Canım tokiden alamayız,sitesinde yazan şartlara uymuyoruz.Sahibinden örneğin 60 bine alsak bize başka masraf çıkarır mı ki acaba? İnş. suç değildir ama örnek olarak birini kopyalıyorum
Açıklama
Bursa Gürsu Toki lerde Satılık Daire.3+1 120 metrekare yeni sıfır daire.
11 katlı binanın 8.katında C1-3 No: 34.Dairenin Tüm Odaları ışık almaktadır.Dairemiz site içine değil Dağ Manzaralıdır.Isı pay ölçerli Merkezi Sistemdir.Çift Asansörlüdür.
Su,Elektrik,Doğalgaz Mevcuttur.Tüm sigortalar yapılmıştır.Tüm ödemeler yapılmıştır.
Anahtar Teslim,Hemen Devir yapılır.
İlkokul,Ortaokul,Lise,Toki Sağlık Ocağı,Cami,Alışveriş Merkezi Mevcuttur.
Muhteşem manzara,Dağ Havası,Gürültüden Uzak,Sakin Bir Yer.
Minibüs ve Belediye Otobüsü İle Ulaşım İmkanı.
Aylık 695 TL Taksit (7 Yıl ) + 64 Tl aidat vardır.
Not:Yıllık Tefe-Tüfe oranınca Taksitlere zam uygulanmaktadır.
Zaten ilanda yazıyor; 7 yıl geri ödemesi ve aidatına kadar yazmışlar.
Hem peşinatı ödeyeceksin hem de 7 yıl ödemeye devam.
Benim de vardı TOKİ evim. Toki'den aldım; içinde de oturdum; sonra da borcu ile birlikte sattım.
Evlerin ince işçiliği iyi değildi; ama az ödeme ile merkezi sistem müthiş ısınıyordu. Yalıtım vs iyi idi. Pencere kapı çok kaliteli değil; ama berbat da değildi.
Benim sitem ferah idi; ama her yer öyle değil.
Biraz şehir dışı daha doğrusu gelişmeye açık bölgede oluyorlar; oturmayacağın için sorun değil.
Biz taşınırken doğru düzgün bir market yahut ekmek alacak fırın bile yoktu; şimdi tüm büyük marketler; her bankanın bankamatiği; taksi durağı, otobüs durağı hepsi dibinde hizmete başlamış; etrafı da başka firmalarca site şeklinde evlerle dolmuş
Bunları da değerlendirmek lazım; ama yine de bilmediğin şehirden alma bence