Toksik arkadaşlıklar ve yalnızlık

Kesinlikle yazmazdim ben olsam. Zaten evlenmis ve siz dugun vs gibi sureclerine hicbir sekilde dahil olmamissiniz. Suan oncelikleri de hayati da baska sekildedir o insanin emin olun. Yani yazip da hic caninizi sikmayin bence.Ayrica zamaninda enerjimi alan ve arkamdan da olumsuz konusmalar yaptigini duydugum bir arkadasimi bunca zamandan sonra donup de asla aramam, ozlemem bile. Ayni sekilde benim de boyle bir arkadasim vardi. Gorustukten sonra eve donunce hep basim agrirdi ve inanilmaz halsiz olurdum. Nedense inanilmaz enerjimi alan biri olmustu son zamanlarda. O donem ben evlilik hazirligi yapiyordum ve bana surekli laf sokuyordu yok ayy ceyiz meyiz mi kaldi bilmem ne yok efendim kina gecesi falan demode seyler cart curt. Neyse evlenip baska sehire yerlestim ve arayi da baya actim. En son gecen gun yazdi biraz mesajlastik ama anladim ki ikimizde de bitmis yani. Bana hicbirsey ifade etmiyor. Sifir.

Seninle nasıl da aynıyız
Benimde herşeyim olan bir adam vardı sayesinde olan çevremde küçüldü zaten 4 yıldır istanbuldaydım şimdide ayrıldık ve boşlukta hissediyorum kendimi
Geldiğim şehirde çok sağlam dostluklarım var hala tel saatlerce konuşabiliyoruz ama insan yüzyüze olmayı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…