tokat yedim..

Benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı 2 yıl önce...
iLK olarak saçma bir şeye tokat atmasıyla başladı herşey.
Ben salakmıydım, gözümmü kördü bilmiyorum ama affettim.
Ne oldu dersin?
Devam etti hem de artarak.
Aynı şekilde ağır hakaretlerle birlikte. Çok daha kötülerini gördüm yani.
Şuan kendime çok kızgınım.
Neyse şükür kurtardım kendimi.
Şimdi nişanlıyım başkasıyla.
Şükür böyle birşeyini görmedim 2 yıldır. Allah korusun çok kötü.
Bence kaç kurtul. Yoksa gelecekte çok pişman olup, çok yara alıcaksın.

bütün yazılanları okumadım canım ama tokat atmakta da neymiş.ne kadar seversen sev insanın bi gururu var.bence en iyisini yapmıssın.bugun tokat atan yarın daha fazla arttırır şiddeti.hergün haberlerde bu sekilde olaylar görmüyormuyuz.yinede hakkında hayırlısı olsun

Çok zor bir durum ama nedense içimdeki bir ses doğru karar verdiğinizi söylüyor.Ne olursa olsun sinirliyken bağırır çağırırsın da sudan sebeplerle sevdiğin insana vuramazsın!
Bu sitedeki kadınlarımız o kadar doğru yorumlar yapıyorlar ki anlatamam arkadaşım emin ol senin üzülmemen içindi bu yorumlar,ileride hayatının mahvolmaması içindi.Ailende anlamış az çok o kişinin nasıl birisi olduğunu,aileler genelde haklı çıkıyorlar bu konuda.Nasıl anlayığ,hissediyorlarsa artık.
Umarım en kısa zamanda ayrılık acısını atlatırsen.Hakkında hayırlısı.

Aranızda 10 yaş var. O yaşta nişanlın sinirine hakim olamıyorsa bence zaten durup bi'düşünülmeli. Sonuçta çoğu erkek çok çabuk sinirlenir madem öyle gidip kapıları yumruklasaymış!
20 yaşındaydın sanırım, kendine böyle birini layık görme eminim ki daha iyi insanlar çıkacaktır karşına (eski konularını okuyunca da ayrılık en mantıklı kararmış bence:26:)

Karşındaki insanın içinde şiddet potansiyeli var belli yani sonuçta bir insan ne kadar sinirlenirse sinirlensin en fazla bağırır çağırır, hakaret eder yani ama şiddete başvuruyorsa bunun hiç bir mazereti ne açıklaması olamaz bana göre. Benim babam da çok sinirlirdir mesela ama 25 yıllık evlililer annemle bir kere ona bu çok çok sinirli olduğu anlarda bile dokunduğunu görmedim. Aslında doğru olanın ne olduğunu ve yapman gerekeni biliyorsun .

Acikcasi nisanliyken benim esim tam bir melekti tatlim, evlendikten sonra sorunlarimiz oldu bizimde. Eger nisanliyken olsaydi bende ayrilirdim kesinlikle, hic hayra alamet degil.
Ama sendede cahillik var tabii, ne diye sinirli adami ayagina cagirirsin ve üstüne üstüne gidersin? Erkekleri saatli bomba gibiyken uzak tutmamiz gerekir kendimizden. Hadi sana daha kötü birsey yapsaydi?

4 senedir bir ilişkim var
3 yıla yakındır nişanlıyız
birçok sorun sıkıntı yaşadığımız için uzadı da uzadı
ancaaak
ben ne kadar sinirlensem de
o ne kadar sinirlense de
elini dahi kaldırmamıştır
ağzımızdan çıkanlara hakim olamayabildiğimiz zamanlar çok oldu..
bir arkadaşım ilişkinde olurların ve olmazların olmalı baştan demişti
babasından dolayı alkol alan birisini ben kabul edemem mesela dedi
ben de düşündüm, bana vuran ihanet eden birisini affedemem sanırım dedim
yine çok büyük konuşmak gibi olmasın tabi fakat
nişanlım bunu çok iyi bilir..
yani ayrıl ayrılma demek haddim değil de,
kabullenebilecek misin yoksa sünger çekebilecek misin
tamamen senin beyninde ve kalbinde bitiyor bu denge..

Kesinlikle ayrılmalısın
Nisanlilik cicim ayları sayılır
Şimdiden tokat atarsa evlenince cok daha beterlerini yapar

ayrilmissin hayislisi diyelim..

keske cinsel iliskinizde söz konusu olmasaydi o insanla.
sanirim bundan sonraki iliskilerinizde daha dikkatli olursunuz.

insanın sevdiğinden gelen tokat
gerçekten yüze değil; kalbe vuruyor.

hazmedemiyorsan yol yakınken dönmelisin.

Hemen herkez ayrıl demiş çok yalnış tokat atan evlenince ne yapmaz.... Biraz Bekle bakalım hemende yüz verme gidip sırnaşma sırnaşmasınıda izin verme İçin ona karşı fırtınalarla doludur öfkelisindir için bir soğusun biraz zaman geçsin ondan sonra kararını net bir şekilde verirsin. Seninde yaptığın yalnış çocuk oyuncağımı bu bi küs bi barış evcilik oynamıyorsun Evlenince ne yapacaksın ? bi boşan bi evlenmi yapacaksın kızıp babanın evine gideceksin sürekli ? Aylardır evde oturmaktan dkafayı yemiş bulunuyorum diyorsun. Sende evde oturma ozaman ailen ve nişanlının Rızası varsa bir işe gir çalış yada kendine günlük program yap hiç mi arkadaşın yok dışarıya çıkıp gezebiliceğin ? Çık gez dolaş biraz yda nişanlınla anlaş belirli günler planlayın ozaman çıkıp dolaşıp gezin. Birdaha sakın Kendi problemlerini nişanlının üzerinden stres atmaya kalkma Kendi Sorunlarını Çözemeyen biri Evliliklte 1 arpa boyu yol alamaz Benden sana söylemesi

eski nişanlısını fotoğraflarla tehdit edecek bi adam değil ama nişanlısına ağza alınmayan küfürler savurup, tokat atacak adam.
hmmm.. gerçekten çok haysiyetli, onurlu bi adammış!

geçmiş olsun...
ben şahsen erkek arkaşımı çok seviyodum.. ayrılalı 5ay oldu. hala daha adı geçtikçe gözlerim dolar..
ama benm kafamda tedettürler oldu için ayrıldım..
hiçkimse vazgeçilmez deildir..

başkası için feda edecek ikinci bir hayatın yok unutma.. ilerde tokat deil seni dövecek belkide.. gelip özür dile dilemeyecek..
saygı yoksa sevgi 5 para etmez

vala şimdiden yapan adam evlenınce neler yapar ;tokat ne demek ya bi kadına el kaldırmak bile çok igrenç birşey

şimdi diğer konunu da okudum, dünya kadar kızla düşüp kalkmış, üstelik birde sana senin vajinan kokuyor ama genede birlikte oldum! diyen, hatta sırf koku yüzünden bile geri çevirdiğim birsürü kız oldu!!! diyen bir midesiz, ahlaksız, adi, utanmaz, namussuz biriyle nasıl hala devam edebildiniz? hiç mi utanmadınız kendinizden, nasıl böyle bi mahluğu yanınıza yakıştırdınız? bu kadar mı gözünü kör etti, kalbini, vicdanını, kişiliğinide mi kör etti yok etti bu adama duyduğunu sandığın sevgi?
neyseki bitirmişsin son tokat olayından sonra.. Allahın sevgili kuluymuşsun yinede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…