kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
Kizlar her insan bir degil ama benim esim de nisanliyken cok asabi ve kiskancti. Bir iki defa bana siddet uygulamaya bile kalkmisti. Bende evlenince duzelir diye evlendim iyi ki de oyle yapmisim. Simdi o hallerinden eser yok bir dedigimi iki etmiyor her gun evde oturuyorum kiziyo hatta. Allaha cok sukur)
kaç gündür nişanlımla geriliyoruz, aylardır evde oturmaktan da kafayı yemiş durumdayım.ona buna sarıyorum.bu süreçte de aşamadığımız, belki de benim büyüttüğüm sorunlarımız vardı nişanlımla.bugün yine ona yapma dediğim bişeyi yaptı.ben de en son delirdim bitti bu iş gel al neyin varsa bende yazdım.10 dk sonra geldi.çok sinirliydi.
önce fotoğraflarımızı sil yanımda dedim.delirdi.bana saydı sövdü(çok ağır küfürler) sonra da tokat attı.kendimi tutamadım tabi çok ağladım.daha önce çok saçma sapan şeylerde bana vurmanın eşiğinden dönmüştü.açıkçası bigün başıma böyle bişey gelceğini biliyodum.bunu bile bile nasıl nişanlanabilecek kadar salak oldum anlamıyorum şimdi.neyse sonra sarıldı falan zorla barıştım.ama bu olayı nasıl yenicem, nası hazmedicem hiçç bilmiyorum.onu o kadar çok seviyorum ki..o benim en yakınım, en güvendiğim nası bunu yapabildi. her şey şu an yerle bir oldu sanki..
nişanı atmalı mıyım?aranızda sevgiliyken, nişanlıyken başına böyle şeyler gelenler var mı? durumunuz ne acaba paylaşır mısınız lütfen çok ihtiyacım var..
arkadaslar belkı de adamın gözü dönmüştür cok sinirlenmiştir bı anlık bir şeydir, oyle olamaz mı?
tabıı kı cok kotu bır sey ama ınsanın bazen gözü dönebılıyor kendımden bılıyorum valla inanırmısınız geçen gun ablamla kavga ettık gözüm dönmüş saldırdım kıza valla kocaman kızlarız cocuklar gıbı cok komıktık yolduk azıcık bırbırımızıtabı öfkemız dinince özür diledık.acaba bende de mı var şiddete eğilim:26:
Evet sende var siddete egilim, kendine hakim olamiyorsa doktora gitmelisin, herseyden once ablan senin buyugun koskoca ablana saldirdim ne demek? Yarin birgun annene babanada gozum dondu saldirdim der ayni seyi yaparsin. Eger kendine hakim olamiyorsan doktora git veyahut ucuz tabak bardak al mutfaga sirala onlari kirarsin sinirlediginde. Ama lutfen arkadasim asla sevdigin birine vurma incitme.
haklısın canım katılıyorum farkındayım:26:
Bence son dogru 1 milyoncuya , ordan tabak canak almalisin ben bir kere karpuz atmistim yazliktayken cok sinirliydim ve yapayanlizdim balkondan karpuz attim ama acayip sinirlerim bosaldi ve eglenceliydi gulmeye basladimDD Sanada oyle bisi lazim :)))
aynen canım öffkemı oyle seylerden cıkarmalıyım.Allah tan o karpuz bırıne gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?