Toksik İlişkimi En Sonunda Bitirdim.

Ayni sekilde bende birinden cektim. Hakliyken haksiz duruma dusururdu ben bile kendi dogrularimdan suphe ederdim. Kufur eder hakaret ederdi yine suc bende diye susardim. Ayrildim cunku baska kizla konusmalarini yakaladim inanin onda bile beni sucladi saka gibiydi. Sonuc ayrildim. Ve yaklasik 2 ay beni tehdit etti. Kabus gibi bir donemdi ama bitti cunku sikayet ettim. KURTULMUSSUNUZ INANIN.

Bitti artık bitti. Kesinlikle barışmam öyle bir düşüncenin kenarı aklımdan geçmiyor bile. Onun özürlerine ağlamalarına kim inanır bu saatten sonra. Dediğiniz gibi kestirip attım her yerden iletişimi kestim. Bana ulaşmadıkça etrafimdan bana ulaşmaya çalışıyor başaramıyor. Başaramadıkçada bana iftira atıyor. Ama ben gözümü öyle bir kararttım ki ne iftiraları ne tehditleri hiçbir işe yaramayacak. Bundan önce kimi zaman korktuğumdan aman rezillik çıkmasın aman insanlar duymasın diye ayrılmadım. Kararım nettir. Ben her şeyi goze aldım. Bitti. Bundan sonra hayatımda o kişi yok. Umarım bu süreci zarar almadan atlatabilirim.

O da hep beni suçlardı o kadar çok konuşurdu ki gerçekten insan serseme dönüyor. Bende kendimden şüpheye düştüm çoğu zaman. Sonra zamanla neler oluyor diye düşünmeye başladım. Ben artık bunları yemedikçe o da bu sefer beni korkutarak sindirmeye başladı. Benden şikayet ederdi çok. Şöylesin böylesin sen delisin sorunlusun vs vs. Dedim belki kendi bırakır ayrılır. Güzellikle biter. Ama işte sonuç bu. Olan oldu artık. Bende şimdi o dönemi yaşıyorum. Bende sizin gibi atlatıp bir kurtulsam bir nefes alsam. Siz de kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun.

psikopatlık konusunda çok okudum. belirtileri aşamaları ve yalanları konusunda. senden olumlu olumsuz bir tepki almak istiyor. hakaret etmen bile onun için tepki. ölü taklidi yapacaksın. seni kışkırtacak bilerek. ya ağlamaklı mesaj atacak ya intihar ediyorum diyecek ya da seni tehdit edecek. hiçbirine cevap verme.amacı sende tepki yaratmak. tepki verme ki artık benim bu kadının üstünde etkim yok desin. telefon değiştir gerekirse. sosyal medyadan gerekirse çık. sana ulaşamasın. zaman içinde pes edecek. aylar sonra ben psikololojik destek aldım, hap kullanıyorum düzeldim diye geri gelebilir. tahmin edersin ki o da yalan. psikopatlar tedavi edilemez. seninle gurur duyuyorum.kurtuldun.

Telefonumu değiştirdim ilk isim o oldu zaten. İster ağlasın ister intihar etsin umrumda bile değil. Ben yanacağıma çocuğum yanacağına o yansın. Kendi başını yesin inşallah. Öyle nefret ettirdi ki kendinden. Melek olsa ne yazar. Biran önce kurtulmak istiyorum. Bu insanın düzeleceğine asla inanmıyorum. Kaç kere düzeldim dedi. Düzeliyor gibi oldu ama içindeki canavarın çıkması uzun sürmedi. Bu hep böyle oldu. Benden uzak cehenneme direk. Nereden buldum kendime de o kadar çok kızıyorum ki. Onunla tanıştığım gün keşke diyorum o sokaktan gecmeseydim. Orada işim olmasaydı. Orada oturmasaydım.
Teşekkürler yazdığınız için

Çok şükür biri benim demek istediğimi uzun uzun anlatmış.

Inanin aynisini bende yasadim. gerizekali salak aptal ruh hastasisin diyordu bana. Inanin bende bir sorun var saniyordum. 10 ay beraber kaldik ve ben gercekten sonunda karsimdakinin bir narsist ve iliskimizin toksik oldugunu 10 ay sonra anladim. Ayrildiktan sonra piskopata baglayip tehditler savurdu kufurlet hakaretler. Araya aile buyukleri girdi halen akillanmadi gittim sonunda polise sikayet ettim. Ondan sonra kurtuldum. Kurtulmam cok zor oldu ama kurtuldum cok sukur. Umarim sizde yakanizi bir an once kurtarirsiniz yoksa boyle bir insanla hayat gecmez hayat torpusu gibiler. Hayatimdan sogmustum. Darisi sizin basiniza.

Benim başımda öyle bir aile büyüğü de yok maalesef. Kuzenime defalarca engelle muhattap olma dedikçe hala engellememiş hala ondan mesaj alıyormuş. Canımdan bezdim. Hepsi bir taraftan çok daralıyorum. Sebebim olacaklar.

Illaki pes edicektir. Olmadi polise sikayet et. Ben bas edemedim ettim. Tabi turkiyede yasamiyorum ordaki kanunlari bilmiyorum ama avrupa ulkesinde korunma altina alindim. 1 metre yanima bile yaklasamiyor. Ne bana ne etrafima. Arkadasimin bile yanina yaklasamiyor.

Burada da şikayet etsem uzaklaştırma alır ama verdikleri uzaklaştırma bir ay oluyor daha fazla vermiyorlar darp vs. olmadığı için. Birde şimdi ben bu kişiden şikayetçi olursam dava görülecek. Dava görülürse az bir ceza verecekler. İçeri girse bile kalacağı çok az bir zaman bana daha fazla kinlenmesinden ve daha kötü şeyler yapmasından korkuyorum açıkçası. O yüzden fazla bulaşmak istemiyorum. Turkiye'de hukuk adalet aşırı bozulmuş durumda. Adalete güvenemiyorum açık söylemek gerekirse. Bu ülke gözaltına alınıp iki saat sonra bırakılan katillerle dolu. O yüzden bekliyorum kendi kendine anlar da başımdan gider diye. Umarım öyle de olur.

Cok uzuldum umarim defolup gider bir an once.

ben bu konuya çok içerledim kardeşim. son bir iki şey yazayım dedim. sen gücünü kendinden al. bu psikopatlar başkalarını korkuttukça güç kazanırlar. onun gücü senin korkuların. PEKİ YA KORKMAZSAN İŞTE O ZAMAN ONUN NE KADAR ZAYIF OLUĞUNU GÖRECEKSİN. inadına korkmayacaksın. göz temasını bilerek çok yakınına gelerek kurarlar. insanlara konuşurken göz dağı vermek için aşırı yaklaşırlar. nazik kibar insanlar ise diğer insanların kişisel alanına çok girmeden konuşur. psikopatlar ise sindirmek için neredeyse on santimetre kalacak kadar yaklaşarak göz dağı verir. normal insan bu durumda kaçma eğiliminde olur. o yaklaşıyorsa sende yaklaşacaksın. toplumda rezaleti sevmeyen kibar kadınlara, bağıramayan alttan alan kadınlara musallat olurlar. bırak toplumu görgü kurallarını rezaleti. yanına yaklaşır yaklaşmaz imdat yardım edin diye bağıracaksın. çantanı eşyaları fırlat tüm gücünle bağır. bir kafede oturuyorsan hemen oranın sahibine git. polisi arayın bana zarar verecek de. mekan sahipleri kendi ortamlarında darp olayı olsun istemez. sana seve seve yardım edecekler. tek başına bir süre dışarı çıkma. yanında birileri olsun üç beş ay için. sana altın kuralı veriyorum ONU DİNLEMEYECEKSİN. o kadar manipulatif yalanlarla dolu konuşur ki beynin çorba olur. sözünü kesip sen konuşacaksın. asla onu karşına alıp dinlemeyeceksin. söz hakkı vermeyeceksin. araya gir söz hakkı verme. sana lütfen oturalım konuşalım diye yalvaracak. çünkü yalanlarla istediği gibi gerçekleri çarpıtır. her kelimesi yalandır. senin algılarınla oynar. beynin çorba olur. ona kalırsa o mağdurdur çok kötü çocukluk yaşamıştır babası dövmüştür eski eşi aldatmıştır hepsi yalan. senin vicdanına seslenir. eğer düzeltebilseydin 4 yıldır düzelirdi. düzelmiyor işte. tek amacı var sendeki iyi güzel ne kadar duygu varsa öldürmek. psikopatların duyguları yoktur. o yüzden iyi temiz masum olan herşeye haset ederler. özellikle çocuklara kadınlara musallat olma nedenlerinden biri de budur. ilkel haset diye geçiyor psikolojide. benim için ilk okuduğumda şok olduğum bilgi şu: istediği anda ağlama numarası yapabilirler. normal insan asla durup dururken gözünden yaş gelecek şekilde ağlayamaz ama bunlar ağlayabiliyor. kadınlar da göz yaşına dayanamaz bilirsin. çok üzüldü yazık diye affetme eğiliminde oluyorlar karşısındaki pisliği. ama yalan numara.
sana müge anlıda himmet aktürkün küçük ırmağı öldürüp çöpe attıktan sonra markete gidip sucuk alıp sucuğu pişirip tv karşısında yediği ortaya çıkmıştı. onu izlemeni öneririm. bütün bölümlerde ağladı zavallı gariban gibi davrandı.herkes yazıktır günahtır adamın çok üstüne gitmeyin gariban dedi. ama gerçek kişiliği ortaya çıktı. ben bile yazık gariban demiştim ilk bölümlerde. o kadar iyi tiyatro oyuncuları oluyorlar.

Dediğin gibi her kötü olaydan sonra bana ne kötü bir çocukluk geçirdiğini evlilik hayatının çok kötü olduğunu aile nedir bilmediğini herkes için çırpındığını kimsenin onun kıymetini bilemediğini falan anlatır dururdu anlatırken de ya devamlı ağlardı ya da bunları anlatırken gözleri dolar dokunsan ağlayacak bir hale girerdi. Gerçekten her seferinde üzüldüm yalan diyemem. Sanki karşımda travmalar yaşamış sarsılmış sevgiyle iyileşebilecek aslında özünde çok çok iyi bir insan vardı.
Konuşurken konuları öyle bir birbirine bağlardı ki biz buraya nasıl geldik şimdi doğru diyor aslında falan olurdum.
Konumun ilk mesajında da yazdım. Ailemi bile bir şekilde ikna edebiliyordu. Hani tek ben değildim ona inanan kanan.
Gerçekten yaşamayan bilemez. Karşındaki sana sadece yalan söyleyen normal bir insan değil ki. Kimileri bana vermişte vermiştirmiş nasıl çektin mesele manipülasyon falan değil diye. Kaldı ki çok fazla ayrıntı var. 4 sene bütün olanları kalkıp buraya yazamam.
Ben aptal bir kadın değilim çocuğumun babasını cekmemişim. Ailem bana boşan demiş. Kalkıp bu adama defalarca şans vermişim. Ama dediğim gibi karşımdaki insan sadece sorunlu bir insan değil. Gerçekten tuhaf. İnsanın dengesini kaçırtan acaba gerçekten kötü olan ben miyim diye kendini sorgulattıran bir tip.

Toxic kelimesini toksik yazınca Türkçe olmuyor ama neyse

Hayırlısı hakkınızda genelde birincide ağzı yanan denilir ama ...yaşayıp görüyoruz.

hepimizin hayatına böyle insanlar girebilir. ders alırız, hayatı öğreniriz. dün sana sert çıkmışım kusura bakma ilk mesajımda. zarar görüp ezilmeni istemediğim için konuyu okuyup hızlı hızlı yazmıştım.boşanmış çocuklu erkekler konusunda da asla genelleme yapmıyorum. kadına şiddetin artması ile ilgili haberleri her gün gördüğümüz için bu bitsin istiyoruz. boşanmış erkeklerin içlerinde iyisi var kötüsü var. boşanmış kadınların da içinde iyisi var kötüsü var.bu cinsiyetle ilgili değil.sadece bir yuva kolay kurulmuyor. çocuktan sonra da kolay yıkılmıyor. eğer yıkılıyorsa eski eşlerden boşanma sebebinin sorulması önemli. aldatma olduysa diğer eşte aldatılabilir, kumar ve alkol bağımlık yaratan konular tekrar edebilir, şiddet eziyet var ise tekrar edebilir demek istiyorum. türk kadını inanılmaz anaç, fedakar, toleranslı.evlilik bu toplumda bir değer. boşanma bazı insanlar için yıkım. bu noktaya gelinmesine eski eşlerin travmatik davranışları sebep olduysa başka insanlar da yanmasın istiyoruz. benim çevremde aslan gibi eşini seven çocuklarına tapan birçok değerli erkek var. bu insanlar boşansa ancak geçimsizlik sebebiyle boşanırlar ve yeniden evlenebilirler. zaten eski eşleri de biz ikimiz anlaşamadık yoksa karakteri düzgün biridir diyecektir. bundan sonrasına yolun hep açık olsun, iyi insanlarla yolun kesişsin.

Sorun değil canım çıkışman insanların hassasiyetini anlayabiliyorum. İyi dileklerin için teşekkür ederim. Umarım herkes iyi insanlarla karşılaşsın.

merhaba ben de aynı böyle bir ilişkiden yeni çıktım daha 2 hafta oldu, sürekli kendimi açıklamaktan aşırı yorulmuştum sizin yazdıklarınızın aynısı tamamen. siz nasıl atlattınz? ben evet kurtuldum diyorum ama yine de insan acı çekiyor

Overdose mügeanlı:)

Sizi takdir ettim güçlü duruşunuz için. Geri dönmeyeceğinize ikna oldum ben. Umarim özgürlüğünüzün tadını çıkarabilirsiniz. Hayat bir erkek kahrı çekmek için çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…