- 2 Kasım 2020
- 34
- 13
- 18
- 38
- Konu Sahibi Freeangel09
Tolga Ecemiş tüp bebeği hrs hastanesinde mi yoksa genartta mı yapıyor bilgisi olan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba genartta yapıyor bende bekliyorum yumurtalarım donduruldu.insallah güzel olacak Tolga Ecemiş harika bir insanTolga Ecemiş tüp bebeği hrs hastanesinde mi yoksa genartta mı yapıyor bilgisi olan var mi?
Evet hocamdan çok memnunum peki embriyolojiye bakan kişi kim biliyor musunuz ismini falan memnun kaldınız mıMerhaba genartta yapıyor bende bekliyorum yumurtalarım donduruldu.insallah güzel olacak Tolga Ecemiş harika bir insan![]()
İnanın hiç sormadim hocama güvendiğim için benim ilk tedavimde sadece 1 yumurtam oluştu ve sadece 3. Güne gidebildi şuan 7 tane 5.gune gitti oyuzden mutluyum.Genarttan memnun kaldım yani ilgililerdi anestezi doktoru oradaki hemsiriler falan sürekli geldiler yanıma,sizin tedavi ne zaman başlıyorEvet hocamdan çok memnunum peki embriyolojiye bakan kişi kim biliyor musunuz ismini falan memnun kaldınız mı
Ya hadi inşallah kaçıncı günde yumurtalar dualarım hepimizeBende hrs de yaptırdım yeni sonucumu bekliyorum dualarınıza beni de katın
Dondurulmuş yok 5.gune gelemedi 4 toplandı 3 u dollendi 2 si içimde şimdi nerde bilemiyorum tabi benimle mıdır değil midirYa hadi inşallah kaçıncı günde yumurtalar dualarım hepimize![]()
Dondurulmuş yok 5.gune gelemedi 4 toplandı 3 u dollendi 2 si içimde şimdi nerde bilemiyorum tabi benimle mıdır değil midir![]()
Yaa çok heyecanlandim sizinledir ya hic kotu düşünmeyin güzel haberlerinizi alırız umarım25 ocakta test yapicam inşallah benimledir 2 si de
A life ta optimum un arkasında bi yerde kaliyo orda herşey oldu toplama transfer hrs de gerçekleştiYaa çok heyecanlandim sizinledir ya hic kotu düşünmeyin güzel haberlerinizi alırız umarımhangi hastanede tedavi gordunuz
İlk defa duydum bu kliniği doğrudur.A life ta optimum un arkasında bi yerde kaliyo orda herşey oldu toplama transfer hrs de gerçekleşti
Sizinledir 2021 hepimize uğurlu gelecekİnşallah çok istiyorum benimle olmalarını Rabbimin izniyle
İsim değişikliğine de gidildi gerçi bı kaç sene önce el değişti sanırımİlk defa duydum bu kliniği doğrudur.
Anladım ilk tedavi mi sizinİsim değişikliğine de gidildi gerçi bı kaç sene önce el değişti sanırım
İnşallah dikkat ediyorum aynen iğnelere başladığımdan beri nerdeyse heo sağlıklı besleniyorum hala da devam arada kaçsa daSizinledir 2021 hepimize uğurlu gelecekbeslenmenize dikkat edin
Evet tüp ilk 2 aşılama var negatifAnladım ilk tedavi mi sizin
Aynen bende çay hariç dayanamiyorum, Akdeniz ağırlıkli besleniyorumİnşallah dikkat ediyorum aynen iğnelere başladığımdan beri nerdeyse heo sağlıklı besleniyorum hala da devam arada kaçsa daçay kahve sıfır ki kahvesi asla duramazdim başıma ağrılar girerdi salatalar sebzeler meyve tüketmeyen su içmeyen ben onları bile zorluyorum kendime artık
İnşallah canım çok zorlu meşakkatli bı yol bizim yolumuz emeğimiz umudumuz çok fazla olmalı direnmeliyiz dik durmaliyizAynen bende çay hariç dayanamiyorum, Akdeniz ağırlıkli besleniyorumemeklerimizin güzel karşılığını alacağız Allah'ın izniyle
![]()