Merhaba şuanda Tolga hocanın hastasıyım.transferimin 7.gunu. muayene ücreti 2021 yılı için sanırım 650 olmuş.gecen seneki fiyat 600. Kesinlikle para dusunmuyor. Yumurta toplama işlemine 2 gün kala mecburi yapılan testte korona olduğumu öğrendim. Yaklaşık 3 4 ay ertelemek zorunda kaldık yumurtalar istediği kaliteye yeniden gelene kadar yani. Verdigim toplama ucretinide ertesi gün iade ettiler. Şöyle söyleyim probleminize göre bi ucret cikacaktir.bizde eşimde sorun vardi sırf onun igneleri 10bine yakın tuttu.bana sadece tüp bebege hazirlamak icin vitamin balık yağı vs tarzi şeyler verdi ilk etapta.bu ilk asama 15bin kadar tuttu. Yumurta buyutme ilaclari 2500, transfer ilaclari da hala kullanıyorum 500 600 civari tutuyor.bittikce alıyorum tabiki.toplama ve transfere de ekstradan 16.500 tl verdim.bunlari yaziyorumki bende vaktinde cok baktım ama adam akıllı bi yerde
tüp Bebek maliyetini bulamadim. Ben 25bin tl civari beklerken esimin ignelerinden dolayi 35 bine maloldu. Merakiniz gitmistir umarım.