Tokat atan eş

Sakin olun. Tamam tepki veriyosunuz da abartmişsiniz. Tepsi fırlatmak nedir. Bu tip hareketler hiçbir şeyi çözmez . Sessiz kalın demiyorum ama daha ayarında davranmalıydınız. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Tokat yiyen siz, evden gönderilen siz, ama arayan mesaj atan yine siz oldunuz.

Sabırlı olun, bekleyın. Üstüne giderseniz ters teper. Bu yüzden adam sizi silmez merak etmeyin. Unutulur gider. Barıstığınızda, konustugunuzda, hatalı davrandığınızı ama tokat olayının sizi cok kötü etkilediğini söyleyin. Ama suclayıcı mesajlar da atmayın. Ve suclayıcı konuşmayın. Mağduru oynayın işte ama suçlamadan...

Aynen öyle oldu burdaki arkadaşlar i dinleyip şuan sessiz kaldım tabi oğlum ses kaydı vs atıyor babasına ama ben konuşmuyorum keşke buraya dha önce yazsaydm

Siz eşinizi sevdiğinizden mi, yoksa maddi imkansızlıklardan mı boşanmak istemiyorsunuz? Adam gerçekten problemli bi tip olsa, bu kadar korkmazdınız boşanmaktan. Atansanz, en ufak şeyde, öfkeyle adamı boşarsınız gibime geliyo. Lütfen, evliliğinizde daha olgun davranın. İlerde bosayacak kadar ciddi problemler mi var?

Aynen öyle. Sessiz kal ve bekle. Mağduru oyna. Yapacağın en iyi şey bu. Emin ol. Ve sabırlı ol. Gün sayma. Bırak ölçsün tartsın. Senin kırgın olduğunu hissetsin. Kendini suçlasın. Vicdan yapsın. Rah
at ol. Bundan boşanılmaz. Krizi fırsata bile çevirebilirsin. Sen kırıldın, hiç beklemediğin bişey yasadın, üzgünsün. Bunu haketmedin. Duruşun bu olsun.

Sakin olun biraz, biraz zaman tanıyın ikinize de.. üzerine de düşmeyin... Sakinleşince konuşursunuz.. Evet eşinizin tokat atması asla kabul edilemez ama sizde çok anormal davranmışsınız..

Adamı zıvanadan çıkarana kadar uğraşmışsın, bari artik sessiz dur biraz da kafasını toplasın. Hepimiz refleks olarak olmayacak hareketler yaparız zaman zaman. Tepsi fırlatıp bağırıp çağırmanın sonucunu yaşıyorsun.En büyük ceza görmezden gelinmek,umursanmamak oda bunu yapıyor. Sessiz kal,bu sebeple boşanmaz ama sen üzerine üzerine gidersen değerini iyice düşürürsün. Bir araya geldiğiniz zaman kendi hatana özür diler,onun yaptığının da nekadar kötü olduğunu anlatırsın. Mümkünse çocuk bahanesiyle bile irtibat kurma.

Senin adama yaptığında şiddet sayılır adam şartlara göre şehir seçmiş sen de acayip çocukça tepki vermissin adam hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…