- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
- 303
- Konu Sahibi Tasbebek09
-
Değil,bizim burada hâla kullanılıyor.Doğalgaz yeni gelmeye başladı.Kömürün tonu şu anda 6000 lira civarı yanlış bilmiyorsam.Ne kömürü yahu , kömür yasak artık bildiğim kadarıyla
Yok değil sanırım bütün ilanlarda kömür yazıyor.Ne kömürü yahu , kömür yasak artık bildiğim kadarıyla
Çok sasirdimYok değil sanırım bütün ilanlarda kömür yazıyor.
Sizde mi tokide oturuyorsunuz.Değil,bizim burada hâla kullanılıyor.Doğalgaz yeni gelmeye başladı.Kömürün tonu şu anda 6000 lira civarı yanlış bilmiyorsam.
Yok,ben Toki'de değilim ama bizim de doğalgaz yeni geldi ilçeye.Gecen seneye kadar kömür kaloriferi kullandık.Kömur çok pahalı gerçekten.Sizde mi tokide oturuyorsunuz.
Bireysel kombili bir evde otursaniz ve de çocuk varsa bulunduğunuz yerin iklimine bağlı en az 4 ay 500 TL de doğalgaz vereceksiniz bunları hep hesaba katınToplam kömür ücretini 12 aya bölüp varsa aidat ve kiranın üzerine ekleyin. Öyle karar verin. Ucuza mi denk geliyor pahalıya mi ?
Evet yeni çıktı buda kömürün tonu 8000tl olmuş doğalgazdan pahalıKızlar yine bi kiralık daire konumla geldim sizlere
Geçen konumda eşyalı kiralık daire aradığımı yazmıştım.
Şu aralar bakıyorum toki de kiralık evler uygun fiyatlı.aklıma takılan şu oldu. Uyguna buldum açıklama kısmına şöyle yazmışlar."aylık 1850 tl kömür parası verilecektik. 6 ay veriliyormuş.yuh dedim aylık 1850 tl ısınma için çok değil mi. Ben kendim bireysel kombi veya klimalı bi ev yutsam aylık o kadar ısınma parası gelmez dimi yani. Merkezi sistem ve kaloriferliymiş. Ve bütün tokilerde bu şekilde merkezi sistem kaloriferli.başka ilanlarda açıklama yoktu aylık yakıt masrafı vs.Gitmeden önce bilgi almak istedim burdan. Hepsi bu şekilde mi yani tokilerde başka nasıl şekilde yakıt ödeniyor.konu hakkında pek bir fikrim öğrenciyken bu merkezi kaloriferden çok çektim o yüzden önyargılım biraz.tabi tokinin ki nasıldır bilmiyorum.bilenler yardımcı olabilir mi
Yanİ 1850 tl normal mi sayılırYok,ben Toki'de değilim ama bizim de doğalgaz yeni geldi ilçeye.Gecen seneye kadar kömür kaloriferi kullandık.Kömur çok pahalı gerçekten.
Valla bulunduğunuz yerdeki kömür fiyatını araştırın,ona göre karar verin derim.Dogalgaz varsa,dogalgazlı bir ev bulmanız daha mantıklı.Yanİ 1850 tl normal mi sayılır
Biraysel kombi daha ucuz o zaman aylık 500 tl vercem diyelim.kömür 1850 tl aylık aradaki fark çok bende o yüzden çok buldum.tabi başka şekilde paylaşım yapılıyor mu başka tokilerde onu bilmiyorum hepsi böyle en baştan para mı alıyor yaniBireysel kombili bir evde otursaniz ve de çocuk varsa bulunduğunuz yerin iklimine bağlı en az 4 ay 500 TL de doğalgaz vereceksiniz bunları hep hesaba katın
Yaşadığınız şehir kars falansa 6 ay ödenen yakıt bedeli normal. Ama ege marmara gibi yerler için fahiş. Tokiler yapım yılına da bağlı olarak genellikle merkezi sistem katı yakıt kaloriferli oluyor evetKızlar yine bi kiralık daire konumla geldim sizlere
Geçen konumda eşyalı kiralık daire aradığımı yazmıştım.
Şu aralar bakıyorum toki de kiralık evler uygun fiyatlı.aklıma takılan şu oldu. Uyguna buldum açıklama kısmına şöyle yazmışlar."aylık 1850 tl kömür parası verilecektik. 6 ay veriliyormuş.yuh dedim aylık 1850 tl ısınma için çok değil mi. Ben kendim bireysel kombi veya klimalı bi ev yutsam aylık o kadar ısınma parası gelmez dimi yani. Merkezi sistem ve kaloriferliymiş. Ve bütün tokilerde bu şekilde merkezi sistem kaloriferli.başka ilanlarda açıklama yoktu aylık yakıt masrafı vs.Gitmeden önce bilgi almak istedim burdan. Hepsi bu şekilde mi yani tokilerde başka nasıl şekilde yakıt ödeniyor.konu hakkında pek bir fikrim öğrenciyken bu merkezi kaloriferden çok çektim o yüzden önyargılım biraz.tabi tokinin ki nasıldır bilmiyorum.bilenler yardımcı olabilir mi
Ankara ara kat güney cepheBireysel kombili bir evde otursaniz ve de çocuk varsa bulunduğunuz yerin iklimine bağlı en az 4 ay 500 TL de doğalgaz vereceksiniz bunları hep hesaba katın
Bence normal sayılır doğalgazda 500 teeelaa geliyyy diyenlere inanma. Onlar dona dona 500 teeelaa geliyodur. 30da falan yakıyolardır yada evleri çok küçüktür geçen senenin en azı 800-900dü bence. Ama kömür pahalı şuan doğalgazdan. Önümüzdeki kış doğalgazın kömürü geçmesini ümit ediyorum çünkü tam bir saçmalık.Yanİ 1850 tl normal mi sayılır
Bende doğalgazlı bakıyorum önceliklide çok yok.çoğu almamış sanırım olanlarsa pahalı.klimalı evlerde var.ben zaten klima kullanıyorum ailemin yanında alışkınım ama ne bileyim böyle kaloriferli veya kombili heryerin sıcacık daha cazip geliyor.Valla bulunduğunuz yerdeki kömür fiyatını araştırın,ona göre karar verin derim.Dogalgaz varsa,dogalgazlı bir ev bulmanız daha mantıklı.
Ben en ucuzunu söyledim 1+1 evde tek kalıyorum . Doğuda 6 ay karın olduğu bir yerde sabahlari okula giderken 30-35 arasında tutuyorum. Eve gelince de 42-43. Gece yatarken biraz daha arttiriyorum.300 veriyorum aşağı yukarı. Ama bireysel kombili yerde de kiraniz fazla olabilir. Ev büyükse ısıtma tutarı fazla gelebilir. Kafanızda hesabı yapıp 12 aya bölün iki tarafı da.Biraysel kombi daha ucuz o zaman aylık 500 tl vercem diyelim.kömür 1850 tl aylık aradaki fark çok bende o yüzden çok buldum.tabi başka şekilde paylaşım yapılıyor mu başka tokilerde onu bilmiyorum hepsi böyle en baştan para mı alıyor yani
Kömür kaloriferi çok sıcak yapıyor,doğalgaz ise ılık oluyor.Bende doğalgazlı bakıyorum önceliklide çok yok.çoğu almamış sanırım olanlarsa pahalı.klimalı evlerde var.ben zaten klima kullanıyorum ailemin yanında alışkınım ama ne bileyim böyle kaloriferli veya kombili heryerin sıcacık daha cazip geliyor.
Yok karadeniz bölgesi deniz var o yüzden ılıktır diye düşünüyorum.peki bu tokilerde kalorifer parası bu şekilde önden mi veriliyor ücreti.yoksa başka şekilde de hesaplama durumu var mı hepsi aynı mıdır mantıkenYaşadığınız şehir kars falansa 6 ay ödenen yakıt bedeli normal. Ama ege marmara gibi yerler için fahiş. Tokiler yapım yılına da bağlı olarak genellikle merkezi sistem katı yakıt kaloriferli oluyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?