- Konu Sahibi serenityjane
-
Evet ama kırmadan söylemekNe alakası var neden sizde kalacakmış. Ben olsam istemem. Ayrıca zaten zor durumdasın
Söylemek zorunda değilsiniz, çağırmayın zorla gelecek hali yok ya. Bu arada kv ile aynı şehirde misiniz? Kv niye çağırmıyor onun yeğeni sonuçta.Kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum, söyleyemiyorum. Daha önce psikolojik destek aldım pek işe yaramadı.
Normal bunlar hastalık değil.Bende de bu hastalık var fakat benim çok aşırı değil. Ama bende otobüslerden tiksinirim. Dışarda umumi tuvalet kullanamam. Girersem bile hastalık bulaştı mı yada birinin vucüt sıvısı bulaştı mı diye çıldırırım. Ama bunu yenmeye çalışmak en iyisi. Umursamamaya çalışırım. Kendimi ikna etmeye çalışırım. Sonucunda zaten kendini inandırcaksınız. Bence çocuğu kabul edin.
Ne nasıl
Bence şart değil:) Dışarı çıkmayıp evde isem duş almıyorum.Ne kadar titizsiniz bilemiyorum ama onlemini almak lazim, basit seylerle baslayip tamamen obsesyona donusmemesi icin.
Her gun dus alinir mesela, ama test etmek icin evde oldugunuz bir gun dus almayin, cok rahatsiz olmamaniz gerekir boyle tek bir gunde ornegin.
Onun disinda, esinizle kuzeni samimi ise esiniz zaten kendi davet eder, yok degilse, sizs cok yakin degilse siz de kendinizi davet etmek zorunda hissetmeyin. Davet ettiginizde de kalmasi sart mi, yurda donmesi cok zor degilse birakabilirsiniz de aslinda.
Kibarca nasıl hayır denirNe nasıl
Hastanede başladı. Haberdar değiller. İnsanların arkamdan dedikodu yapıp eleştirmelerinden ve insanları kırıp uzaklaştırmaktan korkuyorum. Ama kendim de sıkıntı ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?