• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

titizlik...

balkaymakim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
5.328
9
158
Almanya
Kizlar hemen konuya giriyorum .
Sorun esimin cok sevdigi bir abisinin esi .
Cocukluguna dayaniyor tanismali yas farkimizda var ama esim cok seviyor adami .
Gercekdende cok iyi bir insan.Ama esi tam bir temizlik hastasi .
Yaptiklarini anlatsam inanamazsiniz :30:
Öyle ki misafir bile istemiyor evine sorunda burda zaten :26:
Calismayi bahane ediyor ama alakasi yok :19: Kendi isi istese erken cikar ....
Zaten bir keresinde eskiden gelen giden.....bu calisma benim icin iyi oldu gibi bir sey söyledi :19:
Ilk zamanlar umursamiyordum bende calisyior felan diyordum ama artik cok kiziyorum :19:
Sürekli ben davet ediyorum asla o beni bir cagirdi ben bes cagirdim hesabinda degilim .
Ama bi zaman sonra insanda yeter diyo.En son evine yanilmiyorsam 2 yil önce gitmisdik .
Ha davet eder ama disarida yemege :19:
Bende araya biraz mesafe koydum bakalim ne yapacak anliyacakmi diye .
Bu seferde esi saka ile karisik cagarmadigimi felan söylüyor .
Esimle konustum yerden göge kadar haklisin ama ne yapayim... abimin hatiri var
biliyorsun ben onu cok seviyorum diyor o da farkinda ne yapayim diyor diyor....
Bende artik disarida yemek davetlerinede hayir demeye basladim gitmedim .
Neyse iftara davet ettim geldiler .Giderkende esi (erkek) esine laf sokusturu tarzda sizde buyrun gelin dedi .
Gerci ayni seyi kackere yaptida anlayan yok :19: Adamda bikmis zaten artik .
Bende "insallah " dedim ..
Kadinda ben onlari davet edicem zaten bi dedi. :36:
Gecen aradi sizi ve... lari iftara davet ediyorum dedi :53: bende tamam dedim konustiúk biraz ..
Telefonu kapatana yakin ... da bulusuyoruz demesinmi :30: Ay öyle sinirlendimki anlatamam .
Aslinda ya görüsmicem yada böyle devam edicem baska yolu yok ama ne bileyim anlatmak istedim :ssz:
Ya onuda anlamaya calisiyorum hatalik diyorum elinde degil diyorum ama
yani insaninda gücüne gidiyor bir tek bana degil herkese böyle :19:
Öyleki bunlarin bir bahcesi var evden ayri bir yerde bayramda milleti oraya topladi :53::19:
Artik iyice sinirime dokunuyor benim evimde kocam bile rahat edemedikden sonra , gelen gidenim olmadikdan sonra ...
ne yapayim o evi otursun tek basina temizlik yapsin :19:

mesela ben de yemek yapmayı beceremem o yuzden arkadaslarımızı dısarıda yemege davet edıyoruz. ben eve cagırmıyorum. ama bırlıkteyken de cok eglenıyoruz illa evde mı olmak lazım herkes belkı sızın kadar guzel yemek yapamıyordur veya sevmıyordur yemek yapmayı.küsseniz de birşey değişmez bence

mesela ben de yemek yapmayı beceremem o yuzden arkadaslarımızı dısarıda yemege davet edıyoruz. ben eve cagırmıyorum. ama bırlıkteyken de cok eglenıyoruz illa evde mı olmak lazım herkes belkı sızın kadar guzel yemek yapamıyordur veya sevmıyordur yemek yapmayı.küsseniz de birşey değişmez bence

ah canim keske sebep ve amac bu olsa .
Ama evim batacak bana is cikacak ... :ssz:

hımm onu bılemem ama ben mesela çok uzuluyorum yemege birini cagıramıyorum dıye:( Allah tan esım evcımen degıl dısarıyı cok sever cogunlukla gezıyoruz bızde esı dostu da cagırıyoruz... çok takma yanı oda oyle napıcan oyle kabul etcen belkı hastalık derecesınde tıtızdır oda uzuluyordur bu duruma. bu şekilde dusunursen kendını de yıpratmazsın:)

hımm onu bılemem ama ben mesela çok uzuluyorum yemege birini cagıramıyorum dıye:( Allah tan esım evcımen degıl dısarıyı cok sever cogunlukla gezıyoruz bızde esı dostu da cagırıyoruz... çok takma yanı oda oyle napıcan oyle kabul etcen belkı hastalık derecesınde tıtızdır oda uzuluyordur bu duruma. bu şekilde dusunursen kendını de yıpratmazsın:)

üzülme canim ilerde cook güzel yemekler yapar misafirlerinide agirlarsin insallah:34:
öyle diyorum canim rahatsizlik dercesinde zaten ondaki :26:
esimin hatri var :31:

ay bende titizim:)) ama mılletı evimede davet edıyorum..sinirlendigim nokta biri cocugunun eline mangal eti verip oda içerlerde koltuklara halıya sürtmesidir:))) Sinir olurum bellide ederim..onun dısında ne olacak ev batsa silinir..sadece dikkat etmediklerinde..cocuktur ne bilsin eti heryere sürer...

ay bende titizim:)) ama mılletı evimede davet edıyorum..sinirlendigim nokta biri cocugunun eline mangal eti verip oda içerlerde koltuklara halıya sürtmesidir:))) Sinir olurum bellide ederim..onun dısında ne olacak ev batsa silinir..sadece dikkat etmediklerinde..cocuktur ne bilsin eti heryere sürer...

canim aslinda bende titizim benimde var öyle kizdigim seyler ..
Ama benimde evime misafirim gelir gider ev bu öylede böylede temizleniyor zaten :31:
Ama bu bayandaki farkli diyorum ya bayramda bile bahceye davet ediyor insanlari :19:

canim aslinda bende titizim benimde var öyle kizdigim seyler ..
Ama benimde evime misafirim gelir gider ev bu öylede böylede temizleniyor zaten :31:
Ama bu bayandaki farkli diyorum ya bayramda bile bahceye davet ediyor insanlari :19:
[/QUOTE

oyleyse ayıp ediyor..ne demek iki yıldır evini görmemişsin ..ay ben olsam çok utanırım...

boşver sende dışarı davet et onları:)) Misileme yap

mesela biz lojmanda kalıyoruz dısardan arkadaslar gelir der bahceniz var mangal yapalım..cocuklar toz camur ıcınde aksam evlere gecıyoruz ..benle bır arkadas var cok cektık ınsallah tayın olurda gıderz..Anneleri umurlarında degıl artık ben dıyorum cocukların yedeklerı yoksa kızımdan vereyım en azından elleri yüzleri yıkanır..bu tür konular dışında..Misafir başımızın tacıdır:)))

oyleyse ayıp ediyor..ne demek iki yıldır evini görmemişsin ..ay ben olsam çok utanırım...

boşver sende dışarı davet et onları:)) Misileme yap

mesela biz lojmanda kalıyoruz dısardan arkadaslar gelir der bahceniz var mangal yapalım..cocuklar toz camur ıcınde aksam evlere gecıyoruz ..benle bır arkadas var cok cektık ınsallah tayın olurda gıderz..Anneleri umurlarında degıl artık ben dıyorum cocukların yedeklerı yoksa kızımdan vereyım en azından elleri yüzleri yıkanır..bu tür konular dışında..Misafir başımızın tacıdır:)))

utanmiyor iste canim :19: ben onun yerinde olsam davet edilince bile utanir gidemem :26:
Seni anliyorum canim bende kizarim öyle cocuklarina dikkat etmeyen annelere :31:
Söylerimde bazen .
Gelenimizi gidenimizi Allah eksik etmesin :16:

utanmiyor iste canim :19: ben onun yerinde olsam davet edilince bile utanir gidemem :26:
Seni anliyorum canim bende kizarim öyle cocuklarina dikkat etmeyen annelere :31:
Söylerimde bazen .
Gelenimizi gidenimizi Allah eksik etmesin :16:
aminn...

insanın eltisi olsa bir türlü olmasa bir türlü..benim yok ve hiç olmayacak..onun icin bilmiyorum ilişkilerini:))

Bana çok garip geldi düşünceleriniz kusura bakmayın.
Evet kadında titizlik hastalığı olabilir,evinde misafir istemeyebilir,arkadaşlarını dışarıda ağırlamak isteyebilir.
Tüm bunlar neden sizin derdiniz ki?
Eğer hoşunuza gitmiyorsa 3 gidiyorsanız 1 gidersiniz ve yahut hiç gitmezsiniz.
İnsanlar aile yaşantılarını sizin için mi değiştirecek canım?

bana göre haklısın canım..ben birini evime davet ediyorsam, karşımdakinden de aynı şeyi beklerim.Ya insan ister istemez bekliyor bu sıcaklığı..eşinle bu kadar yakınken, sende bekliyorsun evine davet etme inceliğini..Titizlik hastası çok insan tanıdım, ama hiçbiri bu anlattığın gibi değildi, hepsi de bolca misafir ağırlar, misafir gidince de bütün örtüleri nevresimleri güzelce yıkardı, bualşıkları çamaşır suyuna batırır bekletirdi; bu kadar aşırı titizdi...hem de misafir kapıdan çıkar çıkmaz..

Bizim geleneklerimizden gelen birşeydir, misafir ağırlamak...

Son düzenleme:
Bana çok garip geldi düşünceleriniz kusura bakmayın.
Evet kadında titizlik hastalığı olabilir,evinde misafir istemeyebilir,arkadaşlarını dışarıda ağırlamak isteyebilir.
Tüm bunlar neden sizin derdiniz ki?
Eğer hoşunuza gitmiyorsa 3 gidiyorsanız 1 gidersiniz ve yahut hiç gitmezsiniz.
İnsanlar aile yaşantılarını sizin için mi değiştirecek canım?
neden kusura bakayim canim buda senin düsüncen :34:
Davet edilmeme sebebin titizlik gibi sacma bir sey olunca bana tuhaf geliyor .
Ben zaten gitmiyorum evine yaslari büyük ama bayramda bile gidemiyor kimse evine.
Toplanilicak bir yer bulunuyor hemen .
Neyse benim derdim olan kismini alatmistim zaten..

bana göre haklısın canım..ben birini evime davet ediyorsam, karşımdakinden de aynı şeyi beklerim.Ya insan ister istemez bekliyor bu sıcaklığı..eşinle bu kadar yakınken, sende bekliyorsun evine davet etme inceliğini..Titizlik hastası çok insan tanıdım, ama hiçbiri bu anlattığın gibi değildi, hepsi de bolca misafir ağırlar, misafir gidince de bütün örtüleri nevresimleri güzelce yıkardı, bualşıkları çamaşır suyuna batırır bekletirdi; bu kadar aşırı titizdi...hem de misafir kapıdan çıkar çıkmaz..

Bizim geleneklerimizden gelen birşeydir, misafir ağırlamak...

Aynen öyle canim birde ben 4 5 kere cagarayim o bir kere cagarsin hic önemli degil inan .
Ama insan bayramda bile köse bucak kacarmi :19:

ay cildiricam ya :47:
esimin beni anladigini zannediyorum ama galiba anlamiyor :47:
bu hanim bugün aradi ve yemege gidelim diyor yine :19:
bende misafir cagiricam dedim gercekdende öyleydi
eger gelmezlerse gelin felan dedi
ve misafirlerim gelmiyor :ssz:
esim aradi ne yaptin dedi misafirler gelmiyor ama ben bir yere gitmek istemiyorum dedim
bozuldu tamam dedi kapattik telofonu :ssz:
ne yapsam kizlar bi akil verin ya
benmi abartiyorum ne bileyim gitsemmi :26:

kizlaarrr :kkk:
yardimci olun lütfen konu sacma gibi gelebilir aslinda ama cok canimi skiyor artik :26:
yani görüsmek istemiyorum desem olmaz esimde kirilir :ssz:
peki ne olucak böyle söylenecek birseyde degilki :26:
al iste bugün gitsem bi dert gitmesem bi dert ne yapsam simdi :ssz::ssz:

Back
X