Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

isde budur ya ASOM yoklugumu aratmamis saolsun tam destek hep destek vermis saol kusummmmmmmyerimsenibena.s.

elmanı yerim senincokacimcoook...hepsini alıntı yapmadım..inmirmirmirmircitanem tam bir toka canavarısın:lepi:gül:lepi:e güle kullan..

ah yenilcek elma olsaydi ben cokdan indirmisdim migdeye:jeyyar:yerimseniben
begenmene sevindim fistigim napiim dedim ya kilolu olunca yatirimimi takiya tokaya ve ayakkabilara yapiyorum bendeyerimsenibena.s.

bayildim bu tacina tam benlik kutuyuda imrenelim söyle ortamizdan ikiye ayrilalim catir catir catlayalim diye ekleyip duruyosun dimi:jeyyar:yerimsenibena.s.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cnm benm tacın modeli gözüksün diye koyuyorum öyle

bunada bayildim nolucak simdi pekişutarafagittifisfisfisCADIARZUnaniknanik:dilcikar:a.s.

begenmene sevndm canm bnm sennkilerin yannda hç bişe gerçi yerimseniben
çok bakımlısın cdden ayakkabıdan takıya hrşy var

hmmmmmmm demek tac görünsün diye ha:jeyyar:öyle olsun bakalimyerimseniben

canim o senin yüreginin güzelligi tsk ler inan napalim hep diyorum ya zayif olmayinca yatirimimi bunlara yapiyorum bendekaydirigubbakcemile3gerci oldum olasi kokosdum ama vücudu kamufle etmeye ugrasiyom saci basi ayakkalrimida kokoslukla öne cikarmayikaydirigubbakcemile3a.s.

güzellik = zayıflık degil ki canm benim
sen her halinle şık ve bakmlısın bnce,ben anlarım yerimseniben
ben kilo almaya çalışıyorum habern yok dimi delikafadulden cokacimcoook
buldugumu yiyorum ama sonuç sıfır
istedgim gydgm şeyler yakışmıo gibi geliyo (

ozaman gel anlasalim tatlisim bende fazlakik olduguna göre sana benden ekleme yqapalim ne dersinyerimsenibenhatda bu islem yapilirken biseyde istemiyorum üstüne para bile vermeye raziyimkaydirigubbakcemile3a.s.

saka bi yana saglikli olalimda gerisi allah kerim

çok güzeller güle güle kullanın bende ekleyim sonra..bayılıyorum bööle süse püse aksesuar toka küpee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…