tokat yedim..

Nişanlının yaptığı hiç hoş değil elbette, kabul edilebilir birşey mi değil mi tartışılır aranızdaki sevgiyle orantılı olarak sonuçta sanmaki burada yazan kişiler aynı durumla karşılaşmış olsalar anında ayrılırdım diyen kişilerden bahsediyorum direk ayrılabilsinler, herşey öyle okadar kolay olmuyor, zamanla kazanılmış güven ortamı ve huzur ortamını herkes sağlayamıyor, insanlar bazen refleksel, bazen de o an ki cinnet haliyle tokatı bırak karşısındaki kişiyi bile öldürebiliyor, bazı durumlarda mantık devre dışı kalıyor. Bunların hepsi biyo kimyasal reaksiyonlar ve bazıları iç güdüsel. Kadına şiddete hayır diyerek bunu engelleyemediğimizide gördük. Bazı şeyler etki tepki. Şiddete vesile olan nedenler önlense daha başarılı olunabilir genel anlamda.

Öte yandan senin yaptığını söylediğin şeyler de bana normal bir insan davranışı gibi gelmedi açıkçası, bir psikiyatriste gitmelisin bence.

Günümüzde çok kaprisli, çok çekilmez olabiliyor kadınlar. Yazdıklarını okuduğumda buna benzer bir kadın portresi çıktı.

Nasıl bir insan sevdiği kişiyi üzeceğini bile bile gıcık edeyim diye ayrılalım der sinirli olduğunu bile bile?

Nasıl bir insan sürekli ayrılıktan bahseder?

Nasıl bir insan sürekli bir oyundaymış gibi belirli davranışlarla karşısındaki kişiyi denemeye çalışır?

İkinizde suçlusunuz.

Anladığım kadarıyla ev hanımı adayısın ki evde duryorum sürekli diyorsun vasıfsızsan vasıf kazan, vasıflıysanda bir işe gir bir katma değer yarat ki benzer durumları ileride de yaşama. Bu davranışlarını sürdürerek çok uzun ilişkiler sürdürmen oldukça zor. Ya da kendine bir uğraş bulmalısın belkide.

herşeyin ilki zordur bir kere yapan yine yapar

Kizlar her insan bir degil ama benim esim de nisanliyken cok asabi ve kiskancti. Bir iki defa bana siddet uygulamaya bile kalkmisti. Bende evlenince duzelir diye evlendim iyi ki de oyle yapmisim. Simdi o hallerinden eser yok bir dedigimi iki etmiyor her gun evde oturuyorum kiziyo hatta. Allaha cok sukur )

kendi kendine mi düzeldi yoksa sen mi yola getirdn?

Canim ben kendimi senin yerine koydum cünkü bende nisanliym. Ama gercekten de ben böyle birseyi kabul etmezdim.

Sevsemde cok sevsem bile böyle birseyi eger sana nisanliyken yapiyorsa evlenince düsünemiyorum. Hele ki küfüre cok ama cok karsiyim.

Iyi düsün canim bu adam sana tokat atti, seviyorum dedigi kisiye nasil kiyabiliyor ya anlam veremiyorum.

ya birlik beraberlik varken bu erkeklere noluyo ya offf

kesinlikle bitir ilişkini yoksa ileride o kadar ağır dayaklar yersin ki sesini çıkaramazsın nefret edersin dokunmak istemezsin ama mecbur kalırsın iğrenç bir histir kesinlikle bitir.

yani yaptıgı cok kotu birsey ki nisanlılık doneminde hani en guzel zamanlarınızın oldugu anlar benimde erkek arkadasım sinirlidir bazen olur olmadık laf eder ama biz uzak oldugumuz icin birazda boyleyiz yanyana oldugumuz donemler yasanmıyor bunlar yuzume bakınca bagıramıyor birsey diyemiyor hatta.. tabi insan yinede suphede kalıyor bazen evlenince devam edermi diye..sizin durum da kotu olan yan su birliktesiniz gorusuyorsunuz devamlı ve buna ragmen hala siddet uygulayabiliyor hani yuzunuzu gordugunde dahi siniri devam ediyor isi daha ileri boyuta tasıyor hatta dikkatli olun ilerde daha buyuk seyler yasamamak adına bence

değil senin hazmetmen, onun sevdiği kadına tokat atmasını bu kadar çabuk hazmedip sana hemen sarılması bile hiç normal değil
onun kendisini affetmemesi lazım en başta..

Yok nisani asla bozmamalisin, evlenip daha cok dayak yemelisin! Arkadasim nasil bir soru sordugun? Elbette arkana bakmadan kac bu adamdan... daha iyiye gitmez kotuye gider. Ama ben aliskinim dayak yemek beni uzmez takmiyorum dersen devam et iliskine.

arkadaslar belkı de adamın gözü dönmüştür cok sinirlenmiştir bı anlık bir şeydir, oyle olamaz mı?
tabıı kı cok kotu bır sey ama ınsanın bazen gözü dönebılıyor kendımden bılıyorum valla inanırmısınız geçen gun ablamla kavga ettık gözüm dönmüş saldırdım kıza valla kocaman kızlarız cocuklar gıbı cok komıktık yolduk azıcık bırbırımızı tabı öfkemız dinince özür diledık.acaba bende de mı var şiddete eğilim:26:

İşin içinde şiddet olunca insan ne diyeceğini bilemiyor.
Hassas ve önemli bir durum çünkü.
Şimdi sana tokat atma tenezzülünde bulunan bir erkek kim bilir evlenince neler yapar !
O yüzden bu konuda iyi düşünmelisin bence.Küçümsenecek bir konu değil çünkü.

bence şiddetin büyüğü, küçüğü affedilemez şayet sevgilim bırak tokatı beni biraz iteklese sinirle ben ondan buz gibi soğurum..şimdi buna göz yumarsan emin ol ilerde daha fazlasını yapacak

bırakın dayak yemeyi,bu potansiyeli görmem bile bitirme sebeplerimden biriydi.hatta çok karşı gelindi bi kere bile tokat atmadım sen nerden çıkarıyosun bunu diye.Ailesi de arkamda durdu ama daha erkek arkadaşımken,nişanlımken öfkesini kontrol etmekte bu kadar zorlanan adam,yarın evlenince otokontrolünü daha çok kaybedecekti.
görünen köy klavuz istemez!
adınıza sevindim doğru kararı alabilme gücünü bulduğunuz için.umarım istikrarlı olabilirsiniz.
O'nu ne kadar sevdiğinizi,alıştığınızı O'nsuz olamayacağınızı düşündüğünüz anlarda, bir ilişkinin bitmesi için, daha neler yapabilir de kendimi olan saygımı da bitirebilirdi diye düşünerek kendinizi telkin etmenizi öneririm/umarım.

bir kere taviz verirsen ömür boyu verirsin şiddetin affı olmaz bahanesi olmaz hayatının geri kalanında şiddete maruz kalma ihtimalin çok yüksek sana ayrıl diyemem bu senin kararın ama nişanlının acilen şiddet eğilimiyle ilgili terapi görmesi şart

Evet sende var siddete egilim, kendine hakim olamiyorsa doktora gitmelisin, herseyden once ablan senin buyugun koskoca ablana saldirdim ne demek? Yarin birgun annene babanada gozum dondu saldirdim der ayni seyi yaparsin. Eger kendine hakim olamiyorsan doktora git veyahut ucuz tabak bardak al mutfaga sirala onlari kirarsin sinirlediginde. Ama lutfen arkadasim asla sevdigin birine vurma incitme.

haklısın canım katılıyorum farkındayım:26:

haklısın canım katılıyorum farkındayım:26:

Bence son dogru 1 milyoncuya , ordan tabak canak almalisin ben bir kere karpuz atmistim yazliktayken cok sinirliydim ve yapayanlizdim balkondan karpuz attim ama acayip sinirlerim bosaldi ve eglenceliydi gulmeye basladimDD Sanada oyle bisi lazim :)))

aynen canım öffkemı oyle seylerden cıkarmalıyım.Allah tan o karpuz bırıne gelmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…