- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
İnşallh çok teşekkürlerElbette yarar. Kaybetme korkusu yaşatın ki, birdaha kalkmasın o el.
Dayanın, eninde sonunda o sizi arayacaktır.
Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...
Şuan da eve dönemem çünkü 6 saat uzağım bu defa iyice sahlanir diye düşünüyorumBence evınıze dönün konuşun esınızle özür dılemeyın ama yaptığınızın yanlış olduğunu fevrı olduğunuzu belırtın. Onun yaptığının da elle tutulur yanı yok ama siz zorlamışsınız sankı hakkınızda hayırlısı böyle durumlarda evden çıkmak yerıne başka odaya geçmeyi sunırınız geçene kadar esınızden uzak durmayı deneyın
Şuan da hiç yazmıyorum dün keşke öyle demeseydimGeri dönmek istiyorsunuz madem üstüne yüzüğü çıkar vs gibi üstüne gitmenize gerek yok. Bekleyin
Tepsiyi ona fırlatmadim hanfendi haklı görüyorum kendimi çünkü tokat yedimSiz kesinlikle normal değilsiniz. Bağırıp çağırmak tepsi fırlatmak ne ya? Hala haklı mı görüyorsunuz kendinizi?
Tepsiyi ona fırlatmadimBu evlilik mi savas mi belli degil? Yarista gibiler.
Yaşlar kac ya? Cocuk gibi...
Oyincagi alinmayinca yerlerde yatan sinir krizleri geciren cocuklar gibi tepsiyi firlatmissin.
O ise aciklamasini yapmis.
Sonra yuzugunu cikar diyorsun hem de bir taraftan ozluyorsin. Bu ne is... bosanalim demek resmen.
Oyun mu oynuyorsunuz ya... evcilik degil bu evlilik... bu olaylar birikir birikir saygi sevgi herseyi bitirir. Tepsi firlatmak nedir?
Yaşınız kaç 18 mi?Evet bide profil resmini değiştir dedim ama cevap vermedi
8 yıllık evliyim yazdım evet 10 yaşında evlendimYaşınız kaç 18 mi?
Belli tepkilerinizden.Soruyu ne amaçla sorduğumu anlamadığınıza göre,verdiğiniz tepkileri de çok görmemek lazım8 yıllık evliyim yazdım evet 10 yaşında evlendim
Tepsiyi ona firlattiginizi dusunmemistim zaten. Ama sonuçta yere fırlatıp ortalığı daha da alevlendirip pasif agresif hareketler sergilemissiniz. Böyle insanların üstüne gidip çığrından çıkarıp sonra ben naptım ki ya diye çekiliyorsunuz sanırım. Boşanmak istemediğiniz de çok belli eşiniz de hissediyordur. Daha da sıvamayın derim.Tepsiyi ona fırlatmadim
Fakat siz o tepsiyi fırlattıktan sonra tokat mevzusu gerçekleşmiş öyle yazmışsınız. O yüzden o kısım da kendinizi haklı görmeyin. Tokat’ın tabiki bi açıklaması olamaz ama sizin yaptığınız asla normal degilTepsiyi ona fırlatmadim hanfendi haklı görüyorum kendimi çünkü tokat yedim
Evet haklısınz sessizce bekliyorum eve dönünce kendimi tamamen değiştircemEvliliği bitirmeniz mümkün değilse ona göre davranmalısınız. Hala bile üstüne gidiyorsunuz kocanızın. Niye alyansı çıkart, fotoğrafı kaldır diyorsunuz mesela? Sizin isteğiniz orta yol bulmak değil, olayı büyütmek gibi duruyor. İki tarafta hatalı, iki tarafta da öfke kontrolü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?