İl Bursaama yinede pesin 60 versen 60 binde 7 senede ödesen yine ucuz yani ben istanbuda 130 a hic tokı görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İl Bursaama yinede pesin 60 versen 60 binde 7 senede ödesen yine ucuz yani ben istanbuda 130 a hic tokı görmedim
dandik malzeme kullanıyorlar...deprem olsa ilkk o evcikler yıkılacak...berbat yerlere yapıyorlar evleri..Önceki konuma yaptığınız yorumlar için çok teşekkürlerEşimle de görüşürüp krediyle ev almaya karar verdik dostlar. Ama yatırım amaçlı İstanbula yakın yerlerden bakıyoruz (Kendimiz oturmayacağız,şuan kirada değiliz) Araştırdığımda 90-100 bine evlerin olduğu ilçelerde toki evleri 50-60 bin. Bunun sebebini bile var mı? Malzeme mi kötü yoksa tapu ya da ruhsat vs konularında mı sıkıntı var? Ya da kiraya versek,bir kaç yıl sonra satmaya kalksak zarar mı ederiz? Bilenlerden yardım rica ediyorum
SelamÖnceki konuma yaptığınız yorumlar için çok teşekkürlerEşimle de görüşürüp krediyle ev almaya karar verdik dostlar. Ama yatırım amaçlı İstanbula yakın yerlerden bakıyoruz (Kendimiz oturmayacağız,şuan kirada değiliz) Araştırdığımda 90-100 bine evlerin olduğu ilçelerde toki evleri 50-60 bin. Bunun sebebini bile var mı? Malzeme mi kötü yoksa tapu ya da ruhsat vs konularında mı sıkıntı var? Ya da kiraya versek,bir kaç yıl sonra satmaya kalksak zarar mı ederiz? Bilenlerden yardım rica ediyorum
Canım çok sağol,unutmamışsınSelam
Tatil sırasında evleri soracağımı söylemiştim. Bugün eşi emlakçı olan bir arkadaşıma sordum bizim civarları, sitelerde 250 binden aşağı ev olmadığını söyledi. Eşim de henüz bitmemiş inşaat halinde alınırsa 170-180 civarı bulunabileceğini söyledi...
Önceki konuma yaptığınız yorumlar için çok teşekkürlerEşimle de görüşürüp krediyle ev almaya karar verdik dostlar. Ama yatırım amaçlı İstanbula yakın yerlerden bakıyoruz (Kendimiz oturmayacağız,şuan kirada değiliz) Araştırdığımda 90-100 bine evlerin olduğu ilçelerde toki evleri 50-60 bin. Bunun sebebini bile var mı? Malzeme mi kötü yoksa tapu ya da ruhsat vs konularında mı sıkıntı var? Ya da kiraya versek,bir kaç yıl sonra satmaya kalksak zarar mı ederiz? Bilenlerden yardım rica ediyorum
Bayağı pahalanmış gerçekten şaşırdım ben deCanım çok sağol,unutmamışsınFiyatların maşallahı varmış bizim bütçeyi fazlasıyla aşıyor.Keşke zamanında alsaymışız.En iyisi yine anneme yakın semtlere bakmak
Önceki konuma yaptığınız yorumlar için çok teşekkürlerEşimle de görüşürüp krediyle ev almaya karar verdik dostlar. Ama yatırım amaçlı İstanbula yakın yerlerden bakıyoruz (Kendimiz oturmayacağız,şuan kirada değiliz) Araştırdığımda 90-100 bine evlerin olduğu ilçelerde toki evleri 50-60 bin. Bunun sebebini bile var mı? Malzeme mi kötü yoksa tapu ya da ruhsat vs konularında mı sıkıntı var? Ya da kiraya versek,bir kaç yıl sonra satmaya kalksak zarar mı ederiz? Bilenlerden yardım rica ediyorum
Maalesef malzeme kötü, üniversitedeyken arkadaşımın biri yurttan çıkıp tokilerde kiraya geçmişti ziyarete gittiğimizde wc'ye gittiğimde wc'nin kapısının çerçevesi üzerime düşmüştüÖnceki konuma yaptığınız yorumlar için çok teşekkürlerEşimle de görüşürüp krediyle ev almaya karar verdik dostlar. Ama yatırım amaçlı İstanbula yakın yerlerden bakıyoruz (Kendimiz oturmayacağız,şuan kirada değiliz) Araştırdığımda 90-100 bine evlerin olduğu ilçelerde toki evleri 50-60 bin. Bunun sebebini bile var mı? Malzeme mi kötü yoksa tapu ya da ruhsat vs konularında mı sıkıntı var? Ya da kiraya versek,bir kaç yıl sonra satmaya kalksak zarar mı ederiz? Bilenlerden yardım rica ediyorum