Toksik es

Çok şükür dediğiniz gibi evladım yanımda sadece içimi buran evladima layık baba bulamayisim oldu
Hiç öyle düşünmeyin erken farkedip zarardan hemen dönüş yaptınız ne yapayım evladım için çekerim demediniz onun sağlıklı bir anneye ihtiyacı olması gerektiğini seçtiniz hayatını zindan ettirmediniz ve sağlıklı bir birey olarak topluma kazandıracaksınız bu sizin tek teselliniz olsun

Eh tabi kendine babasina ve erkek kardesine simdi hizmet edecek birileri lazim. Kadin öldü evi kim cekip cevirecek. Sert gelebilir, ama birden bire basina saksi düsüp bir ayilma yasamamistir esiniz. Durduk yere de bosanmiyorsunuzdur. Kayinvalidenizin cenazesine gidip, cocugu göstermenizi insanlar acidan takdir ettim. Her bosanma asamasinda olan insan yapmazdi (bazilari hakli olarak gitmiyor tabi).

Bir daha çocuğa ilgi göstermemekle tehdit ederse babalık şerefine ne sığıyorsa onu yap dersiniz. Kararınızdan dönmeyin belli ki tırt herifin tekiymiş. Zamanında bilseydi kıymetinizi.

İnşallah teşekkür ederim

Zaten onlara da yardımcı olmamı istiyor bizi sen kaldır ayağa diyor çünkü

Bir daha çocuğa ilgi göstermemekle tehdit ederse babalık şerefine ne sığıyorsa onu yap dersiniz. Kararınızdan dönmeyin belli ki tırt herifin tekiymiş. Zamanında bilseydi kıymetinizi.
Gerçekten çok yordu en ufak şeyde çocuğu öne sürüyor ben görüşmeleri bağları zayiflamasin diye çok uğraşıyordum artık ugrasmayacagim

Bende de ayni olmustu arkadaslari konuşmaya gelecekti sizi ilgilendirmez dedim engelledim ortak ardslari

Nasıl kötü günde yanında olmamışsınız ki? Cenazeye gitmişsiniz, evlerine gitmişsiniz. Duygu sömürüsü yapıyor ve çocuğu da kullanıyor.

Nasıl kötü günde yanında olmamışsınız ki? Cenazeye gitmişsiniz, evlerine gitmişsiniz. Duygu sömürüsü yapıyor ve çocuğu da kullanıyor.
O cenazeden sonra dilekçeyi geri cekmemi beklemiş ve evet en ufak şeyde çocuğa gelmeyeceğim diyor yumuşak karnımın çocuk olduğunu adı gibi biliyor bugünde arkadaşına aratmis barışmak için

Boşanma nedeniniz neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…