- 6 Aralık 2017
- 6.421
- 6.558
- 198
- Konu Sahibi Salihaaa06
amin 3. tedavimiz olacak bizim de umarım son olur.Amin hepimizin inşallah dilediği gibi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin 3. tedavimiz olacak bizim de umarım son olur.Amin hepimizin inşallah dilediği gibi olur![]()
Sizin sorun neydi?ya işte kafamiza takmamayi becersek herşey çok daha güzel olacakamin 3. tedavimiz olacak bizim de umarım son olur.
eşimde sperm azlığı var ve hareketsizlik ama tolga hoca diğer iki tedaviniz sadece yapılmak için yapılmış sizin sorununuz çok büyük değil dedi, bende de polikistik over varmış mesela bunuda tolga hoca keşfetti ama bana yumurtaları çatlayan bir polikistik over hastasısın bu durum gebe kalmana engel değil dedi başka bir sorunumuz yokSizin sorun neydi?ya işte kafamiza takmamayi becersek herşey çok daha güzel olacak
Ya öyle vallahiaynen öyle geçen ay gittik görüşmeye bizden testler istedi yaptırdık hepsinin sonucunu bizzat kendi arayıp söyledi bir kaç takviye vermişti onları kullanıp kullanmadığımızı sordu tedaviye kesin başlayacağımız belli değildi bu aşamada bile bu kadar ilgiliyse başlayınca düşenemiyorum.
Ya ben arkdsim gönderdim tedavi yapmadı yani para için başka yerlerde hallederiz demişler.tolga hoca direkt uğraşmayın paranızı yedirmeyin sizin çocuğunuz bı ihtimal olsa denerim ama üzgünüm olmaz demiş.oyuzden doğrudur halledilecek birşeyse halleder canınızı skmayn.eşimde sperm azlığı var ve hareketsizlik ama tolga hoca diğer iki tedaviniz sadece yapılmak için yapılmış sizin sorununuz çok büyük değil dedi, bende de polikistik over varmış mesela bunuda tolga hoca keşfetti ama bana yumurtaları çatlayan bir polikistik over hastasısın bu durum gebe kalmana engel değil dedi başka bir sorunumuz yok
öyle canım çok güzel konuştu bizimle eşinde sperm az hareketsiz evet ama bunların tüp bebekte bir önemi yok dedi canınızı sıkmayın olacak inşAllah dedi, bu zamana kadar tedavi namına size sadece alfabenin a sını uygulamışlar, farklı tedavi uygulamak gerekirken standart bir tedavi yapmışlar dediYa öyle vallahi
Ya ben arkdsim gönderdim tedavi yapmadı yani para için başka yerlerde hallederiz demişler.tolga hoca direkt uğraşmayın paranızı yedirmeyin sizin çocuğunuz bı ihtimal olsa denerim ama üzgünüm olmaz demiş.oyuzden doğrudur halledilecek birşeyse halleder canınızı skmayn.
Doğrudur tane tane açıklıyor verdiği takviyeleri ihmal etmeyin inşallah hepimizin olacaköyle canım çok güzel konuştu bizimle eşinde sperm az hareketsiz evet ama bunların tüp bebekte bir önemi yok dedi canınızı sıkmayın olacak inşAllah dedi, bu zamana kadar tedavi namına size sadece alfabenin a sını uygulamışlar, farklı tedavi uygulamak gerekirken standart bir tedavi yapmışlar dedi
inşAllah İnşAllah isteyen herkese nasip etsin evlatla sınmasın Rabbim kimseyi çok zor.Doğrudur tane tane açıklıyor verdiği takviyeleri ihmal etmeyin inşallah hepimizin olacak![]()
Aminnnn öyle zor ki Allahım yüzümüze baksininşAllah İnşAllah isteyen herkese nasip etsin evlatla sınmasın Rabbim kimseyi çok zor.
Ya ne bileyim insana huzur veriyor insan gibi dinliyor ve hemen hop diye tedaviye başlamıyor .çok haklısınız.sizin ne zaman baslayacak tedavi
aynen öyle geçen ay gittik görüşmeye bizden testler istedi yaptırdık hepsinin sonucunu bizzat kendi arayıp söyledi bir kaç takviye vermişti onları kullanıp kullanmadığımızı sordu tedaviye kesin başlayacağımız belli değildi bu aşamada bile bu kadar ilgiliyse başlayınca düşenemiyorum.
Yumurta konusundahatta sen yumurta rezervi çok iyi olan birisin senden çok sayıda yumurta toplanabilecekken 9-10 tane yumurta toplanmış dedi, ne kadar yumurta o kadar embriyo demek ben elimden geldiğince fazla yumurta toplucam senden dedi.
Ya öyle Tolga hoca titiz çalışıyor,ilaçlarını ne olur aksatma ne ilaç varsa antibiyotik gibi saati saatine kullan.ben inanıyorum etkisini göreceksinGeçtiğimiz ay ilk tedavim yumurtalar boş çıktığı için sonlandırıldı malesef. Dediğiniz gibi hop diye tedaviye alınıp, yüksek dozda iğneler kullandığım için böyle olduğunu düşünüyorum.
Zaten var olan çikolata kistlerim, tüp bebek tedavisinden sonra nerdeyse 2 kat büyümüştü, Tolga hoca 2 ay kesintisiz doğum kontrol hapı kullanıp yeniden muayeneye gelmemi söyledi. İlaçlara bi kaç gün önce başladım. Yeteri kadar baskılanmışsa ve güzel yumurta oluşmuşsa 2 ay sonra tedaviye başlanacak.
Opudan sonra eski drum yanıma geldi, boş çıktığını öğrendiğimde şimdi napcaz diye sordu, 3 ay sonra tekrar denenebilir ama yine boş çıkabilir dedi sadece. Tolga hoca, zor bi hastasın, uzun bi yolumuz olacak ama imkansız değil dedi, kaliteli embriyolar elde edeceğine en az benim kadar inanıyo yani.
Yumurta konusundahatta sen yumurta rezervi çok iyi olan birisin senden çok sayıda yumurta toplanabilecekken 9-10 tane yumurta toplanmış dedi, ne kadar yumurta o kadar embriyo demek ben elimden geldiğince fazla yumurta toplucam senden dedi.
Bende de pko var seninki gibi yumurtalarım çatlıyor diğer klinik 20 topladı Tolga hoca 45 adethatta sen yumurta rezervi çok iyi olan birisin senden çok sayıda yumurta toplanabilecekken 9-10 tane yumurta toplanmış dedi, ne kadar yumurta o kadar embriyo demek ben elimden geldiğince fazla yumurta toplucam senden dedi.
Çok teşekkür ederim, mümkün olduğunca aynı saatlerde kullanmaya özen gösteriyorum. Kesinlikle ümitsiz değilim, Rabbim ol deyince oluverecek biliyorum, ki sizin yaşadığınız da tam olarak bu.Yumurta konusunda
Ya öyle Tolga hoca titiz çalışıyor,ilaçlarını ne olur aksatma ne ilaç varsa antibiyotik gibi saati saatine kullan.ben inanıyorum etkisini göreceksinbizim hiç ümidimiz yoktu yumurta ve sperm de şükür 7 tane 5. Gün embiryosu donduruldu.dogru tedavi gerçekten önemli güzel dusunelim güzel olsun
![]()
Ohss falan oldunmu pekiYumurta konusunda
Bende de pko var seninki gibi yumurtalarım çatlıyor diğer klinik 20 topladı Tolga hoca 45 adet![]()
Amin insAllahBizden de genetik istedi, sonuç bekliyoruz. Görüşmeden çıkınca aşağıdaki eczaneden ilaçlarımızı aldık, şuan kullanıyoruz. İnşallah hepimiz için herşey çok güzel, çok hayırlı olsun.
Yok bende olmadı ama çoğu pkoda oluyormuşOhss falan oldunmu peki
Ben inanıyorum hepimiz için Cok güzel olacak en çok anne olmayı bizler hakediyoruz çok emek veriyoruzÇok teşekkür ederim, mümkün olduğunca aynı saatlerde kullanmaya özen gösteriyorum. Kesinlikle ümitsiz değilim, Rabbim ol deyince oluverecek biliyorum, ki sizin yaşadığınız da tam olarak bu.
Maşallah maşallah, sizin için gerçekten çok mutlu oldum. O 7 embriyonun en az 1 tanesi size hayırlı sağlıklı evlat olsun, kalanlarda isterseniz kardeşleri olsun![]()
Anladim canim bende de olmaz insallahYok bende olmadı ama çoğu pkoda oluyormuş
İnşallah ne iyi geliyor bakmak lazimAnladim canim bende de olmaz insallah