Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O dereceyse evden çıkmayacağım ben![]()
Açın okuyun merakınızı giderecek birseyler bulursunuz mutlaka
bunu okuyunca hiç üşenmeden eşimle tokalaştım,ne olduğunu anlatmadan.şaşırsa da bir şey demedi,bak dedim özellikle şu yumuşak noktaya dokun.
hayır mı diye sordu,boşver sen dokun ne hissettin dedim,ne gibi dedi,bir şeyler kıpraştı mı içinde dedim,manyak mısın dedi
sonra ne olduğunu söyledim dövecekti nerdeyse
yani ben eşimi bile etkileyemiyorum bu bilimsel gerçeğe göre![]()
ya anlamadıgım bu kadar anlık bir olaydan etkilenen varmı..okdr tokalastıgım adam oldu hicbirinde kıpırdanma olmadı sanırım dogru yere denk getiremediler paş marmakları bunu da kesin isvicreli bilim adamları cıkarmıstır ortayabir arastırmaya gore de kızların çantalarını koyduğu yer bilinçaltı olarak sevişmek istedikleri yermis bilimsel kanıt buda
![]()
Böylesine akıllara zarar konu 19 sayfa olmuş !!!
Böyle akıllara zarar bir konu yandaş bulmuş !!!
Allahım başta çocuğum ve yeğenim olmak üzere beni, ailemi ve tüm sevdiklerimi böyle hastalıklı insanlardan koru, çevremde barındırma.
Amin
aaaa öyle demeyin ben şahsen el sıkışınca bi fena oluyorum tahrik oluyorum nası çıldırıorum bilemezsiniz![]()
işin dini boyutu için tokalaşmıyor olmak gerek,kıskançlık için değil..
dinen bakarsak olaya "alt tarafı tokalaşmak" diye bişey yok,ten teması kesinlikle yasaktır,iyi ki de öyledir..her açıdan da düşünmek lazım,hem bazı duyguları uyandırmamak,hem eldeki enerjiyi almamak,hem de kadesa nın belirttiği gibi hijyen bakımından,en güzeli temassızlık..
Dalga geçmek,alaycı konuşmak gerçekten moral bozucu.
Konu sahibinin belli ki böyle bir hassasiyeti var. Herkes böyle düşünecek diye bir kaide yok.
Fikirlerimizi almak istemiş,bizde yazdık. Ama konuyu geyiğe çevirmek yanlış olmuş. (bazıları için diyorum)
Benim kendi fikrim;tokalaşmayı gayet normal buluyorum. Eli eline değdi diye bir etkileşim söz konusu olamaz ki. Bizimde kiracılarımız küçük bir köyden buraya geldiler. Teyze,erkeklere el vermiyor tokalaşmak için. Onlar öyle görmüş çünkü. Bunu ayıplayamayız veya sorgulayamayız.
Biraz abartmışsın gibime geliyor,rahat ol azıcık:)))
merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum
sen hayatında hiçkimseyle tokalaşmadın mı peki?
canım yavas yavas anlıyorum kı artık abartıyosun oncelerı hak verıyodum ama sen onun odasından hiç çıkmıyomusun adam artık eeee yeter be dıycek herkesten herseyden kıskanıyosun..bnde cok kıskancım ama bu tepkın çok fazla ne var yanı bunda mecburen tokalastı ben anlamadım gerı mı cekılseydı o elını uzatmıs tokalasmasamıydı...
merhaba kızlar
şimdi belki okuyunca bunu mu sorun ediyosun diyeceksiniz ama ben bunu sorun ediyorum.sevgilim bi bayanla tokalaştığında onun elini bile tutmak istemiyorum belkide ben abartıyorum ama bu durumdan çok rahatsız oluyorum.
işin dini boyutuna filan girmiycem ama beni rahatsız ediyo işte.
mesela bugün yanındaydım sevgilimin,odası bi üst katta olan bi bayan var o geldi ders programıyla ilgili bişey sormak için o bayanın dayısıda yükseklisans yapıcakmış okulda onun ilgili bi durum vardı geldiler işte tokalaştı sevgilimle dayısını tanıştırdı(ne gerek varsa) sordu gitti. bende sinirlendim ne gerek vardı ki tokalaşmaya diye kavga ettik işte..
hala daha sinirliyim bilmiyorum abartıyomuyum