Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar bazen yeme atağı geçirip çok pişman oluyorum bildiğiniz tok tutan iştah kapatan kahve/çay var mı acaba hindiba kahvesini duydum ama pek emin olamadım deneyiminiz varsa lütfen yazın şimdiden teşekkürler
Hindiba çok dandik. Normal kahve gibi. İnce taneli. Açlığa bir etkisi yok.
Benim kullandığım, zayıflatan çaylar/ kahveler oldu ama geçici çözüm oldular. Kahveyi bıraktığımda kiloları da geri aldım.
jorma First class kahve almıştım,arkadaşım önerdi etrafındakiler onunla vermiş. o baya iyi gelmişti, ama fiyatı uçtu,trendyol favorilere atıp kampanya beklemiştim.
Merhabalar bazen yeme atağı geçirip çok pişman oluyorum bildiğiniz tok tutan iştah kapatan kahve/çay var mı acaba hindiba kahvesini duydum ama pek emin olamadım deneyiminiz varsa lütfen yazın şimdiden teşekkürler
Şöyle bir fikrim var. Çaylar kahveler içerikleri gereği tamam biraz tok tutucu veya metabolizma hızlandırıcı olabilir ama bizim daha az kalorili ve midede bağırsakta daha uzun süre kalacak bir şeye ihtiyacımız var.
Karnıyarık otu tozu diye bir şey var. Kalorisi çok çok düşük (1 çay kaşığı veya tatlı kaşığını düşününce).
Bu besin hem jelimsi bir yapı oluşturuyor hem sindirimi uzatıyor böylece daha uzun süre tokluk hissediliyor.
Uzun süre tokluk hissedilince de otomatik olarak açlık ataklarımız azalıyor, ara atıştırmalıklar yapmıyoruz, aburcubura kaymıyoruz ve kalori açığa çıkarığımız için kilo veriyoruz.
Bu Karnıyarık otu tozunu yoğurda, suyunuza ekleyip içebilirsiniz.