tokat yedim..

Bende nişanlıyım.. nişanlımı 3 yıldır tanıyorum 2 yıldırda nişanlıyız kısmetse askerden gelince evleneceğiz..

Kavgalar tartısmalar olur. olmaz değil ama tokat atmakda nesi ben böyle birşeyi yediremezdim kendime unutamazdım..Bizde defalarca kavga ettik..tartıstık ama kırılan bozulan telefon vb. şeylerdi..

Bence bu tokatı hafife alma iyi düşün taşın ve karar ver.. ha nişan atıldı konu komşu elalem ne der falan diyede hiç düşünmee

Son düzenleme:
4 yıllık bir beraberliğim var, ilk aşkım, ilk sevdiğim, 2 yıldır aynı evi paylaştığım, sevdiğim adam... Değil tokat atmak, sesini bile ayarlayamadığı olmadı bugüne dek...

Ama siz de sınırlarını zorlamışsınız nişanlınızın bu belli yazdıklarınızdan, ne güzel demişsiniz evde oturmaktan ona buna sardığınızı, önce bu durumdan çıkın oyalanacak bişeyler bulun...

Bir ömür böyle geçmez, sevgiden kör olan gözler açıldığında bir bakarsınız ömür geçmiş

nişanlının çok üstüne gitmişsin sanırım.
ama hiç hiç hiç bir sebep (aldatma vs. dahil) sana vurmasını haklı çıkaramaz. değil nişanlın eşin olsa arkanı dönüp gitmelisin.

hersey bir tokatla basliyor arkasi geliyor umarim sende öyle olmaz ben olsam uzaklasirdim evlenmediniz bile evlenince ayrilik kararlari dahada zorlasiyor.biz sinirlenince tokatmi atiyoruz.atmayacak ve bir kadin benim gibi bir tokadi affederse 2 tokadida hakeder arkasi gelir bence.ayrilamk istemeszsen bile hemen affetme sakin sakin

Her ilişkide kavga olur ama küfür ve tokat nedir ya , daha nişanlı iken bunu yapan evlenince neler yapar düşünemiyorum. Sebep ne olursa olsun tokat gibi birşey kabul edilemez. Biride demiş ki refleks refleks nedir ya bumu yani bunun arkasına mı sığınılır oldu o zaman önüne gelen dövsün öldürsün refleks desin. Valla canım karar senin kararın ama ben iyi düşün derim. Ben küfüre bile tahammül edemem sen birde tokat yemişsin. Ve affetmişsin. Şaşırdım.

Söylenmesi gereken herşey söylenmiş zaten.

Burada asıl mesele sizin nasıl bir hayat yaşamak istediğinizle ve sevgiden ne anladığınızla ilgili..

nasılya şakamı nişanlın size tokat atıyor ve siz afediyorsunuz şimdiden bunu yapan evlenince düşünemiyorum

söyler misiniz neymişim ben ?

hasretim66 sana ulasmam lazimm

Yanlış mı anladım. Siz zaten ayrılık kararı almışsınız, bunu sevgilinize de açıklamışsınız, sonra o size tokat atmış ardından barışmışsınız. Olay sıralamasına böyle bakınca size de çok mantıksız gelmiyor mu onu affetmiş olmanız? Zaten ayrılmak istiyormuşsunuz niye barıştınız ki tekrar?

Bir de şu var tabi gerçeken ayrılmayı düşünmeyip sinir olduğunuz her davranışta ortaya ayrılık lafı atıyorsanız, sizi seven bir insanı çok sinirlendirmeniz normal, dayağı haklı çıkarmasa da bir nevi psikolojik şiddet karşıdaki insanı devamlı bir ayrılık lafı ederek değiştirmeye çalışmak.

Anlamadığım bir diğer ayrıntı daha neden fotoğraflarınızı sildirmeye çalıştığınız zorla ayrılma esnasında?

aslında olayı farklı bi yerinden yakalayan sadece siz olmuşsunuz..diğer arkadaşlara da teşekkürler, evet biliyorum devamı da gelecekti, bu yüzden de bitti zaten.sizin sorularınıza gelince; bi anlık sinirle söyledim ayrılma olayını ama bu benim yaptığım da çok sık hale geldi.evde oturup devamlı ona sardığım için her işime gelmeyen şeye ayrılalım dedim.dediğiniz gibi dayağı haklı çıkarmıyo ama bana o günden önce bin kere demişti artık zırt bırt ayrılalım deme, kaldıramıyorum diye.

fotoğraf olayına gelince de, onu da o kadar sinirli görünce gıcıklığına söyledim fotoğrafları sil diye.napıcanı görmek istedim.sonucu da bu oldu.

bende bu kötü olayı yaşadım ve 1ay sonrasında ayrıldım şuan yazılanları özeliklede sizin yazdıklarınızı okuyunca içim dahada rahatladı ve ayrılmakla çok doğru bi karar verdiğimi anladım..bi de şöyle bi durum var ki eğer bu olayı yaşamamış olsaydım şubatta nişanım olacaktı eğer ki nişan olduktan sonra böle bi olaya maruz kalmış olsaydım herhalde ayrılmakta biraz daha zorlanırdım oyusden konu sahibinin kararsız kalmasını az çok anlayabiliyorum.Asıl zorlu süreç bnce burdan sonra başlıyor çok sevdiğiniz,herşeyi uğruna feda edebilceğiniz bi adamı bi anda hayatınızdan çıkarmak ve çevrenizdeki insanlara bunun gerçek nedenini malesef ki anlatamamak ve en acısıda o adamı bi ömür boyu bu son olayıyla hatırlayacak olmak çok ama gerçekten çok kötü..
Ayrıca Sizin adınızada gerçekten çok sevindim umarım nişanlınınzla bi ömür boyu mutlu olursunuz. darısı konu sahibiyle benim başıma artık..

benm de sevgilim koluma hafiften vurmuştu kavga sırasında. o konuşurken ben ona bakmıyodum bana bak diye yapmıştı
bi de zaman zaman sinirlendiğinde hakaret ediyor zekama
sonra da özür diliyor,değişeceğim diyor

ben ne yapmalıyım bana da yol gösterin. artık ilişkimz evliliğe doğru gidiyor yavaş yavaş. bi karar vermem lazım

ben değil ama bir arkadaşımın başına gelmişti böyle bir şey. düğünleri olacaktı. davetiyeler bile dağıtılmıştı.

ev yüzünden kavga ettiler nişanlısı tokat attı. arkadaşım durumu babasına anlattı. babası kızının arkasında durdu. nişanı attılar.
tabi ilk başlarda onun için zordu. çevreden dolayı. ama hepsinin üstesinden geldi. böyle bir adım atmadan önce iyi düşünmek gerek.
kaldırabilir misin? kaldıramazsan hiç kalkışma derim. arkadaşım şimdi bir başkasıyla evli ve çok mutlu

sinir falan tamam ama tokat dedin mi orda durcan düşüncen...nişanı at atma demek bize düşmez ama iyi düşün taşın ilerde pişman olmamak adına ...benim eşimde sinirli hem de aşırı ama asla bi kere bile vurmadı bana...insan gerçekten sevdiğine kıyamaz...bağırıp çağır falan ama vurmak ne demek...

Son düzenleme:

deney mi yapıyorsun mübarek,karşındaki de insan nihayetinde...

Bi tane de sen atsaydın bi taraflarına...şaka tabi.
Olayı yüzeysel anlatınca yanlış yorumlanıyor. şuan sen benim yanımda olsan soru yağmuruna tutmuştum, çünkü olayın derininde başka şeyler olabilir. nişanlısınız mesela. canım gülüm ayları bunlar. aynı eve girince o senin sarmalar daha bir olacak. şimdilik başka şeylere ver kendini. evde de olsan, kitap oku, mayaları araştır :) ahşap boya plates yap, havalar düzelince koş, yürü...yani kendini özel önemli hisset. o oğlana çok odaklanma. belki bunalıyor oda.

canım zekana hakaret mi ediyor?

Yapmayın yahu...

Zorunuz ne ; kendinizi '' aşk sandığınız o muhteşem olgu yüzünden '' bu ve benzeri durumların içinde buluyorsunuz.

Sadece attığı tokat değil kastım ; inişler çıkışlar , al mektuplarımı ver oyuncaklarımı ile kapıya dayanmalar , bir küsüp bir barışmalar , denemeler , denemek için senaryolar....

Daha bu liste uzar gider.

Karşı cinsle bir ilişki yaşamaya mecbur değiliz ki!

Mutluysak , keyif alıyorsak , beraber olunca bir sürü şey paylaşabiliyorsak biri vardır hayatımızda ya da olmalıdır.Aksi halde bunca dramı yaşamanın manası o bahsettiğiniz sevgi olamaz.

Cılkı çıkmış , ayarı bozulmuş ilişkilerden uzak durun demek olacak benim tavsiyem.Sevgiliniz,nişanlınız , eşiniz...hiç farketmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…