Doğuma Hazırlık Tokat veya niksarda dogum yapan varsa veya cevresınde yardımmm.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bayan cok gulen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
98
43
88
Tokat nıksar erbaa da dogum yapan varmı. 37 haftalıgım ve buraya bı kac oldu gelelı nerde nasıl dogum yapıcam bılmıyorım ıkıncı dogum olucak yardımlarınıza ıhtıuacım var.

Tokat nıksar erbaa da dogum yapan varmı. 37 haftalıgım ve buraya bı kac oldu gelelı nerde nasıl dogum yapıcam bılmıyorım ıkıncı dogum olucak yardımlarınıza ıhtıuacım var.
Merhaba tokat merkezde ya medical hastanesine gidin derim.özel olduğu için daha iç rahatlatıcı gibi duruyor şu virüslü günlerde

Fıyatı yuksek olmasına ragmen ılgı alaka yok sankı zorla calıstırıyorum gıbı bı kere muayneye gıttım mırın kırınlar.
Merhaba tokat merkezde ya medical hastanesine gidin derim.özel olduğu için daha iç rahatlatıcı gibi duruyor şu virüslü günlerde

Fıyatı yuksek olmasına ragmen ılgı alaka yok sankı zorla calıstırıyorum gıbı bı kere muayneye gıttım mırın kırınlar.
Benim kendi doktorum prof fazlı demirtürk. Duydunuz mu bilmiyorum. Hastane dediniz diye medical dedim. Ama tuzlu demezseniz kendi doktorumu şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…