Toksik es

yaz kizim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
225
137
23
30
Merhaba arkadaşlar. Eski konularimda da var. Çekişmeli boşanma aşamasındayım. 2yasinda oğlum var. Eşim kesinlikle boşanmak istemiyor. Araya birilerini katıyor sürekli beni darliyorlar. Geçen hafta kayınvalidem kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Cenazeye katıldım 2 3 gün evlerine gittim hem çocuğu görmek istedikleri için. Cenazenin ertesi günü eşim aradı ben çok kötüyüm çek boşanma davasıni diye. Ben de bizim konumuz farklı bu farklı acın var anlıyorum ama ben boşanmaktan vazgeçmek istemiyorum dedim. Eşimde babamı erkek kardeşimi ayağa kaldıracak sensin bizi birakma vs dedi. Ben kararımda hala net olunca İyi günde yanımdasın kötü günümde yoksun vs bir sürü laflar söyledi çocuğa da gelmeyeceğim siz mutlu olun dedi ve beni engelledi (her ben barışma istegini reddedince çocuğa gelmicem der sonra gelir) bugün iş yerinden arkadaşı aradı baristiralim diye..
Arkadaşlar gerçekten benim ayarlarimla vicdanimla oynuyor onun yüzünden destek almaya başladım burası çok konulara dahil olmasam da evim gibi hissettiğim yer oldugu icin size de yazmak istedim. Bu adam beni en sonunda delirtecek

Kötü günde yanında olmanızı istiyorsa ona göre davranacaktı beyefendi. Hiç sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Erkek kardeşine, babasına destek olması gereken kişi o. Ayrıca çocuğu kullanmasıda çok iğrenç çocuğada gelmeyeceğim demek ne?

Boşanma sebebinize baktım arkanıza bile geri dönüp bakmayın derim o şuan da boşlukta o yüzden size sarmış ne size ne çocuğunuza hayrı olur.Rabbim size ve çocuğunuza güzel kapılar açar inşallah.Çalışıyorsunuz işiniz gücünüz çevreniz ve aileniz var sizin ona ihtiyacınız yok dimdik ayakta durabilecek konumda sınız.Şuda var karar vermişseniz annesinin cenazesinde neden bulundunuz anlam veremedim.Umut vermiş gibi olmuşsunuz.Hiç böyle işlere girmeyin yok saymışsınız tekrardan var saymayın umudunu kessin.Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Kumar, yalan ve ilgisizlik vardı o yüzden boşanmak istiyorum. Elimden geleni yaptım cenazeye vs gittim. Evet en ufak bir sorunda çocuğa gelmeyeceğim diyor sonra geliyor. Şeytan diyor hiç gosterme çocuğu ama çocuğuma zarar olmasin diye gösteriyorum

Kendisi babası ve akrabaları aradı onun için gittim. Hata yapmışım gitmeseydim diyorum ben de. Teşekkür ederim yorumunuz için

neden ayrılmıştınız?

Bence cenazeye giderek insanlığınızı göstermişsiniz. İçiniz rahat olsun.

Sonrasında verdiğiniz “o iş ayrı, boşanma ayrı” cevabı da çok iyi.

İş arkadaşlarına ne oluyor. Onlara da ağızlarının payını verseydiniz keşke. Böyle hiçbir şey bilmeyip, kendilerince iyilik yapmaya çalışan insanlara sinir oluyorum. “ siz ne biliyorsunuz ki, neyi düzeltmeye çalışıyorsunuz. Ayrıntısını bilmediğiniz , tarafı olmadığınız işlere karışmayın, bu işi sizle konuşmayacağım. Benim kararım kesin” deseydiniz keşke.

Zaten aracı olarak gönderdiklerine ağızlarının payını veriyorum eşim ve çevresi dahil şiddet ve aldatma haricinde hiç bir sebeb boşanma nedeni kabul etmiyorlar bu beni daha çok sinirlendiriyor

İyi insansınız belli. Ama bu heriften olmaz , olmamış.Cevaplarınıza bayıldım. Yumuşamayın.

Kendisi babası ve akrabaları aradı onun için gittim. Hata yapmışım gitmeseydim diyorum ben de. Teşekkür ederim yorumunuz için
Rica ederim kendinizden önce o kuzuyu düşünün arkanıza dönüp bakmayın ayakları üstüne basan bayanın hiçkimseye hiçbirşeye ihtiyacı yok evladınız yanınızda gerisi boş

Rica ederim kendinizden önce o kuzuyu düşünün arkanıza dönüp bakmayın ayakları üstüne basan bayanın hiçkimseye hiçbirşeye ihtiyacı yok evladınız yanınızda gerisi boş
Çok şükür dediğiniz gibi evladım yanımda sadece içimi buran evladima layık baba bulamayisim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…