- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
neye güldünüz acaba yazımda
cok merak ettim
yoksa sadece cevap yazmak için mi yorum yaptınız
sizin yorumunuz neydi biliyor musunuz
e canım o kadar konusursan o tokatı da yersin demek
konu sahibi kesinlikle tokatı haketmedi,ayrıca bir kadının namussuzluk bile yapsa dayagı haketmez asla asla
zaten kadın dayanısması yaparak sartlamam kendimi demişssiniz ya
bu cümlenizle de anlatmıssınız kendinizi
malesef bu ülkede insanca yasamak için bayanların dayanısma içinde olması şart
önce bize hem cinslerimiz destek verecek ki sonra bizi karşı cinsin anlamasını bekleyeceğiz
diyecek cok bisiy yok sansin varmiski evlilik öncesi gercek yüzünü görmüssün aklini basina al kendini yakma simdi 1 tokatla siyirdin evlendiginde tekme ve küfürde ilavesi olur dahada ileri gidip canindan edebilirde allah korusun resim icin bukadar deliren ileride ayyyyyy tahmin edemiyorum valla kac kurtar kendini daha öncede denemis anladigim kadariyla ama gözünü korkutmamak icin vurmamis sen kendini bilen mantikli düsünen bir kizimissin canim harcama kendini ailene söyle uygun deyiliz de olsun bitsin seni zorla evlendirecek deyiller demi hadi allah yardimcin olsun.
KADINA BIRKERE VURAN HEP VURUR !!
SIDDETE HAYIRRR
Yanlış mı anladım. Siz zaten ayrılık kararı almışsınız, bunu sevgilinize de açıklamışsınız, sonra o size tokat atmış ardından barışmışsınız. Olay sıralamasına böyle bakınca size de çok mantıksız gelmiyor mu onu affetmiş olmanız? Zaten ayrılmak istiyormuşsunuz niye barıştınız ki tekrar?
Bir de şu var tabi gerçeken ayrılmayı düşünmeyip sinir olduğunuz her davranışta ortaya ayrılık lafı atıyorsanız, sizi seven bir insanı çok sinirlendirmeniz normal, dayağı haklı çıkarmasa da bir nevi psikolojik şiddet karşıdaki insanı devamlı bir ayrılık lafı ederek değiştirmeye çalışmak.
Anlamadığım bir diğer ayrıntı daha neden fotoğraflarınızı sildirmeye çalıştığınız zorla ayrılma esnasında?
benım eskı sevgılım yapmıştı bu afedersın ama öküzlüğü...
nasıl desem, en baştan bılıyordum, aılem de cok karşı çıkmıştı ama ben diretmiştim (sanırım inada bındırdım olayı )
her neyse.. aslında bende ayrılmak ıstıyordum ama bı sekılde tutuyordu benı ılgısı yada ne bıleyım ..
kavga edıyorduk, ben konusuyordum ve bır anda yuzumde bı sıcaklık hıssettım.. sonra anladım tokat attıgını...
sadece sustum ve sen naptın dıyebıldım..
nasıl desem gozyaşlarım kendılıgınden başladı akmaya, ağlamadan.. içimi saran duygu ılk basta rahatladım gercek yuzunu gordum ve artık rahatca ayrılabılırım nıhayet dedım..
sonra asıl içimi yakan şey de şu oldu canım.. ben bu pislik için mi annemı babamı üzdüm bukadar dedım..
herneyse aradan aylar gectı ılk baslarda dön dıyodu sonra bıraktı peşimi..
şu an nişanlanıyorum ve nişanlım bu olayı bılıyor.. korktugumu soyledım de ona..
bak canım sana sadece şu kadarını söyleyeyım. eger karşındakı gercekten erkekse, sana tokat atmaz.. acizse yapar..
ama anladıgım bısey daha var emınım bazı bayanlar karşı çıkacaktır ama erkeklerın dogası bızden cok cok farklı..
bız, çok sınırlensek te boyle seylere yeltenmıyoruz ama erkekler yapabılıyor
sanırım bırazda o sınırlıyken alttan almak gerekıyor.. tabı sen sınırlıyken de o alttan alacak.. baska turlu gecım olmuyor..
affedıp affetmemek sana kalmış, bu sevgının buyuklugune ve senın karakterıne baglı bısey.
ama şunu da söyleyeyım. nişanlımı cok sınırlendırsem ve bunu yapsa, yalan soyleyemem ayrılamazdım...
otekını bıraktım cunku cok ta sevmıyormuşum..
ama nişanlımı o kadar cok sevıyorum ona oyle aşığım kı, onu kaybedemem..dayanamam..
Allah ın ıznıyle tabı hersey...
ıyı dusun canım, sabredıp buraya kadar okurmusun bılemem ama hakkında hayırlısı olsun...
aslında olayı farklı bi yerinden yakalayan sadece siz olmuşsunuz..diğer arkadaşlara da teşekkürler, evet biliyorum devamı da gelecekti, bu yüzden de bitti zaten.sizin sorularınıza gelince; bi anlık sinirle söyledim ayrılma olayını ama bu benim yaptığım da çok sık hale geldi.evde oturup devamlı ona sardığım için her işime gelmeyen şeye ayrılalım dedim.dediğiniz gibi dayağı haklı çıkarmıyo ama bana o günden önce bin kere demişti artık zırt bırt ayrılalım deme, kaldıramıyorum diye.
fotoğraf olayına gelince de, onu da o kadar sinirli görünce gıcıklığına söyledim fotoğrafları sil diye.napıcanı görmek istedim.sonucu da bu oldu.
benm de sevgilim koluma hafiften vurmuştu kavga sırasında. o konuşurken ben ona bakmıyodum bana bak diye yapmıştı
bi de zaman zaman sinirlendiğinde hakaret ediyor zekama
sonra da özür diliyor,değişeceğim diyor
ben ne yapmalıyım bana da yol gösterin. artık ilişkimz evliliğe doğru gidiyor yavaş yavaş. bi karar vermem lazım
canım zekana hakaret mi ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?