Tokalaşmak

arkadaşım çok kıskancım diye konu açmış birisi olarak sen beni bile aşmışsın ne olacak tokalaşmadan :))

O dereceyse evden çıkmayacağım ben:53::53::52:

ya anlamadıgım bu kadar anlık bir olaydan etkilenen varmı..okdr tokalastıgım adam oldu hicbirinde kıpırdanma olmadı sanırım dogru yere denk getiremediler paş marmakları bunu da kesin isvicreli bilim adamları cıkarmıstır ortaya :1: bir arastırmaya gore de kızların çantalarını koyduğu yer bilinçaltı olarak sevişmek istedikleri yermis bilimsel kanıt buda :52:

bunu okuyunca hiç üşenmeden eşimle tokalaştım,ne olduğunu anlatmadan.şaşırsa da bir şey demedi,bak dedim özellikle şu yumuşak noktaya dokun.

hayır mı diye sordu,boşver sen dokun ne hissettin dedim,ne gibi dedi,bir şeyler kıpraştı mı içinde dedim,manyak mısın dedi:1:

sonra ne olduğunu söyledim dövecekti nerdeyse:27:

yani ben eşimi bile etkileyemiyorum bu bilimsel gerçeğe göre:33:

:9::9: öldümmmmmmmmm :60::60::60:

valla dini yöndende bakıyorum olaya hatta uyguluyorum da ama eşim yaparsa daha görmedim ama yaparsa dellenirim:47::47:
hiç hoş bişiy değil yanlış anlamayında kıskançlık rahatsızlık ya ne bileyim çok kötü bi duygu bende abartırım böyle birşeyde yapmasın efendim yapmasınnnnnnn varsın görgüsüz olsun elalemin kadınlarına kızlarına karşı umrumda bile olmaz dini yönden çok kıskançlık var sanırım of hayali bile delirtti :9::9:

ya anlamadıgım bu kadar anlık bir olaydan etkilenen varmı..okdr tokalastıgım adam oldu hicbirinde kıpırdanma olmadı sanırım dogru yere denk getiremediler paş marmakları bunu da kesin isvicreli bilim adamları cıkarmıstır ortaya :1: bir arastırmaya gore de kızların çantalarını koyduğu yer bilinçaltı olarak sevişmek istedikleri yermis bilimsel kanıt buda :52:

ahahah kopardın beni burdaaa ben çantamı hep kucağıma malum yere koyuyorum!!!1:52::52: Ya o etkilenme anca şöyle olur birinin bakışından vs etkilenirsin hani aşık olma evresi vardır ya gözgöze gelirsiniz. Bi'an olur tanışıcaksınızdır eller birleşir ve o ten temasıyla sıcaklığını hissedince iyce ateş bacayı sarar. Yoksa ben gidip de her hangi bir adamla tokalaşsam oralı bile olmam. Okadar basit değil bu işler:ssz:

Böylesine akıllara zarar konu 19 sayfa olmuş !!!

Böyle akıllara zarar bir konu yandaş bulmuş !!!

Allahım başta çocuğum ve yeğenim olmak üzere beni, ailemi ve tüm sevdiklerimi böyle hastalıklı insanlardan koru, çevremde barındırma.

Amin

bu benim hassasiyetim hastalıklı bi düşünce değil bende hastalıklı bi insan değilim ne konuştuğunuza dikkat edin!Allah böyle hastalık derecesinde anlayışsız olan insanları da benim çevremde hatta açtığım konuda barındırmasın.Amin.

aaaa öyle demeyin ben şahsen el sıkışınca bi fena oluyorum tahrik oluyorum nası çıldırıorum bilemezsiniz :27::52:

size yanlış geldiyse yanlış diyin dalga geçmek niye

Son düzenleme:
Dalga geçmek,alaycı konuşmak gerçekten moral bozucu.
Konu sahibinin belli ki böyle bir hassasiyeti var. Herkes böyle düşünecek diye bir kaide yok.
Fikirlerimizi almak istemiş,bizde yazdık. Ama konuyu geyiğe çevirmek yanlış olmuş. (bazıları için diyorum)

Benim kendi fikrim;tokalaşmayı gayet normal buluyorum. Eli eline değdi diye bir etkileşim söz konusu olamaz ki. Bizimde kiracılarımız küçük bir köyden buraya geldiler. Teyze,erkeklere el vermiyor tokalaşmak için. Onlar öyle görmüş çünkü. Bunu ayıplayamayız veya sorgulayamayız.
Biraz abartmışsın gibime geliyor,rahat ol azıcık:)))

işin dini boyutu için tokalaşmıyor olmak gerek,kıskançlık için değil..
dinen bakarsak olaya "alt tarafı tokalaşmak" diye bişey yok,ten teması kesinlikle yasaktır,iyi ki de öyledir..her açıdan da düşünmek lazım,hem bazı duyguları uyandırmamak,hem eldeki enerjiyi almamak,hem de kadesa nın belirttiği gibi hijyen bakımından,en güzeli temassızlık..

Otobüse trene binenler ne yapacak pekiiiii itiş tıkış gidiliyorda :30:

Dalga geçmek,alaycı konuşmak gerçekten moral bozucu.
Konu sahibinin belli ki böyle bir hassasiyeti var. Herkes böyle düşünecek diye bir kaide yok.
Fikirlerimizi almak istemiş,bizde yazdık. Ama konuyu geyiğe çevirmek yanlış olmuş. (bazıları için diyorum)

Benim kendi fikrim;tokalaşmayı gayet normal buluyorum. Eli eline değdi diye bir etkileşim söz konusu olamaz ki. Bizimde kiracılarımız küçük bir köyden buraya geldiler. Teyze,erkeklere el vermiyor tokalaşmak için. Onlar öyle görmüş çünkü. Bunu ayıplayamayız veya sorgulayamayız.
Biraz abartmışsın gibime geliyor,rahat ol azıcık:)))

bazıları zaten geyik yapmak için yazıyo yorum yapmak için değil malesef.
tşk ederim yorum için

Bırı elını uzatınca gerı cevırmek ayıp olur dıye mecburen tokalasıyorum ama tanımadgım ınsanların elıne elımın degmesı hıc hos degıl tıksınıyorum bıraz:27:

merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum

Seni çok iyi anlıyorum,aynı ben. :37: Misal birisine hal hatır sorsa nasılsın dese ardından sanane nasıl olduğundan seni niye ilgilendiriyor falan derdim.
Tokalaşsa elini tutmaya ne gerek var merhaba merhaba diyemiyor musunuz vs vs. 1 sene önce böyleydim insanın 1 senede düşünceleri değişebiliyormuş demek ki şimdi olsa böyle düşünmem. :1: Kıskanmamızı gerektiren bir durum yok çünkü :34:

canım yavas yavas anlıyorum kı artık abartıyosun oncelerı hak verıyodum ama sen onun odasından hiç çıkmıyomusun adam artık eeee yeter be dıycek herkesten herseyden kıskanıyosun..bnde cok kıskancım ama bu tepkın çok fazla ne var yanı bunda mecburen tokalastı ben anlamadım gerı mı cekılseydı o elını uzatmıs tokalasmasamıydı...

sen hayatında hiçkimseyle tokalaşmadın mı peki?

sevmediğim için tokalaşmıyorum

canım yavas yavas anlıyorum kı artık abartıyosun oncelerı hak verıyodum ama sen onun odasından hiç çıkmıyomusun adam artık eeee yeter be dıycek herkesten herseyden kıskanıyosun..bnde cok kıskancım ama bu tepkın çok fazla ne var yanı bunda mecburen tokalastı ben anlamadım gerı mı cekılseydı o elını uzatmıs tokalasmasamıydı...

yok cnm arasıra gidip oturuyorm yanında
evt işte mecburen tokalaştı ama o tip bi insana elini uzatmasada olurdu yani

merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum

bende senin gibiyim.ne gereği var ki.
ben kendimi; hem onun için hemde kendim için herkezden sakınırken o da benim hasas olduğum bir konuda özentisiz davransın.
yaramı kanattın şimdi.

ama şimdi uzatılan eli boşta bırakmakta olmuyor.
napsın? ee biz napalım. yapcak birşey yok tabi. birde iş gereği mecbur.
kendimizi yer dururuz tartışırız ve yine aynısı gider durur.
inşallah bizi anlarlar birgün :-(

Felaket bir şekilde abartıyorsunuz, tokalaşmak sosyal hayatın bir parçası, bknz; bugün bayram bir sürü insanın vakti tokalaşmakla geçti mesela. Siz nasıl yapıyorsunuz bilmem ama en azından el sıkışmak zorunda kalıyor insan, hele ki iş dünyasında. Ve siz bunun için sevgilinizle kavga ediyorsunuz...

Sevgilim başka bir bayanla tokalaşınca hemen ondan etkilenecek kadar sapıksa hayatımdan çekip gitsin daha iyi. :ssz:
Ben de her erkeğin elini tutup tokalaşmaya meraklı değilimdir, dini yönden de sakıncalı zaten, ama dini boyutu dışında bakarsak bi erkeğin sevdiğği kadın varken başka bir bayandan etkilenmesi onu yeterince sevmiyor ve etkilenmiyor demektir.
Yerine göre tabi ki tokalaşacak.

Back
X