seni uzmek bunaltmak da istemem ama bir doktora daha sor diye yazmak istedim, arkadasimin ikizleri vardi doktor amniyosentez ikizlerde riskli dusuge neden oluyor diye yaptirmamasini ozellikle soyledi kiz baska ulkeye gitti de eski doktoru israr etti yaptirma diye daha dogrusu soyle demis "amniyosentez yaptirsan bir sey ciksa bebekleri aldiracak misin?" o da hayir deyince, ikizlerde riskli o zaman asla yaptirma demis.
bir de toxzoplasma pozitif cikinca antibiyotik tedavisi yapiliyor, amniyosentezi ilk kez duydum cunku hamileydim ve bagisiklikgim yoktu toxzoya o yuzden cok sorar ve cok arastirirdim bu konuyu. antibiyotik tedavisi yapilir benim bildigim ayrica bu toxzoyu ne zaman kaptigini gosteren bir test vardi adini unuttum daha detayli sonucu gec cikan bir test, o yapildi mi? cunku alti ay once kaptiysan ve bundan uc ay sonra hamile kaldiysan tek yonlu pozitif cikmasi sorun olmuyor.
canim Insallah, Allah buyuk ve bebeklerin cok saglikli, icimden seni biraz bosuna uzuyorlar diye gecirdim.
lutfen bu onemli konularda bir profosor bulup konus. asla bir doktora tamam diyerek hareket etme.
herseyden once sen guclu olucaksinki bebeklerin saglikli olsun, icini ferah tut Rabbim en dogrusunu bilir, nasip eder.