• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokat atacak birini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu benim ikinci kovam :KK70:
İlki her Allahın günü fikir değiştirirdi (abartmıyorum her gün başka bir fikirle geliyordu) dedim 2 hafta sonra sen sağ ben selamet ben kafayı yemek üzereyim öyle bitirdik :KK70:
Neden akıllanmadıysam ikinciyi buldum işte
Sen ne burcusun?
Ben yayım ya çekiliyoruz :KK53:
Bende de var bi kova
Sizin dediklerinizle alakası yok
Sizin dedikleriniz leğen olmasın? :KK53:

Bu benim ikinci kovam :KK70:
İlki her Allahın günü fikir değiştirirdi (abartmıyorum her gün başka bir fikirle geliyordu) dedim 2 hafta sonra sen sağ ben selamet ben kafayı yemek üzereyim öyle bitirdik :KK70:
Neden akıllanmadıysam ikinciyi buldum işte
Sen ne burcusun?
Ben yayım ya çekiliyoruz :KK53:

Terazi burcuyum ben :) astrolojiyi çok severim :) sen yay burcuysan kendine eğlenceli ikizler ,koç burcu bulabilirsin.

Bir kova olarak yazayım gerçekten salin gitsin. Üzerine düştün mü önemsiz olursun ilgi uyandırmazsın ama arama bi hafta bak nasıl değerleniyorsun :)

Bende de var bi kova
Sizin dediklerinizle alakası yok
Sizin dedikleriniz leğen olmasın? :KK53:

Küvettir o küvet leğen olsa durulmaz :D

Terazi burcuyum ben :) astrolojiyi çok severim :) sen yay burcuysan kendine eğlenceli ikizler ,koç burcu bulabilirsin.

Denk gelse koç burcu basıcam nikahı :D
Hava burçları hep ah ahh :P

Bir kova olarak yazayım gerçekten salin gitsin. Üzerine düştün mü önemsiz olursun ilgi uyandırmazsın ama arama bi hafta bak nasıl değerleniyorsun :)

Efenim bir kova olan görüşünüze güveniyor ve öyle yapıyorum :27:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X