Tokat atan eş

Bence evınıze dönün konuşun esınızle özür dılemeyın ama yaptığınızın yanlış olduğunu fevrı olduğunuzu belırtın. Onun yaptığının da elle tutulur yanı yok ama siz zorlamışsınız sankı hakkınızda hayırlısı böyle durumlarda evden çıkmak yerıne başka odaya geçmeyi sunırınız geçene kadar esınızden uzak durmayı deneyın

Çok fevri davrandım bağırdım çağırdım oğlum odada idi allahtan...

ya evet allahtan oğlunuz varmış odada, ona rağmen bağırıp çağırmalar tepsi fırlatmalar.
ya bi de çocuk olmayaydı allah muhafaza oymuştunuz birbirinizin gözünü heralde

çok ayıp olmuş çok. ikinizin de ayıbı fakat başlatan siz olmuşsunuz...
evinize dönün kuyruğu indirip. eşinizin evi değil sadece orası. iki taraf da sakinleşince bağırıp çağırmadan bir şeyler fırlatmadan konuşun bir zahmet. ve en önemlisi çocuk nasıl ki kavganıza şahit olduysa, barışmanıza da şahit olsun. sabinin psikolojisi ile oynamayın bir de...

not: tokat da tepsi fırlatmak da kesinlikle birer şiddet ama boşanamayacağınızı söylediğiniz için bu öneride bulundum.

Yapmamalıydı ancak tokatı atana kadar adamı zorlamışsınız ama tartıştığınız konuda siz haklısınız. Çıkma ihtimali düşük olsa da hatrınız için o şehri listeden çıkarmamalıydı. Arkanızdan iş çevirmiş resmen
Zaten çıkma ihtimali az olsa nolur ki gitmek istediği ama listede yer kalmadığı için yazamadığı başka bir şehir mi vardı. Ancak böyle bir durumda insan değişiklik yapar.

Bu evlilik mi savas mi belli degil? Yarista gibiler.
Yaşlar kac ya? Cocuk gibi...
Oyincagi alinmayinca yerlerde yatan sinir krizleri geciren cocuklar gibi tepsiyi firlatmissin.
O ise aciklamasini yapmis.
Sonra yuzugunu cikar diyorsun hem de bir taraftan ozluyorsin. Bu ne is... bosanalim demek resmen.
Oyun mu oynuyorsunuz ya... evcilik degil bu evlilik... bu olaylar birikir birikir saygi sevgi herseyi bitirir. Tepsi firlatmak nedir?

Geri dönmek istiyorsunuz madem üstüne yüzüğü çıkar vs gibi üstüne gitmenize gerek yok. Bekleyin

Şuan da eve dönemem çünkü 6 saat uzağım bu defa iyice sahlanir diye düşünüyorum

Tepsiyi ona fırlatmadim

Evliliği bitirmeniz mümkün değilse ona göre davranmalısınız. Hala bile üstüne gidiyorsunuz kocanızın. Niye alyansı çıkart, fotoğrafı kaldır diyorsunuz mesela? Sizin isteğiniz orta yol bulmak değil, olayı büyütmek gibi duruyor. İki tarafta hatalı, iki tarafta da öfke kontrolü yok.

Tepsiyi ona fırlatmadim
Tepsiyi ona firlattiginizi dusunmemistim zaten. Ama sonuçta yere fırlatıp ortalığı daha da alevlendirip pasif agresif hareketler sergilemissiniz. Böyle insanların üstüne gidip çığrından çıkarıp sonra ben naptım ki ya diye çekiliyorsunuz sanırım. Boşanmak istemediğiniz de çok belli eşiniz de hissediyordur. Daha da sıvamayın derim.

O, adam bir gün yüzüğü gerçek çıkartır çıkart dediğine pişman olursun, adamın damarına basmak için herşeyi yapıyorsun

Tepsiyi ona fırlatmadim hanfendi haklı görüyorum kendimi çünkü tokat yedim
Fakat siz o tepsiyi fırlattıktan sonra tokat mevzusu gerçekleşmiş öyle yazmışsınız. O yüzden o kısım da kendinizi haklı görmeyin. Tokat’ın tabiki bi açıklaması olamaz ama sizin yaptığınız asla normal degil

Evet haklısınz sessizce bekliyorum eve dönünce kendimi tamamen değiştircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…