkadı hala canlılarParanit ya da anti bit al en iyisi bunlar. Birinden geçmiştir. Bizim zamanımızda gaz ile öldürürlerdi :) bende bitlenmiştim bir kere çocukken
Merhaba arkadaşlar 2 haftadadır saçım kaşınıyor bir hafta önce eczacıya gösterdim yok kepek dedi bende inandım saf saf sonra kendim kontrol ettiğimde şirketler saçımda çoşuyordu bildiğin bügünde eczacıdan bit şampuanları spreyleri aldım tarakla herşeyi yaptım tarakta haraket ediyor bildiğin(ıyk) şimdi ben saçımı boyarim diyorum hemen kurtulmak için sizce hemen giderler mi?
Ay canim anılarim depreştiküçükken hic bitlenmeyen ben üç ay kadar önce kocamla bitlendik ben sprey şampuan ne varsa kullandım saçımı sirkeyle yikadim saçımı da boyadim kurtuldum
eGeçmiş olsun , antibit ile günde 3 kez yıkayıp tarayın , yorgan yastık kıyafet hepsi yüksek ısıda yıkanması gerekir . Bitmesi bir kaç gün sürer canım, ince tarak ile tarayın , evdeki diğer aile fertleride uygulasın ...
gaz yağı saçını berbat etmez mi ya bitten kurtulayım derken saçından olmasınKokten cõzüm gazyagi surup saclarinizda bekletip yikamak yoksa sirkeler ölmez e sirkeler olmezse bitten de asla kurtulamazsiniz
Ay üç hafta falan sürmüştu yurudukleruni hissediyordym cok agladimKaç günde bıraktı seni bu insafsızlar
Ben de bisey olmadi ama tabi arkadasimin kendibilir ben iilaki yapsin demiyorumgaz yağı saçını berbat etmez mi ya bitten kurtulayım derken saçından olmasın
ayıklanıyor ben o koca koca bitleri görünce cinnet geçiriyorumO kadar uzun sürmez ayıklanması arkadaşlar , yıllar önce kızım getirmişti eve , cümleten bitlenmiştik , en fazla 3 gün de bitirmiştim , ama ince tarak ile tek tek ayıklanması gerek ...
Bir de meşhur siyah bit tarağı vardı yaİyygecmis olsun ne biliyim boya iyimi geliyormus. Annem antibit alırdı bizim başımız bitlenince
gaz yağı saçını berbat etmez mi ya bitten kurtulayım derken saçından olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?