Tolga Ecemiş e 2020 de tüp bebeğe baslayanlar?

Salihaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
94
25
8
38
Merhabalar?Ben geçen Şubat'ta Ankara tüp bebek merkezinde tedavi gördüm olumsuz sonuclandi.Simdi Tolga Ecemiş e karar verdik tedavi görenler var mi acaba bukez acele karar vermek istemiyorum.Hem maddi hem manevi olarak çok yoruldum.Esimde varikosel mevcut sizlerden yorum bekliyorum 😔Tolga bey inşallah yüzüme güldürecek 🍁

Merhabalar?Ben geçen Şubat'ta Ankara tüp bebek merkezinde tedavi gördüm olumsuz sonuclandi.Simdi Tolga Ecemiş e karar verdik tedavi görenler var mi acaba bukez acele karar vermek istemiyorum.Hem maddi hem manevi olarak çok yoruldum.Esimde varikosel mevcut sizlerden yorum bekliyorum 😔Tolga bey inşallah yüzüme güldürecek 🍁
Ne yaptınız acaba. Gittiniz mi. Memnun kaldınız mı. Umarım olumlu sonuç slmışsınızdır.

Ankara tup bebek merkeznde doktorunuz kimdi? Bir de sakncasi yoksa problmnz nedir?

Merhaba. Biraz geç kaldım ama ne yaptınız? Başladınız mı?

Ben iki defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlki maalesef Kayseri Acıbadem Doktor Gökalp ile idi. Reklam olsun, Bülent Tıraş gibi bilinme derdi olan bir doktor olduğunu transferden sonra aşırı ilgisiz oluşundan anladım. Sonra Tolga Ecemiş ile tüp bebek tedavisi gördüm. Allah binlerce kez razı olsun. İnşallah 66 gün sonra kızımı kucağıma alacağım sayesinde. Abi gibi bir adam. Para değil derdi, evlat sahibi yapmak. Biz arabamızı sattık tedavi için. Olsun, yeterki evladımıza kavuşalım diye idi. Çok şükür Allah'a, ona da yakında kavuşacağız

Back
X