tokat yedim..

benim eşim gerçekten çok sinirli birisi.öfke kontrolü için tedavi görmesini söylerim zaman zaman.çoğu ağız dalaşında alttan da almam.bilakis üstüne giderim haklı olduğumdan emin olduğum için.ama daha bir tokat bile yok 20 yıllık hayatımızda çok şükür.yani demem o ki sanırım öfkesini kontrol edemeyip bağırıp çağırmakla kaldırıp vurmak aynı şey değil.çok dikkatli olun.kendisiyle iyice konuşun.bir daha böyle birşey olduğunda sizi kaybedeceğini anlasın.hatta biraz deneyin derim ben,zorlayın bir tartışma anında.iyi bir fikir mi emin değilim ama.ayrıca evlendiğiniz zaman tekrarlarsa bu şiddet, eğer bitirecek gücünüz yoksa hiç denemeyin derim ben.büyük risk çünkü bence.ilerde aşk bitiyor acı gerçeklerle başbaşa kalıyorsunuz.yalnız, sadece tehdit boyutunda kalmam dediğimi yapabilecek gücüm var diyorsanız herkes ikinci bir şansı hakeder.fakat ben ısrarla bu şansın evliliğe bırakılmamasında ısrarcıyım.nikah için acele etmeyin ve onu deneyin.nişan atmak boşanmaktan daha kolay çünkü.mutluluklar

Bile bile lades demeyin derim. Ya da illa barışıcaksanız onsuz yapamıyorsanız iyice süründürün iki sarılmayla özürle olmamalı sizinde bir değeriniz var..

nişanlıyken bunu yapan insan evliyken hiç tereddüt etmez bunu iyi düşünün bence...ayrıca o vurunca sağlam bitane patlatın ağzının ortasına neden oturup ağlıyosunuz siz pasif oldukça bu konuda öz güveni tavan yapar etrafınızdaki eşyalarını etrafa atın aileleri ayağa kaldırın sen kim oluyosunda bana vurma hakkını kendinde buluyosun diye bağırıp çağırın sizde ona iki tane patlatın bakalım bidaha vururken bukadar rahat olabilcekmi.

Son düzenleme:
yazılanları okumadım ama bence ayrılın hiçkimse sizin canınızdan kıymetli değil şimdi böyle yapıyorsa varın grisini siz düşünün

canım allah kolaylık versin cidden zor bir durum. ama bunun devamının gelip gelmeyeceğini sen bizlerden daha iyi bilirsin. bizde nişanlılık döneminde tartışmıştık eşimle. açık açık konuşmuştum; korktuğumu, bir daha yaparsa beni keybedeceğini. 2,5 yıllık evliyiz hala da bilir ne küfür kaldırabilirim ne şiddet. ben yerinde olsam ayrılırdım herhalde. ama hayat senin, burdan konuşmak kolay. hakkında hayırlısı canım...

Tokat bence dayak kadar kötü birşey yani ha evire çevire dövöüş ha tokat atmış ama o anlık sinirle mi yaptı, yoksa öfke kontrolü mü yok onu ancak siz bilebilirsiniz siz vakit geçiyorsunuz. Eğer günlük hayatta da çok sinirli, en ufak birşeye parlayan, özellikle tartılmalarınızda sana birşey yapmamak için kendini tutan bir insansa bence düşün derim bunu gözlemleyerek anlayabilirsin bazen biizm önemsemediğimiz küçük şeylerde saklı oalbilir ayrıntılar yani barışsan dahi sıkı gözlem altına al nişanlını evlendikten sıonra daha kötü şeyler yaşanmasın.

Bile bile lades demeyin derim. Ya da illa barışıcaksanız onsuz yapamıyorsanız iyice süründürün iki sarılmayla özürle olmamalı sizinde bir değeriniz var..

o iş öyle değil canım, kafasına göre tokat atan erkek bunu kontrolsüzce yapıyorsa o dedigini yaptıgında kafanıda kırabilir. Ama o tokat uzun zamanın bir birikimi ise
ilk kez oluyor ise o zaman belki bi şekilde hoşgörülebilir. Bende bir kez öyle tokat yemiştim eşimden ama onu fena kızdırmıştım. Damarına basmıştım derler ya o cinsden.

nasil yani?ciddi mi söylüyorsun ironi mi yapiyorsun ?:44::44:

(adam dıyemıcem cünkü adam dedıgın kadına el kaldırmaz) o ınsan nısanlısına tokat atıyor bunun haklı tarafı olabılır mı? bırde o kadar yeltenmıs ona ragmen nısanlanmıs..

ve halen terk edıp etmemekte kararsız konu sahıbı arkadasımız? ben anında terk ederım(büyük konusuyorum farkındayım)

ama bılıyorum dayaktan hoslanan cok hemcınsım var..

Hemen nişan at diyemem. Kendim olsam atardım ama sana diyemem bunu. Ama tavrını,tepkini koy.Kırgınlığını beli et.
Uğraşsın azıcık. Uğraşırsa zaten senin için birşeyler yapmaya çalışıp hatasını telafi ederse neyse.
Bu çok sıradan birşey gibi davranırsa tekrar konuşuruz canım.

annesinin üstüne yemin etti bida yapmıcana kaç kere özür diledi ama içimden bi ses sakın kanma diyo..onu bırakıp gidecek cesaretim de yok..değişeceğini umut etmek de çok saçma geliyo..

benım esım sewgılı ıken ıtmıstı sadece onun ıcın bıle kackere ozur dıledı ama ewlennce 4-5 kere bogazımı sktı bende senın gbı sarılınca affedıp barsmstım ınanmstm yemınıne.em dgru kararı verıck olan sensın ama burnu surtulsun derım sonunun benım gbı olmamasını dlerm

hoslanan kmse yok mecbur kalan war ses cıkaramayan

nişanlının eli alışık belli böyle tokada küfüre alışık olmasa kolay kolay bunları sana yapamaz basit gibi görünüyor ama hiç öyle değil bence, bunlar normal geliyor bu tarz adamlara çünkü etraflarında hep küfürlü dayaklı ilişkiler içlerinde büyüdükleri ortam hep böyle.. yaptıda pişman oldu birdaha yapmadı diyen birine ben asla inanmam tokat atmasa küfüredecek tokattan dayaktan dahamı katlanılır birşey

her tartışmadan sonra tokat belkide zaman geçtike dayakta yiyceksin böyle insana şans tanıma bence zor olabilir ama ilerde şiddet yüzünden nefretle boşanmakyansa başından mantıklı davranmak en iidir affetmeyeceksin bir kere yaptımı bunu bitti!

yenilip yutulup hazmedilecek şey değil bu.. Bana tokat atan bir adamın suratına saygıyla bakamam şahsen ben.Kale bile almam.Evlendiğinde bu tokat dayağa dönüşür içini karartmak istemem ama..:26:

Yani ne diyeyim yazık!!! hala nişanı atayım mı diyorsunuz? sebep ne olursa olsun bir erkeğin bir kadına vurma hakkı yoktur!!! siz hiç televizyon izlemiyorsunuz herhalde kocasından ayrılmak isteyen kadınların başına neler geldi bu ülkede, kendinize değer verin ve kendiniz için en doğru kararı alın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…