tokat yedim...

Daha siz cicim zamanınızdayken sana tokat atmayı başarabiliyorsaa ilerde seni tanınmayak hale getirir..:1no2:
Bu ne cesaret sen de bir tane indirseydin ona..?Sen de haklısın demişsindir eminim tokattan sonra..
Elalemin çocuguna bak yaaa...inanamıyorumm:sm_confused:

erkeklerin tepkisi ağır oluyo tokatla ileri gitmiş biraz eğer bu tokatın yanında sana karşı onu unutturcak artıları varsa ve nebilim pişmanlığı vs.tamam ama tip olarak böyle şiddeti seven tipse evlenince dayak da yersin şaşar kalırsın ikisini ayırt et ve ona göre davran

--------------acele et hala o sevgiliyi sev
--------------canım kendine saygın olmazmı hiç şaşırdım kaldım şimdiki gençler
nereye gidiyonuz
canım saygı du kendine ya elin adamına değil

belki tepkim biraz sert olacak ama,su an 11 yillik evliyim.eger kocam bana tokat atacak olsa gözümü kirpmadan bosarim...daha siz cikiyorsunuz bu ilk tokadi simdiden attiysa sonrasi icin sana acidim gercekten...

İşte cevapppppp :1closedeyes:

Bu arada bir tokatta sen çaksaydın:mymeka::mymeka:

Bazıları demiş ya sana tokat atan birini nasıl hala sevmeye devam ediyorsun diyee,hayatımda hiç bi erkekten şiddet görmedim ama sevgi öyle bişey ki yeri geliyor size işkence eden birini sevmeye devam ediyorsunuz,sizi aldatan,ihanet eden bi erkeği sevmeye devam edebiliyorsunuz,sevmek böyle bişiy,bana vurdu ona olan sevgim bitti diyemeyebilir her bayan,tmm ayrılır boşanır vs ama sevginin başlaması nsl kontrol dışı bi durumsa bitmesi de aynen insanın elinde deil,sevmeyen ne anlar ki diyorum başka da bişey demiyorum o şahıslara...
konu sahibine gelince üzüldüm,bi anlık bişey de olabilir,pişman olabilir ve bunu bi daha asla tekrarlamayabilir,bi tokattan hiç bi yuva yıkılmaz,bi evli çift tek bir tokat yüzünden boşanmaz gerçekçi olalım lütfen,yaparım ederim demek çooooooook kolay,başa gelmeden bilemezsiniz ve ben iddia ediyorum evet iddia ediyorum,bi tek tokat yüzünden sevgililer ayrılabilir ama evli çocukları olan bi çift boşanmaz,seni şimdi aramıyorsa demek ki pişman falan deil,ya da yüzü yok,bana eşim bi an sinirlerine hakim olamaz vurursa çok kırılırım belki günlerce konuşmam yüzüne bakmam ama vurduktan hemen sonra bıkmadan gönlümü almaya çalışır bana yalvar yakar olursa,beni çok seviyorsa,bu olay dışında çok büyük sorunlarımız yoksa,evimizde mutluysak boşamam kocamı,yuva kolay kurulmuyor,öyle kolay da yıkmam yanii,yıkan yıksın ben yapmam!
madem seni aramıyor,sen de arama asla,evet yaptığı şeyy çok çirkin,hiç kabul edilir bişi deil ama sonuçta evli falan deilsin,aramamış da umursamamış sanki,belki de çekiniyor yüzü yok her neyse,unutmaya çalış,kafanı dağıt onu düşünmemeye çalış,geçecektir,kimse vazgeçilmez deildir

bencekendine gel daha hiç birşeyin değilken tokat atan yarın neler yapmaz sakın güvenme kendini baştan belli etmiş o sonradan aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan yol yakınken dön

annen baban atsa o tokadı evlerden kaçar bağırır çağırırdın. elin oğlu olunca tatlı geliyo.

Sana tokat atması çok çirkin. Bir tokatla duyguların bitmez belki ama kadınlık gururun onurun ne olacak.

Şimdi aramıyor diyorsun. O seni senin onu sevdiğin gibi sevseydi senin saçının teline dokunamazdı. Onu da bırak şu anda seni bile aramıyor, ben bu kıza tokat attım kırdım incittim. Yapmamalıydım. Hata ettim demiyor. Yani kusura bakma ama seni umursamıyor sense seviyorum ne yapayım diyorsun.

Bu siteyi sürekli takip ediyorsan burdaki bayanlardan bi tane bile bu şekilde onu affet belki ilerde yapmaz düzelir diyen biri olmayacağını adım gibi biliyorum.

Sen mutsuzluğuna zar atmı olursun eğer onunla devam edersen bu bir....

İkincisi de o bundan sonra bunu nasılsa affetti beni çok seviyor bırakmaz diye arkasını da getiriri bu ikiiii...

Veee onurunu sen kendin hiçe sayıp devam ettiğinde o adamın gözünde nasıl küçüleceksin bunu da düşün.

Kendine saygın olsun arkadaşım.

Herşeyden önce affetmen gibi bi durum zaten söz konusu değil çünkü o senden af bile dilemiyo. Ama o kadar seviyorum ki arayıp ben o tokatı hakettim diye özürdileyeceksen o da senin bileceğin iş bu dört.

tokat atması kötü benim başıma böyle birşey gelse büyük konuşmayayyım ama ilişkim biterdi heralde... ben bu şiddet olayını saygıya bağlıyorum ve saygı olmayan bir ilişki ne kadar sürer bilemiyorum...

geçen gece erkek arkadasımla tartısırken bana tokat attı.ama ben hala ona rağmen onu çok seviyorum ve istiyorum.sizce bu sekilde dawranan birine ne kadar güvenebilirim?

ben ilk basta kendimi ona karsı tamamen nötr hissettim bitti hersey dedim ama bi süre sonra aynı aşkla son sürat devam ama görüşmüoruz şimdi aramıo bile beni...

ay su sevgi lafinida bukadar civik hale getirdiniz ya helal olsun diyorum!!

hayatimda zerre kadar bile söz hakki olmayan bir erkek kalkip bana tokat aticak ve ben onu hala isticem sevicem..yok artik daha neler ya..

ya vallahi ben bu kizlari anlamiyorum ya..kendinize hiçmi sayginiz yok..hiçmi gururunuz yok..nasil bir acziyettir bu ya..sana tokat atmiş..kapinda kul köle özür dilemesi gereken bir durumda aramamiş sormamiş ve sen hala seviyorum,istiyorum diyorsun..yazik ya vallahi yazik..ne biçim bi zamana kaldik böyle..

sevgi güzeldir..güzel şeyler içinde kötü şeyleri barindirmazlar..tokat atmak her ne koşulda ne durumda olursa olsun igrenc,onur kirici bir harekettir..bunu yapan babam bile olsa sevgim ayni kalamazken elin adamina ne kadar sevgi duyabilirim??? güvenden hiç bahsetmiyorum bile..

EGİTİM ŞART gerçekten....

yazılanların hepsini okudum büyük bi dikkat vererek.
ve merak etmeyin doğru olsnı ysni sizin dediklerinizi yapacağım
bunu yapmak ne kadar içimi acıtsada yapacapım.
içim acıyor çünkü bunun öncesinde yasanan onca güzel seyler varki...
bu konudada beni anlayan varmı bilmiyorum ama çok seviyorum...çok özledim
meğer ne zormus sevmek.sevipte değerini görememek...
ben çok bişi istemedim arkadaslar sdece biras sevgi istedim ondan...
sadece hep onun teninin kokusunu duymak istedim
ama artık vazgeçtim...

merak etme caninin acisi geçer..eger evlenip cok daha fazlasini yaşasaydin sadece için degil dişinda aciyacakti..

hiç bir şey zor degil..herşey senin kafanda..bu cocuk anan degil baban degil evladin degil..üstüne sana kötülük yapmiş seni cok incitmiş biri..ne diye canini yaksin..

lütfen kendine deger ver..degmeyecek insanlara deger verme güzelim..onun için üzülmekle geçirdigin her vakite yazik inan..

geçmişe degil ileriye bak..güzel şeyler yasayacagina inan..keyfine bak..hayatin güzelliklerini görmeye caliş..elbet zamani geldiginde hakettigin gibi güzel bir sevgiyi tadacaksindir..zamana birak ;)

Sen bu arkadaşını unutamazsan,sevginle birlikte dayağıda sevecek olacaksın,en güzel zamanlarınızda erkek arkadaşın sana tokat atıyorsa,evlensen hayat şartları çoluk çocuk,bunları görünce tokat hafif kalır yapacaklarında herhalde,

EGİTİM ŞART gerçekten....

yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum gerçekten ama şiddete başvuran insanların ne yazık ki yarısından çoğunu da eğitimli insanlar oluşturuyor. bence eğitimden çok yetiştiriliş tarzında ve aileden görünenlerde çok büyük roller var. sonuçta çocuk babasını annesine el kaldırıp şiddet uyguladığını gördüyse demek ki doğrusu bu der. önce anne-babanın evlatlarını düzgün bir ortamda yetiştirmeleri gerek bence.

sonuna kadar inandığım bir sözdür: eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır.
.

yazılanların hepsini okudum büyük bi dikkat vererek.
ve merak etmeyin doğru olsnı ysni sizin dediklerinizi yapacağım
bunu yapmak ne kadar içimi acıtsada yapacapım.
içim acıyor çünkü bunun öncesinde yasanan onca güzel seyler varki...
bu konudada beni anlayan varmı bilmiyorum ama çok seviyorum...çok özledim
meğer ne zormus sevmek.sevipte değerini görememek...
ben çok bişi istemedim arkadaslar sdece biras sevgi istedim ondan...
sadece hep onun teninin kokusunu duymak istedim
ama artık vazgeçtim...

merhaba bn bu konuya çok geç dahil oldum umarım benim yazdıklarımıda gören birileri olur diyerek başlıorum bnmde başımdan 1buçuk ay önce böyle bir olay geçti çok yıkıldım ama yinede onun ısrarları üzerine kendisini affettim 1 ay böyle sürdürdük ilişkiyi ama hergün kavgayla sürdü çünkü bi türlü hazmedemedim yaptığını belkide kendi içimde affedemedim ona hiç bahsetmesemde ister istemez ilişkiye yansıdı bu durum uzaklaştım ondan soğuk davrandım ve 1 ay sonunda o da anladı bendeki değişimi karşılıklı olarak ilişkiyi bitrme kararı aldık 15gündür ayrıyız beni hiç aramadı bnde e tabi bnde aramadım ama devamlı facesinde dertli şarkılar yayınlıyor ve özlediğini ifade eden cümleler yazıyor bu durumda bn napmalıyım sizce arkadaşlar:(

tokat atmanın affedilir bir tarafı yoktur, siz nasıl ona tokat atmıyorsanız, onun da size atma hakkı yoktur. erkek olması herşeyi yapabileceği anlamına gelmez.

Back
X