• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tolga Ecemiş tüp bebeği hrs hastanesinde mi yoksa genartta mı yapıyor bilgisi olan var mi?

Evet hocamdan çok memnunum peki embriyolojiye bakan kişi kim biliyor musunuz ismini falan memnun kaldınız mı
İnanın hiç sormadim hocama güvendiğim için benim ilk tedavimde sadece 1 yumurtam oluştu ve sadece 3. Güne gidebildi şuan 7 tane 5.gune gitti oyuzden mutluyum.Genarttan memnun kaldım yani ilgililerdi anestezi doktoru oradaki hemsiriler falan sürekli geldiler yanıma,sizin tedavi ne zaman başlıyor

Sizinledir 2021 hepimize uğurlu gelecek 🙏beslenmenize dikkat edin
İnşallah dikkat ediyorum aynen iğnelere başladığımdan beri nerdeyse heo sağlıklı besleniyorum hala da devam arada kaçsa da 🤭 çay kahve sıfır ki kahvesi asla duramazdim başıma ağrılar girerdi salatalar sebzeler meyve tüketmeyen su içmeyen ben onları bile zorluyorum kendime artık

İnşallah dikkat ediyorum aynen iğnelere başladığımdan beri nerdeyse heo sağlıklı besleniyorum hala da devam arada kaçsa da 🤭 çay kahve sıfır ki kahvesi asla duramazdim başıma ağrılar girerdi salatalar sebzeler meyve tüketmeyen su içmeyen ben onları bile zorluyorum kendime artık
Aynen bende çay hariç dayanamiyorum, Akdeniz ağırlıkli besleniyorum☺️ emeklerimizin güzel karşılığını alacağız Allah'ın izniyle 🙏

Aynen bende çay hariç dayanamiyorum, Akdeniz ağırlıkli besleniyorum☺️ emeklerimizin güzel karşılığını alacağız Allah'ın izniyle 🙏
İnşallah canım çok zorlu meşakkatli bı yol bizim yolumuz emeğimiz umudumuz çok fazla olmalı direnmeliyiz dik durmaliyiz

Back
X