- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Siz eşinizi sevdiğinizden mi, yoksa maddi imkansızlıklardan mı boşanmak istemiyorsunuz? Adam gerçekten problemli bi tip olsa, bu kadar korkmazdınız boşanmaktan. Atansanz, en ufak şeyde, öfkeyle adamı boşarsınız gibime geliyo. Lütfen, evliliğinizde daha olgun davranın. İlerde bosayacak kadar ciddi problemler mi var?
Aynen öyle. Sessiz kal ve bekle. Mağduru oyna. Yapacağın en iyi şey bu. Emin ol. Ve sabırlı ol. Gün sayma. Bırak ölçsün tartsın. Senin kırgın olduğunu hissetsin. Kendini suçlasın. Vicdan yapsın. Rah
at ol. Bundan boşanılmaz. Krizi fırsata bile çevirebilirsin. Sen kırıldın, hiç beklemediğin bişey yasadın, üzgünsün. Bunu haketmedin. Duruşun bu olsun.
Neden öyle yapsın kı bence çözük özledi evınıze sönüyoruz deyımn tepkısını ölcünŞuan da eve dönemem çünkü 6 saat uzağım bu defa iyice sahlanir diye düşünüyorum
Adamı zıvanadan çıkarana kadar uğraşmışsın, bari artik sessiz dur biraz da kafasını toplasın. Hepimiz refleks olarak olmayacak hareketler yaparız zaman zaman. Tepsi fırlatıp bağırıp çağırmanın sonucunu yaşıyorsun.En büyük ceza görmezden gelinmek,umursanmamak oda bunu yapıyor. Sessiz kal,bu sebeple boşanmaz ama sen üzerine üzerine gidersen değerini iyice düşürürsün. Bir araya geldiğiniz zaman kendi hatana özür diler,onun yaptığının da nekadar kötü olduğunu anlatırsın. Mümkünse çocuk bahanesiyle bile irtibat kurma.
Kendini tamamen haklı sanar oysa suç ikimizde ama zerre pişmanlık hissetmiyor hissetse aradığım da konuşurduNeden öyle yapsın kı bence çözük özledi evınıze sönüyoruz deyımn tepkısını ölcün
Bır nevı haklı bence ama ılışkınız siz daha ıyı bılırsınız tabı yanlış anlamayın vurmak asla yapmamalıydıKendini tamamen haklı sanar oysa suç ikimizde ama zerre pişmanlık hissetmiyor hissetse aradığım da konuşurdu
Yahu bu adamlar ne yapsın ? Yani tayin konusu gerçekten çok zor . Ben evimin yakınındaki okula tayin alamıyorum puanım yeterli gelmiyor. Sen tepsiyi fırlat ama o tepki vermesin oh ne ala !!!! Çok fevrisniz, ben İstanbulda yaşamayı hiç sevmiyorum, ruhum bunalıyor , trafikten stres oluyorum ama eşimin işi burda ve mecburen yaşıyoruz . Akşam eve gelince tüm yorgunluklarımız geçiyor . Ben de isterdim daha küçük bir şehirde yaşamayı ama önemli olan kapımı kapatınca gördüğüm manzara .Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!
Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Hemen alyansmi çıkar madem telefonu kapattn
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Kızlar ne yapmam gerek benimle zerre muhatap olmuyor.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Aileme gelince arkamda gibi durup asla arkadmda olmayan bir ailem var.
Erkeklerde şaşırdı iyice hem tahrik et (siz birazcık abartmışsınız olan olmuş biten bitmiş uzatmaya gerek yokmuş) hem tokat at hemde anne babasını ara eve gönder insan utanır biz eşimle kavga ederken annemler arasa bi saniye anne lavaboda x der ne bu ilk okul seviyesi gibi seviye yerlerde ...Sevgili hanımlar,
Bana doğruyu yanlışı ne yapmam nasıl davranmam konusunda yardımcı olun lütfen zira sizden başka kimsem yok desem yeridir. Allah büyük!
Eşimle şiddetli bir şekilde tartıştık, 8 yıllık evliyiz bir oğlumuz var 5 yaşında.
Eşim iyi bir babadır. Biraz sinirli olsada beni dinler aileci olsada %30 kötü ise %70 iyi bir evliliğimz vardı.
Üç dört gün önce tartıştık tartışma konusu bulunduğumuz ilden başka yere iş gereği gitmemiz gerek bir kaç seçenek vardı bana sordu tercih ettik ertesi gün tercihleri vermiş ama benim çok istedim il i çıkarıp başka il eklemis geri kalan hepsi aynı bende kızdım bağırdım neden değiştin diye
Gerekçeleri anlattı o şehir gelmiyormus çok yığılma vs varmış ben yinede sinirlendim çünkü çok istemiştim. Çünkü bende yasayacagim o şehirde.
Eşimde sustu sustu ben tepsiyi fırlatınca birden gözü dönmüş kalkıp bana tokat attı yere bardak fırlattı ailemin aradı ben çok korktum aileme geldim şuan hiç aramadı sormadı oğlum özledi aradı oğlu ile konuşsada benimle zerre muhatap olmuyor.
Bugün teli açtım ben açınca yüzüme kapadi benden nefret ediyormuş gibi ama görüntülü konuşma yaparken oğlum la yüzüğü hep parmağınnda profilinde halen ikimizin foto var. Nyse suratıma kapatinca bende msj attım
Onca şey yaptın hem suçlu hem güçlü olmak bumuydu tam olarak vs yazdım. Yine cevap yok.
Tokat yemiş biri olarak canım acıyor evliliği bitirmem şuan mümkün değil ama alttan da almak istemiyorm kızlar aklınıza ihtiyaçm var.
İş olarak belirli bir işim yok ama hiç boş durmadım evden dikişli ürünler sattım eşime destek oldum her konuda maddi olarak.
Arama sorma hiç bir şekilde bana kalsa ben engelledim bile ama siz ilişki dinamiğinizi daha iyi bilirsinizKendini tamamen haklı sanar oysa suç ikimizde ama zerre pişmanlık hissetmiyor hissetse aradığım da konuşurdu
Tepkileriniz çok tutarsız, arayınca neden konuşmadınız? Neden aramayıp ‘hatasını anlamasını’ bekliyorsunuz? Agresif davranışlar sergilemişsiniz bu Tokat gerçeğini haklı çıkarmaz.
keşke tavır göstermeden önce sakinleşip diyalog kurma yoluna gitseniz. İstediğiniz gibi gitmeyen şeylerin sonunda ket vurmanız çok yanlış, ‘o zaman beni sil, o zaman yüzüğü çıkar’ gibi emredici cümleler kurmayın.
İstediğim yeri çıkardığın için öfkelendim, kendimi ifade etmek yerine agresif davrandım. Hatamı biliyorum ve karşılığının Tokat yemek olmadığını düşünüyorum. Bu davranışın beni derinden yaraladı, neden yaptın?
Herhalde o da doğru düzgün bir cevap verecektir. Onu çıkar bunu sil höt höt vur kırla iletişim olmaz, çözüm değil sorun çıkarır.
üstelik yanınızda küçük bir çocuk var ve tahmin ettiğinizden daha çok etkileniyor bu gerginliklerden.
Ona da tutarsız davranmayı öğretiyorsunuz iki ebeveyn olarak, iletişim yollarını açmayı öğrenmiyor.
Aynen öyle ailemede rezil oldumErkeklerde şaşırdı iyice hem tahrik et (siz birazcık abartmışsınız olan olmuş biten bitmiş uzatmaya gerek yokmuş) hem tokat at hemde anne babasını ara eve gönder insan utanır biz eşimle kavga ederken annemler arasa bi saniye anne lavaboda x der ne bu ilk okul seviyesi gibi seviye yerlerde ...
Bunu benimle konuşup yapsaydı tercihini sorun değildi ama beni hiçe saydı Tepsiyi de ona fırlatmadmYahu bu adamlar ne yapsın ? Yani tayin konusu gerçekten çok zor . Ben evimin yakınındaki okula tayin alamıyorum puanım yeterli gelmiyor. Sen tepsiyi fırlat ama o tepki vermesin oh ne ala !!!! Çok fevrisniz, ben İstanbulda yaşamayı hiç sevmiyorum, ruhum bunalıyor , trafikten stres oluyorum ama eşimin işi burda ve mecburen yaşıyoruz . Akşam eve gelince tüm yorgunluklarımız geçiyor . Ben de isterdim daha küçük bir şehirde yaşamayı ama önemli olan kapımı kapatınca gördüğüm manzara .
Çok çirkin yaptığınız . Adam anlatmış sana yığılma var diye , ölü tercih olmasını istememiştir .
Ben çok konuş dedim ama konu sahibi böyle çözmek istiyorO ilde cok yıgılma var diye acıklamıs. Yazsa bile gelmeyecek il icin birbirinizi kırıyorsunuz. Hala aramam yemin ettim sahlanmasın diyorsunuz. karsılıklı ego tatmin etmeye çalısmayın, oturup sakince konusmaya çalısın. Ikinizinde suclu oldugu yerler var, bunlari abartmak yerine cözüm bulmaya çalısın.
O ilde cok yıgılma var diye acıklamıs. Yazsa bile gelmeyecek il icin birbirinizi kırıyorsunuz. Hala aramam yemin ettim sahlanmasın diyorsunuz. karsılıklı ego tatmin etmeye çalısmayın, oturup sakince konusmaya çalısın. Ikinizinde suclu oldugu yerler var, bunlari abartmak yerine cözüm bulmaya çalısın.
Ben çok konuş dedim ama konu sahibi böyle çözmek istiyor
Tamam tepsiyi ona fırlatmadın OK ama eşin nasıl anladı ? Çocuğun nasıl korktu ? Bunları bir düşün bakalım. Geçenlerde bir üye vardı eşinin kolunu sıkıyormuş bu şiddet değilmiş , milletin içinde bağırmış çağırmış bu şiddet değilmiş , anahtarları alırken elini çizmiş bu şiddet değilmiş ama adam etkiye tepki gösterince vay efendim ben şiddete maruz kaldım demişti .Bunu benimle konuşup yapsaydı tercihini sorun değildi ama beni hiçe saydı Tepsiyi de ona fırlatmadm
Tamam tepsiyi ona fırlatmadın OK ama eşin nasıl anladı ? Çocuğun nasıl korktu ? Bunları bir düşün bakalım. Geçenlerde bir üye vardı eşinin kolunu sıkıyormuş bu şiddet değilmiş , milletin içinde bağırmış çağırmış bu şiddet değilmiş , anahtarları alırken elini çizmiş bu şiddet değilmiş ama adam etkiye tepki gösterince vay efendim ben şiddete maruz kaldım demişti .
Size danışsa iyi olurdu evet ama danışmamış , belki de o anda iş yerinde arkadaşlarıyla konuştuğu mantıklı geldi. Zaten tayin süresi kısıtlı , hem yığılma olan dediği il için niye üzüyorsunuz eşinizi ?
Ego tatmini mi bu ? Benden habersiz , izinsiz nefes almasın tribi mi ? Kocam sürekli ağzımın içine bakar benim demek için mi ? Ha eşiniz olacak adam da kimseye el kaldıramaz . Özellikle evladının annesine . O da hatalı . Zarar gören yine bir çocuk var ortada . Allah akıl fikir versin ikinize de . Arayıp konuşmayın ben konuş diyenlere katılmıyorum. Tayin sonucu açıklanana kadar bekleyin . Belki sakince düşünürsünüz bu süreçte de .
Düğüne kadar ailenizde kalın hem kafanız dağılır hem de sakinleşirsiniz . Eşinizi siz daha iyi tanırsınız . Gerçekten kırdıysanız özür dileyin ve evinize gidin. Yapılabilecek başka bir şey yok .Tayinler haziran da açıklanacak. O zamana kadar ailem de durmak istemiyorm ama aramazsa duracağım mecbur martin sonunda kardeşimin de düğünü var ne nasıl olacak bilmiyorum çok fevri davrandm çok pişmanim fakat oda benden beter yaptı ortalık karşti sadece çok üzgünüm
Sizin fevri olup çok siddetlenmeniz hata eşinizin size vurması ayrı bir hata. 8 yıldır evlisiniz ve bir çocuğunuz var ama siz çocuk gibi fotoğraf kaldırmışmi alyans cikartmismi yüzüne telefon kapandı diye alyansi çıkarmasını istemeniz çok gereksiz şeylere takilmissiniz çözmeniz gereken daha büyük sorun var oraya odaklaninSevgili hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?