• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombik mühendis fit olma yolunda :)

muhendisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
302
121
73
Merhaba arkadaşlar! Çok sıkıldım başka arkadaşların başarı öykülerine bakıp iç geçirmekten. Daha evvel yine bir diyet günlüğü tuttum, devamını getiremedim. Diyetisyene gittim, 14 günde verdiğim 1 kiloya burun kıvırınca gıcık oldum bir daha gitmedim. Boyum 150 kilom 53 falandı en son. Ancak tartılmayıp vücut ölçülerimi alıcam yarın sabahtan itibaren. Ve yediklerimi ve yaptığım sporları yazıcam. Bu arada yaşım 27. Kafam bozuk olunca kopuk kopuk yazıyorum :KK70: kızlar ben değişmek istiyorum. Öncelikle kendimi iyi hissetmek sonra da bazılarını şaşırtmak istiyorum. Zayıf olmak değil sağlıklı ve fit olmak istiyorum. Hepimizin yolu açık olsun.

Başlangıç (29 Ağustos) : 55 kg
Güncel (28 Eylül) : 52.9 kg
Hedef: Mutlu ve sağlıklı hissettiğim kilo.

Son düzenleme:
Kilo:55/Gögüs:89/karın:90/kalça:102/kol:32/ baldır 61. 2 kilo almışım ancak önemli değil. Vereceğim nasıl olsa. Uygulayacağım diyet programım ekte. Bana daha evvel bu liste verilmişti. Gelelim bu saate kadar yaptıklarıma.. Sabah ölçülerimi aldıktan sonra yarım limon eklediğim 1 bardak suyu içtim ve leslie ile 5 mil yürüdüm. :KK49: Kahvaltı etmediğimden mi yoksa aldığım kilodan mı bilmem onlar koştururken ben yapamadım. Yarın leslie öncesi yarım muz yiyeceğim. Kalkınca leslie yapacağım çünkü öğleden sonraya ya da akşama ertelediğim sporları genelde ya yorgunluktan ya da üşengeçlikten yapmıyorum. Kahvaltı: 2 ince dilim ekmek/yeşilçay/marul/5zeytin/1 haşlanmış yumurta/1 bardak ayran (peynir kalmamış evde) Hepinizin musmutlu bir gün geçirmenizi dilerim. :KK50:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 199
  • image.webp
    image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 193
Ara: 1 sade kahve/10 fındık/sade soda öğle:ızgara tavuk/ susuz sebze yemeği/salata/2 ince dilim ekmek/2 yk yoğurt. Dijital tartı aldım bugün. Yarın sabah onunla tekrar tartılıcam. Sonra pazartesileri tartılmaya devam edicem. Pazara da gittim bugün. Gelirken yürüyerek geldim. Mesafe 20 dk ama bayır var. Ben normalde dolmuşla giderim :KK70: ayrıca şimdi başka bi işim çıktığı için tekrar aşağı inicem. Temizlik yapacaktım ama kaldı... Yarın güne daha erken başlamalıyım. Var ya kendimi aç hissetmiyorum hiç. Tıka basa yemiş gibi de değilim. İnşallah buraya pazartesi günü güzel sonuçlar yazabilirim

Ara:yarım muz/1 su bardağı sütAkşam: sebze yemeği/salata/ızgara tavuk/2yk yoğurt/2 dilim ekmek ara:yarım muz. Şimdilik bitirdim. Belki bir yeşilçay içerim yatmadan

Takip edecegim bu zor. Yürüyüşünde basarilar dilerim bende sizin gibiyim menümde ayni sizinle. Ama ben emzirdigim icin ara öğünleri 2 ye indirip birinde aburcubur yiyorum 2 kilo verdim simdilik işe yarıyor.
Inşallah mutlu olacagimiz kiloya sağlıkla ulaşıriz

Takip edecegim bu zor. Yürüyüşünde basarilar dilerim bende sizin gibiyim menümde ayni sizinle. Ama ben emzirdigim icin ara öğünleri 2 ye indirip birinde aburcubur yiyorum 2 kilo verdim simdilik işe yarıyor.
Inşallah mutlu olacagimiz kiloya sağlıkla ulaşıriz
Merhaba Kiskis :KK25: Ben bugün 2. Günümdeyim. Çok zorlanmadım aslında ama her bünye farklı tabii. Sen bedenini daha iyi tanırsın. Bebişin de varmış ne güzel, bak sağlıklı olabilmek için en güzel sebep :KK36: Umarım bebeğine yakışır şekilde en iyi en sağlıklı en mutlu sen olursun en yakın zamanda.

Günaydıııın! Bu sabah dijital tartımla tartıldım.54,7 kiloyum.artık yalnızca onunla tartılıcam. Bu sabah 7de kalktım. Daha evvel diyetisyenim 8 saatten fazla uyuma demişti artık saat kuruyorum. Dün öyle yorulmuşum ki ölü gibi kalktım hemen leslie yapamadım. limonlu suyumu içtim. Hemen kahvaltımı yaptım ve üzerine Leslie ile 5 mil yürüdüm. Bu sefer daha bi enerjik yürüdüm sanki. Demek ki aç karına yürüyemiyorum ben. Umarım gününüz güzel geçer. Ben kendimi çok motive olmuş süper pozitif hissediyorum. 50 olana dek leslie ile zayıflayacağım. Belki yanına ek bişeyler yaparım ama leslie kesin olacak. 50 olunca da duruma göre farklı bir egzersiz planı hazırlayacağım.

Günün özeti:spor:leslie ile 5 mil kahvaltı1 dilim peynir/1 haşlanmış yumurta/ 2dilim ekmek/ salatalık/havuç ara:3taze üzüm, şekersiz türk kahvesi, 10 fındık öğle: ızgara tavuk/ 3 yemek kaşığı haşlanmış mercimek eklediğim yağsız salata/ 2 yk yoğurt/4 yk sebze yemeği /1 dilim ekmek ara 1 bardak süt/yarım muz akşam: 3 yk sebze yemeği/ 2 yk mercimek eklenmiş salata/ızgara tavuk/ 2 yk yoğurt/1 dilim ekmek. Saat 9 da yarım muz yicem. Belki pilates yaparım

Kızlaar!! Bende motivasyon tavan. :KK73: Ama hep böyle mi kalacak? Elbette kötü hissettiğim dönemlerim gelecek. Bu benim ilk haftam (önceki girişimlerimi saymıyorum. Geçmişteki başarısızlıklar yıldırmamalı. Aksine bize kendimizi tanımamız konusunda yol göstermeli.) Hazır bende motivasyon tamamken hem ileride kendi motivasyonumu yüksek tutacak hem de belki şu anda bu yazdıklarımı okuyan bi arkadaşa fikir verecek notçuklar hazırladım. Notlarımın adı:"1 kg notları" başlangıç kilomdan itibaren vereceğim her kilo sonrası bolca hazırladığım bu notlar arasından çekiliş yapacağım. İçlerinde ödüllerim var. Ama benim ödülüm öyle cips çikolata vs değil :) Mesela kendime bir puzzle almak, bir bilet alıp şehir dışına çıkmak, en yakın etkinliğe gitmek gibi. Valla onları hazırlamak bile beni mutlu etti :KK24: Şimdiden 1 kilo verip birini açmak için sabırsızlanıyorum. Ama ben sağlıklı beslenmeye çalıştığım için normal olarak haftada yarım ila 1 kg arası verebilirim. Ortalama bi 10 gün beklicem. :KK22: Bu arada akşam ara öğünüm olan yarım muzumu da yedim. Yarına mutlu uyanmanız dileğiyle, iyi geceler kızlar ! :KK36:

Babam gece gece dondurma alıp gelmiş. Reddettim günlük. "O kadar da değil yaa ye hadi gel ç" diye ısrar ettiler de kabul etmedim. Şimdi yatıcam. Kendimle gurur duydum. :KK54:

Günaydın! Bugün yine sabaha yarım limonlu ılık su yaparak başladım. 3. günüm. Ne açım ne de kötü hissediyorum. Aksine daha enerjik yapıyorum Leslie yi giderek. Kahvaltımı yaptım : 1 dilim peynir, 2 ince dilim ekmek, 1 yumurta, yeşilçay, domates, salatalık. 5 millik leslie yürüyüşümü yaptım. Şimdi duşa giricem. Kendi sebze yemeğimi ayrı yapıyorum annemlerden. Az yağla pişiriyorum. Allah büyük be. inşallah zayıflıcam. Yani sırf zayıf olmak değil hayalim. Uzun zamanda vereyim ama yeter ki sarkmayayım. Öyle diyet yapıyorum diye enerjiden düşmeyeyim. 1 haftada 3 verip 1 ay sonra 5 almayayım. Daha sağlıklı ve sıkı olayım. Bunlar önceliklerim. Sonrasında da utandırmak ve üzmek istediğim insanlar var. :işsiz: Şu uzun zaman olayı biraz beni bocalatacak. Sabırsız bir yapım var çünkü. İnsallah bu günlüğüm sayesinde sağlıkla vericem kilolarımı :dua: Sonra da başarı öykülerine koyucam hikayemi fotolarımla. :KK39:

Şimdiye dek; spor olarak 5 mil leslie , Kahvaltı: 1 dilim peynir, 2 ince dilim ekmek, 1 yumurta, yeşilçay, domates, salatalık. Ara:10 fındık, 4 taze üzüm Öğle1 kepçe çorba, sebze yemeği, salata, 1 dilim ekmek, 2 yk yoğurt Ara: 1/2 muz 1 bardak süt.

Akşam: sebze yemeği, 2 dilim ekmek, salata,2 kaşık yoğurt. Ara yarım muz.şimdi tartıldım 55.2 kiloyum :işsiz: dün sabah aç karna 54.7 idim. Saplantılı gibi habire tartılıyorum. Ben aslında diyeti sağlıklı yapınca ortalama 10 günde 1 kilo verebiliyorum. Şu tartıya çıktıkça moralim bozuluyo. Bu yüzden bi sonraki tartı günüm haftaya cuma olacak. Araya 10 gün koymuş olucam.Bakalım sabredebilecek miyim.. Ama pazartesi günü beden ölçülerimi alıcam yeniden. O da ne kadar farkeder 1 haftada bilmiyorum ya neyse. Çok sabırsızım ben yaa... :KK14:

Bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi. Cuma ya kadar tartı yok bana. :110: Kalkar kalkmaz yarım limonlu su, Kahvaltı: 2 dilim ekmek ( köy ekmeği), 1 dilim peynir, salatalık, havuç, 1 yumurta. Leslie ile 5 mil yürüyüşümü de yaptım. Bugün anneanneme gidicem. Teyzemler de orda. Onda da hep yağlı yiyecekler oluyo. Pişirdiğim sebze yemeğini götürücem. Ayıplarlarsa ayıplasınlar napiim :63:

Ara:10 fındık öğle: tavuk sote, 2 dilim ekmek, közlenmiş biber (anneannemdeydim sağlıklı olarak bunları buldum.) ara: 10 üzüm (bizimkiler lokma döktüler ama yemedim. :21:) akşam:kavurma, taze fasulye,2 dilim ekmek. Ara:1 mandalina. Kızlar kendimle gurur duydum bugün.

Bugün benim 5. günüm. Herkese günaydın. :KK54: Yine kalkar kalkmaz yarım limonlu suyumu içtim. Kahvaltı:1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 4-5 üzüm. Leslie ile 5 milimi de yürüdüm. :KK49: Hepimize hayırlı cumalar kızlar.

Merhaba inşallah istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın ben de senin gibiyim sağlıklo ve kalıcı kilo vermelten yanayım ve onu bunu yemeyip hızlıca vermektense zevk alarak ama yavaş kilo veriyorum takipteyim seni :)

Merhaba inşallah istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın ben de senin gibiyim sağlıklo ve kalıcı kilo vermelten yanayım ve onu bunu yemeyip hızlıca vermektense zevk alarak ama yavaş kilo veriyorum takipteyim seni :)
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Umarım hepimiz sağlıkla verip kilolarımızı bir daha da geri almayız. :KK50:

:KK76: 5. Günün özeti:
Kahvaltı:
1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 4-5 üzüm.
Spor:
Leslie ile 5 mil
Ara:
2 ceviz,5 üzüm
Öğle:
Kavurma, 2 dilim ekmek, yağsız salata, sebze yemeği,2 yk yoğurt
Ara
yarım muz, 1 bardak süt
Akşam:
2 dilim ekmek, 2 yk yoğurt, sebze yemeği
Ara:
yarım muz
Ayrıca elma çayı yaptım. bitirmeye çalışıyorum. Gün içerisinde su yerine de tüketilebiliyor.

Bu sabah uyandığımda kendimi daha hafif hissettiğimi farkettim. Ben 1 kilodan az kilo alıp verince bile vücudumun hantallaştığını veya hafiflediğini hissediyorum. Çok mutlu oldum. Ama tartılmıcam. :KK49:

Günaydın! Leslie ile 5 milimi yaptım yine :KK49: kahvaltı:1 yumurta,2 dilim ekmek, 5 zeytin, şekersiz çay,1 dilim peynir. Güzel bir gün olsun yine:dua:

Back
X