- Konu Sahibi incitanemtuana
-
aynen talesim yaa.sALLAHImıza şükürler olsun tabi.internetimiz var,pc miz var..az da olsa özde olsa herşeye sahibiz..rabbim olmayanlarada nasip etsin:Saruboceq:millet yiyicek ekmeğini bulamıyo sokaklarda..öyle insanlar varki:çok üzgünüm:allah yardımcılaı olsun..halimizede sonsuz ve binlerce kez şükürler olsun..güzel bir noktaya değindin..tebrik ederim...ayrıca topic için düşünücemkaydirigubbakcemile3
seninde yüregine saglik canimcigim ve kutu topigini düsünme uygula bence derim benyerimseniben
annem 2 tane be=)saol yinede nemcim..saçlar kısa olunca verdik topunu..uzadıkça yavaş yavaş başlıycaz..burda paylaşırız zaten..ama yok öyle yorum yazıp kaçmak..incitanemin topiğine destek verelimhani resimler??kk nın kokoş hatunları nerde??delikafaduldenherkezden resim bekliyorum..işte o kadar
saçınızda görşek bide çok merak ettim ettim saça nasıl takılıyorsengözlerimebaksanab
istiyom bundan bana ne,ağlarım yoksa:a015:
buda benden asooo ekle canm sende hadiii :)))))
elmanı yerim senincokacimcoook...hepsini alıntı yapmadım..inmirmirmirmircitanem tam bir toka canavarısın:lepi:gül:lepi:e güle kullan..
bayildim bu tacina tam benlik kutuyuda imrenelim söyle ortamizdan ikiye ayrilalim catir catir catlayalim diye ekleyip duruyosun dimi:jeyyar:yerimsenibena.s.
bunada bayildim nolucak simdi pekişutarafagittifisfisfisCADIARZUnaniknanik:dilcikar:a.s.
bu topikten eksik kalmak istemedim sırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cnm benm tacın modeli gözüksün diye koyuyorum öyle
begenmene sevndm canm bnm sennkilerin yannda hç bişe gerçi yerimseniben
çok bakımlısın cdden ayakkabıdan takıya hrşy var
bu topikten eksik kalmak istemedim sırnaşık şey
hmmmmmmm demek tac görünsün diye ha:jeyyar:öyle olsun bakalimyerimseniben
canim o senin yüreginin güzelligi tsk ler inan napalim hep diyorum ya zayif olmayinca yatirimimi bunlara yapiyorum bendekaydirigubbakcemile3gerci oldum olasi kokosdum ama vücudu kamufle etmeye ugrasiyom saci basi ayakkalrimida kokoslukla öne cikarmayikaydirigubbakcemile3a.s.
güzellik = zayıflık degil ki canm benim
sen her halinle şık ve bakmlısın bnce,ben anlarım yerimseniben
ben kilo almaya çalışıyorum habern yok dimi delikafadulden cokacimcoook
buldugumu yiyorum ama sonuç sıfır
istedgim gydgm şeyler yakışmıo gibi geliyo(
saka bi yana saglikli olalimda gerisi allah kerim
canim seninkilerde bi harika eklemelerin icin tskler iyi günlerde tak takisdir sekerimyerimseniben
canm kebelek tokalardan bende çok tkardım :lepi:
severim yani
ilk tokalarını ise saçı yarım toplarken kullanırım çok hoş duruyo cidden
güle güle kullan cnm hihoyyyt
çok güzeller güle güle kullanın bende ekleyim sonra..bayılıyorum bööle süse püse aksesuar toka küpee...
amanda aman kiyamamda sana ben imkan olsa tükkan senin tatlisim ama tr den bunlar mutlaka bulursun diye düsünüyorumyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?