Hiç öyle düşünmeyin erken farkedip zarardan hemen dönüş yaptınız ne yapayım evladım için çekerim demediniz onun sağlıklı bir anneye ihtiyacı olması gerektiğini seçtiniz hayatını zindan ettirmediniz ve sağlıklı bir birey olarak topluma kazandıracaksınız bu sizin tek teselliniz olsunÇok şükür dediğiniz gibi evladım yanımda sadece içimi buran evladima layık baba bulamayisim oldu
HaklısınızHiç gelme bu oyunlara. Zamanında bilseydi kıymetini.
İnşallah teşekkür ederimHiç öyle düşünmeyin erken farkedip zarardan hemen dönüş yaptınız ne yapayım evladım için çekerim demediniz onun sağlıklı bir anneye ihtiyacı olması gerektiğini seçtiniz hayatını zindan ettirmediniz ve sağlıklı bir birey olarak topluma kazandıracaksınız bu sizin tek teselliniz olsun
Zaten onlara da yardımcı olmamı istiyor bizi sen kaldır ayağa diyor çünküEh tabi kendine babasina ve erkek kardesine simdi hizmet edecek birileri lazim. Kadin öldü evi kim cekip cevirecek. Sert gelebilir, ama birden bire basina saksi düsüp bir ayilma yasamamistir esiniz. Durduk yere de bosanmiyorsunuzdur. Kayinvalidenizin cenazesine gidip, cocugu göstermenizi insanlar acidan takdir ettim. Her bosanma asamasinda olan insan yapmazdi (bazilari hakli olarak gitmiyor tabi).
Gerçekten çok yordu en ufak şeyde çocuğu öne sürüyor ben görüşmeleri bağları zayiflamasin diye çok uğraşıyordum artık ugrasmayacagimBir daha çocuğa ilgi göstermemekle tehdit ederse babalık şerefine ne sığıyorsa onu yap dersiniz. Kararınızdan dönmeyin belli ki tırt herifin tekiymiş. Zamanında bilseydi kıymetinizi.
Zaten onlara da yardımcı olmamı istiyor bizi sen kaldır ayağa diyor çünkü
Çok alıştı benim ona sürekli destek olmama destekçisi gidince böyle olduYok canim. Esiniz adam olsaydi eminim ailesine de yardim ederdiniz, ama bu durumda buna layik olan koca piyasada yok. Hic duygu sömürüsüne gerek yok. Bi zahmet kendi kaldirsin ailesini.
Çok alıştı benim ona sürekli destek olmama destekçisi gidince böyle oldu
Bende de ayni olmustu arkadaslari konuşmaya gelecekti sizi ilgilendirmez dedim engelledim ortak ardslariBence cenazeye giderek insanlığınızı göstermişsiniz. İçiniz rahat olsun.
Sonrasında verdiğiniz “o iş ayrı, boşanma ayrı” cevabı da çok iyi.
İş arkadaşlarına ne oluyor. Onlara da ağızlarının payını verseydiniz keşke. Böyle hiçbir şey bilmeyip, kendilerince iyilik yapmaya çalışan insanlara sinir oluyorum. “ siz ne biliyorsunuz ki, neyi düzeltmeye çalışıyorsunuz. Ayrıntısını bilmediğiniz , tarafı olmadığınız işlere karışmayın, bu işi sizle konuşmayacağım. Benim kararım kesin” deseydiniz keşke.
Çok haklısınızZamaninda kiymet bilecekti..
Kumar ilgisizlik boşanma nedenim o cenazeden sonra davayı cekmemi beklemişKötü gününde yanındasınız işte cenazeye gitmiş evlerine gitmişsin daha ne bekliyor acaba boşanma sebebiniz nedir?
O cenazeden sonra dilekçeyi geri cekmemi beklemiş ve evet en ufak şeyde çocuğa gelmeyeceğim diyor yumuşak karnımın çocuk olduğunu adı gibi biliyor bugünde arkadaşına aratmis barışmak içinNasıl kötü günde yanında olmamışsınız ki? Cenazeye gitmişsiniz, evlerine gitmişsiniz. Duygu sömürüsü yapıyor ve çocuğu da kullanıyor.
Kumar varsa boşanmakta haklısınız dönmeyin kararınızdan zor günlerinde yanında olmuşsunuz daha nedir yani hayatınıza bakınKumar ilgisizlik boşanma nedenim o cenazeden sonra davayı cekmemi beklemiş
Boşanma nedeniniz neydi ?Merhaba arkadaşlar. Eski konularimda da var. Çekişmeli boşanma aşamasındayım. 2yasinda oğlum var. Eşim kesinlikle boşanmak istemiyor. Araya birilerini katıyor sürekli beni darliyorlar. Geçen hafta kayınvalidem kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Cenazeye katıldım 2 3 gün evlerine gittim hem çocuğu görmek istedikleri için. Cenazenin ertesi günü eşim aradı ben çok kötüyüm çek boşanma davasıni diye. Ben de bizim konumuz farklı bu farklı acın var anlıyorum ama ben boşanmaktan vazgeçmek istemiyorum dedim. Eşimde babamı erkek kardeşimi ayağa kaldıracak sensin bizi birakma vs dedi. Ben kararımda hala net olunca İyi günde yanımdasın kötü günümde yoksun vs bir sürü laflar söyledi çocuğa da gelmeyeceğim siz mutlu olun dedi ve beni engelledi (her ben barışma istegini reddedince çocuğa gelmicem der sonra gelir) bugün iş yerinden arkadaşı aradı baristiralim diye..
Arkadaşlar gerçekten benim ayarlarimla vicdanimla oynuyor onun yüzünden destek almaya başladım burası çok konulara dahil olmasam da evim gibi hissettiğim yer oldugu icin size de yazmak istedim. Bu adam beni en sonunda delirtecek
Kumar ilgisizlikBoşanma nedeniniz neydi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?