• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titreşim

Bi taraftan da aramak istemiyorsun gibi geldi bana
Sanki yuzlesmek istemiyorsun
Elbette haklisin...
Insan boyle bir sey varsa kaldiramayabilir .
Cunku bi baskasi olsa coktan turkcell,vodafone,ttnet zart zurt ne varsa arar once tel numarasi bulur
Olmadi bir punduna getirir odaya girer
Olmadi
Evi kaldirir yerine koyardi..
Madem bu gece gucun yok
Yarin arabaniz varsa torpidoya falan bak ..

Bütün saklayabileceği yerleri arayıp herhangi bir şey bulamadıysanız yapacağınız tek şey kalıyor. Gidin uyuyan eşinize sarılın, uyanırsa tepkisine bakın panik oluyor mu, gözü telefonu saklamış olabileceği yere refleks olarak kayıyor mu vs diye. uyanmazsa da sabah onun yanında ondan önce uyanmış olun, eğer o odaya saklamışsa sakladığı yerden çıkarmasına izin vermeden çocukla ilgilenmeye gönderin ve odayı arayın. Ay resmen yazarken yoruldum, size kolay gelsin. Ben olsam daha banyoya girmeden kapıyı dinlerdim ya da o tuvaletteyken. Başka seçeneğiniz yok gibi şu an. Gururunuzu bir kenara bırakın ve gidin sarılın
Bunu asla yapmam. Cok kotu tartiştik... tek hatam tuvaletten ciktiğim amda bakmamam oldu. Keske o zmn baksaydim.

Bi taraftan da aramak istemiyorsun gibi geldi bana
Sanki yuzlesmek istemiyorsun
Elbette haklisin...
Insan boyle bir sey varsa kaldiramayabilir .
Cunku bi baskasi olsa coktan turkcell,vodafone,ttnet zart zurt ne varsa arar once tel numarasi bulur
Olmadi bir punduna getirir odaya girer
Olmadi
Evi kaldirir yerine koyardi..
Madem bu gece gucun yok
Yarin arabaniz varsa torpidoya falan bak ..
Hayir yuzlesmeyi cok istiorum. Aptal yerine konmayi çok isterki. Bakabileceğim heryere vaktim. Gidip ona sarilmayi teklif ediolar bunu da asla yapmam. Gecenin bu saatindede müsteri hizmetleriyle konuşamam. Muhakkak uyanir.

Bunu asla yapmam. Cok kotu tartiştik... tek hatam tuvaletten ciktiğim amda bakmamam oldu. Keske o zmn baksaydim.
ah işte bunu yapmayın, sonra içiniz içinizi yiyecek sürekli. Bir kere o telefon gitti mi geri gelmez, bu gece son şansınız. Madem çok kötü tartıştınız, uyurken sarılın arkasından, hafiften uyandırıp abarttım sanırım deyip tebessüm edip, öpün. Şüphelendiğinizi belli etmeyin bari.

Hayir yuzlesmeyi cok istiorum. Aptal yerine konmayi çok isterki. Bakabileceğim heryere vaktim. Gidip ona sarilmayi teklif ediolar bunu da asla yapmam. Gecenin bu saatindede müsteri hizmetleriyle konuşamam. Muhakkak uyanir.

Ama dogru soyluyorlar
Varsa bu gece bulman lazim
Dedim sana bi bahane bul dal odasina diye
Sence oyle bi ihtimal varsa o adam sen bu kadar iskillendikten sonra getirir mi o teli bi daha

Banada 2. bir telefonu varmış gibi geldi. Benim tanıdığım da öyleydi tuvaletlere girip konuşurdu dakikalarca.. Sonunda noldu herşey ortaya çıktı. Sen biraz daha takip et ve sağlam bir delil bulursun öyle birşey varsa da. Allah yardımcın olsun canım.

Ama dogru soyluyorlar
Varsa bu gece bulman lazim
Dedim sana bi bahane bul dal odasina diye
Sence oyle bi ihtimal varsa o adam sen bu kadar iskillendikten sonra getirir mi o teli bi daha
Şuan beynim durmuş vazıyette. Herşeyi sorguluorum. Evliliğimizi faln. Şuana kadar hiç sevgisinden ödun vermedi. Başka hiçbir açiği yok. Ama telefon bildiğin başucumda gibiydi. Olabilir mi bilmiorum ki

Şuan beynim durmuş vazıyette. Herşeyi sorguluorum. Evliliğimizi faln. Şuana kadar hiç sevgisinden ödun vermedi. Başka hiçbir açiği yok. Ama telefon bildiğin başucumda gibiydi. Olabilir mi bilmiorum ki

Numara sorgulamadan adını soyadını yaz 11880 mesaj atıyor kaç numara varsa geliyor.Sonra numarayı ekle kendine WhatsApp tan bak foto falan var mı diye.

Biraz önce eski nişanlım için yaptım bu yöntemi tek numara geldi.Numarasını değiştirmiş sandım Google de arattırdım aynı isimli avukat çıktı.O değilmiş mesela.

Wcdeyken havalandırmadan çok daha fazla duymuşsundur bence ben kocanın masum olduğuna inananlardanım

Sayfaların hepsini okuyamadım başka bi gelişme varmı bilmiyorum ama olabiliyor canım bizim bi önceki evimizdede aynı şey oluyordu üsttekinin teli titreyince benim odamda gibi hissediyordum o kadar yakından geliyordu babamdan şüphelendik hatta bi ara ama sonra emin olduk yukardan geldiğine, öyle olabilir çok üstüne gitme başka bi durum yoksa zaten bi haltlar yiyosa er geç çıkar açığa böyle şeyler hiç gizli kalmıo

Numara sorgulamadan adını soyadını yaz 11880 mesaj atıyor kaç numara varsa geliyor.Sonra numarayı ekle kendine WhatsApp tan bak foto falan var mı diye.
Gonderdigim mesaj ucretli mi oluyo

Biraz önce eski nişanlım için yaptım bu yöntemi tek numara geldi.Numarasını değiştirmiş sandım Google de arattırdım aynı isimli avukat çıktı.O değilmiş mesela.

Evliligini sorgulama. Benim esim yillarca pesimden kosturdu. Sonra bende sevdim kabul ettim evlendik. 9 yil evliligim suresince esime asiktim. Asla benim esim yapmaz diyordum Hic bir kusurumda olmadi. Kendiside soylemistir baskalarina hatta duydum cunku bosandiktan sonra. Ama aldatti iste. Benim erkeklere guvenim kalmadi.

Sonradan tekrar okuyunca kafam karıştı, sen şimdi tuvaletteyken tuvaletin içinden ss duyuyorsun, sanırım o an tuvaletin kapısını açık ve kocan kapını kapat diyor? Yani sen ses gelen yerde kapı kapalı bir şekilde sin. Tuvalette sadece ayakkabılık var diyorsun ve hiçbir yeri aramadan öylece mi çıkıyorsun? Bu kısmı gerçekten anlamadım, içeride telefon saklamış olsa kapıyı kapat demesi için çok iyi oyuncu olması lazim eşinin.

Bir de velev ki bir telefon var ve onu oradan aldı. Bu gece son şans değil sabah işe gitmeyecek mi bu adam? Simdi sarılamam diyosun ama artık sabah bi ceplerini yoklarsin herhalde?

Evliligini sorgulama. Benim esim yillarca pesimden kosturdu. Sonra bende sevdim kabul ettim evlendik. 9 yil evliligim suresince esime asiktim. Asla benim esim yapmaz diyordum Hic bir kusurumda olmadi. Kendiside soylemistir baskalarina hatta duydum cunku bosandiktan sonra. Ama aldatti iste. Benim erkeklere guvenim kalmadi.
Eşim dini hassasiyeti olan bi insandr. Dini vecibelerinide yerine getirir aksatmadan. Bunlarida goz onune aliorum. Ama sonra o titrsim sesi aklima geliom bildigin yanimda çalio gibiydi. Sonra tuvalete gidip uzun kalmasi faln.

Sonradan tekrar okuyunca kafam karıştı, sen şimdi tuvaletteyken tuvaletin içinden ss duyuyorsun, sanırım o an tuvaletin kapısını açık ve kocan kapını kapat diyor? Yani sen ses gelen yerde kapı kapalı bir şekilde sin. Tuvalette sadece ayakkabılık var diyorsun ve hiçbir yeri aramadan öylece mi çıkıyorsun? Bu kısmı gerçekten anlamadım, içeride telefon saklamış olsa kapıyı kapat demesi için çok iyi oyuncu olması lazim eşinin.

Bir de velev ki bir telefon var ve onu oradan aldı. Bu gece son şans değil sabah işe gitmeyecek ki bu adam? Simdi sarılamam diyosun ama artık sabah bi ceplerini yoklarsin herhalde?
Ben tuvaletteydim. Tuvaletin hemn onunde lavabo var icinde ayakkabilikta var. O aranin kapisi acikti. Ben tuvaletteyken ses duyunca kapiyi actim. O araninda kapisi acik oldugu icin hemn esimi gordum ama hicbisey demedim. Benim sesi duydugumu farketti sanirim. Ben hicbirsey demeden dediki senin telefonun çalio bnde titreşimde değilki dedim. Ya seninki titreşimde mi dedim oda yoo dedi. Peki bu ses nerden gelio dedim ust kattandr kesin dedi. Kapiyi kapat çocuk sana bakio dedi. Bnde kapattim. Afallayinca naptiğimi bilemedim. Çikinca o wc arasindaki ayakkabiliği filan aramadan direk onun yanina gittim. Devamini biliosunuz zaten

Ohooo bizim üsttekilerin bir titreme sesi var sanki dersin kafamın dibinde titriyor telefon , çok ciddiyim. Ben geçen gün wcdeyken eşimin zil sesiyle aynı telefon çaldı açmadı uyudu herhalde dedim sonra yan daireden aloğğ dedi biri :KK53:

Üzerinde durmadan ona belli etmeden siz yine de tetikte olun. Ama fevri davranmayın. Valla biz apartmandakilerle beraber yaşıyoruz resmen mesaj, telefon , duş :halay:

Back
X