• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Bu bilimmeyen numaralarin uygulamalari var. Iki tane indirdim simdi bisey bulamadim. Netim yavas kizlar. Kb.o yuzden gec yaziotum.suan horlama sesleri gelio. Telefonla fln ugrasmio uyuyo. Tuvaletin her yerrimede baktim yok.bnce varsa o telefon ustune aldi

Bilinmeyen numaralar zaten baskasina bilgi degil bu
Iyi geceler ben ahmet bilmemne nin numarasini ariyorum bitti.
Varsa soyluyo
Boyle bir halt ediyorsa ve kendi ustune aldiysa gercekten safmis derim
Ya da yurek yemis

Bu bilimmeyen numaralarin uygulamalari var. Iki tane indirdim simdi bisey bulamadim. Netim yavas kizlar. Kb.o yuzden gec yaziotum.suan horlama sesleri gelio. Telefonla fln ugrasmio uyuyo. Tuvaletin her yerrimede baktim yok.bnce varsa o telefon ustune aldi

ayakkabılığa baktın mı?
kapatıp olduğu yerde bırakmış olabilir.

E devletti varsa üstüme olan hatları bulabilirsin canım :KK66: ama üst kattan titreşimler duyulabiliyor bizde de oluyor
+1 uyurken bir araştır etrafını. geçen aynı şekilde bir titreşim sesi evde benden başka kimse yok başka telefonumda yok allah allah dedim odanın içinde mi telefon var

Yan odada komşunun teli alarmi ve titreşimi odanın içinde gibi çalıyor bazen konuşmaları bile duyuluyor

Ben eşinin masum olduğunu düşünüyorum
Sen şüphelendiğin için ani tepki vermiş olabilir
Yinede takip et ama evliligini sarsacak sözlerden kaçın eşin masum sa daha fazla kirmayin birbirinizi

Ama aramış yokmuş orda. Hem tuvalette nereye saklanabilirki ? Haklısınızdır belkide. Ben masum olduğunu hissediyorum.

Mesajın ilk kosmı yanlış olmuş begeni vs

Ben altınlarımı wc de saklıyorum

Eski banyomda havalandırma vardı oraya saklıyordum

Şimdiki banyomda banyo bezlerini koyduğum dolapta

Konu sahibi sende bak istersen oralara
Gerçi erkekler o kadar detaylı düşünemez sen en iyisi çamaşır makınasının içine bak

Naptın sen ya ne bu telaş :))

Aynı titreşim sesi bizim evde de duyuluyor arada sırada sanki evin içinde gibi. Hatta ben de ilk seferlerinde eşimin tel sandım baktı bir şey yok. O da benimki sanmış. İkimizinki de değil. Kaç kez kalkıp evin her tarafına baktık hatta. İçeride biri mi var diye korktuk. Ama belli ki üst kattan geliyor. Bide üst kat taşındığından beri gelmedi titreşim sesi. Tel yerde olunca aşağıya geliyor herhalde sesi. Bazen çok nadir oluyordu, bazen de sık.

Eşinin günahını almış olabilirsin şu an gerçekten. O da senden şüphelense ne hissederdin? Bir şey saklasa sessize alırdı.

Bence eşine kusura bakma sinirlendim o an tepkim abartılıydı falan deyip konuyu kapat ve barışın. İlla içim rahat etsin diyorsan da bir kaç gün sonra yavaştan takip edersin. Bu şekilde hiç birşey öğrenemezsin çünkü. Bide suçsuz olma ihtimali de varken..

Wc.de sadece ayakkabilik var. Ordaki tum ayakkabilwrin icine baktim visey yok. Ama şu dikkatimi çekti tum ayakkabilar duzgundu onun eski bi ayakkabisi yamuktu. Onceden yamuksa bilemem. Ama suan dikkatimi çekti

Bütün saklayabileceği yerleri arayıp herhangi bir şey bulamadıysanız yapacağınız tek şey kalıyor. Gidin uyuyan eşinize sarılın, uyanırsa tepkisine bakın panik oluyor mu, gözü telefonu saklamış olabileceği yere refleks olarak kayıyor mu vs diye. uyanmazsa da sabah onun yanında ondan önce uyanmış olun, eğer o odaya saklamışsa sakladığı yerden çıkarmasına izin vermeden çocukla ilgilenmeye gönderin ve odayı arayın. Ay resmen yazarken yoruldum, size kolay gelsin. Ben olsam daha banyoya girmeden kapıyı dinlerdim ya da o tuvaletteyken. Başka seçeneğiniz yok gibi şu an. Gururunuzu bir kenara bırakın ve gidin sarılın

Wc.de sadece ayakkabilik var. Ordaki tum ayakkabilwrin icine baktim visey yok. Ama şu dikkatimi çekti tum ayakkabilar duzgundu onun eski bi ayakkabisi yamuktu. Onceden yamuksa bilemem. Ama suan dikkatimi çekti

Olsa içinde bir sey çıkardı zaten
Neyse git birde pijamasının cebi varsa ona bak. Bir sey çıkmazsa telefon yok demektir rahatlar uyursun

Bütün saklayabileceği yerleri arayıp herhangi bir şey bulamadıysanız yapacağınız tek şey kalıyor. Gidin uyuyan eşinize sarılın, uyanırsa tepkisine bakın panik oluyor mu, gözü telefonu saklamış olabileceği yere refleks olarak kayıyor mu vs diye. uyanmazsa da sabah onun yanında ondan önce uyanmış olun, eğer o odaya saklamışsa sakladığı yerden çıkarmasına izin vermeden çocukla ilgilenmeye gönderin ve odayı arayın. Ay resmen yazarken yoruldum, size kolay gelsin. Ben olsam daha banyoya girmeden kapıyı dinlerdim ya da o tuvaletteyken. Başka seçeneğiniz yok gibi şu an. Gururunuzu bir kenara bırakın ve gidin sarılın
Bunu asla yapmam. Cok kotu tartiştik... tek hatam tuvaletten ciktiğim amda bakmamam oldu. Keske o zmn baksaydim.

Back
X