• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombik mühendis fit olma yolunda :)

Ben diyet yapmıyorum cnm sadece 5 ten sonra yemiyorum gun icinde de yediklerime dikkat edip en az bir saat yurumeye çalışıyorum :)senin günün nasıl geçti
Cnm dün akşam ablamın doğum günüydü ve gece 11 de 1 dilim pasta yedim. :eek: Leslie ile egzersiz de yapamadım. açıkçası bugün de cnm sürekli tatlı bişeyler istiyo ve iştahım açık. Reglim yakın sanırım. Umarım senin şu son 2 günün bnimkinden iyi geçmiştir. Bugün başka zararlı bişey yememek için kendimi zor tuttum. Meyve oranı fazla oldu. Ancak devam ediyorum yine hevesle. kendimi cezalandırmayacağım da. Kendime güvenimi kaybetmeyeceğim de. :)

Bu arada çok memnun oldum öğretmen hanım ;) diğer öğretmen arkadaşlarımın seminerleri başladı. Umarım güzel bi yıl olur senin için. :) Ben de devlete atanınca istifamı verdim. tebligat bekliyorum. bekarım. ailemle kalıyorum ama şehir değişikliği olucak ve yalnız kalıcam. güzel heyecanlar :) evimi tuttum. :)

Hatırladığım kadarıyla dünkü menüm;
Kahvaltı:1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
ara:şekersiz türk kahvesi, 1 bardak şekersiz kızılcık suyu,2 ceviz
öğle:1 kepçe çorba , sebze yemeği, 2 yk yoğurt, 1 dilim ekmek
ara:2 porsiyon meyve
akşam: 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, patatesli karnıyarık, 2 yk yoğurt
ara: 1 dilim pasta
spor:yok

Bugün;
kahvaltı:2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta, 5 zeytin, domates, salatalık
ara:2 ceviz, 1 bardak şekersiz kızılcık suyu, 1 porsiyon meyve;
öğle; 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, 4 yk yoğurt, sebze yemeği
ara:2 porsiyon meyve
akşam;ızgara tavuk, 1 dilim ekmek, 1 kepçe çorba, salata
ara: yememeyi düşünüyorum
spor:leslie ile 6 mil yürümeye başlayacağım şimdi.

Bu sabah tartıldım veee 53,7 kg yum :21: 10 günde 1 kg vermişim.
Gelelim köyde geçen şu 2 güne. Deli gibi temizlik yaptım ve leslie yapamadım 2 gün.
Ayrıca ilk gün makarnayı fazla kaçırdım, 2. gün de sütlü tatlı yedim.
Bugün tartıda -1 i görünce yaşadığım mutluluğu tarif edemem. Köy temizliği de bittiğine göre kendime odaklanmaya devam.
Bugün:
kahvaltı:4 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 yumurta, domates salatalık
ara:4 üzüm, 2 ceviz
öğle:sebze yemeği, 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, 2 yk yoğurt
ara:1 türk kahvesi, çeyrek havuç, çeyrek elma, kakao, yarım çay kaşığı hindistan cevizi, 1 ceviz, (sağlıklı atıştırmalık yaptım da yediğim porsiyonun karşılığı bunlar)

şimdilik böyle. :KK54:

nerelerdesin cnmm??
Canim geldim carsamba annemler geldi diyeti bozdum
Fakat persembe 17 den sonra yemedim yaklasik 1 bucuk saat yurudum
Cuma gunu de ayni sekilde
Bugun de yediklwrime dikkat ettim yuruyus yapamadim
Sen nasilsin neden yazamadim oglumun tablet bozulunca telefonuma el koydu :( Allahtan bu krizi cozduk

Canim geldim carsamba annemler geldi diyeti bozdum
Fakat persembe 17 den sonra yemedim yaklasik 1 bucuk saat yurudum
Cuma gunu de ayni sekilde
Bugun de yediklwrime dikkat ettim yuruyus yapamadim
Sen nasilsin neden yazamadim oglumun tablet bozulunca telefonuma el koydu :KK43: Allahtan bu krizi cozduk
Cnm ben de bugün kaçamaklar yaptım yine. Leslie ile 5 mil yürüdüm ama çekirdek yedim bi de 4 çay kaşığı nutella yedim. Bana noluyo böyle? Yani moralimi de bozmamaya çalışıyorum aksi halde kendime güvenimi yitiricem. Kaldığım yerden devam edebilmek istiyorum hazır kilo da vermişken. Artık niyet ettim bugün kaçamak yapmamaya diyip uyancam galiba. :110:

Bugün: kahvaltı:1 porsiyon meyve, 2 yumurtadan yapılmış omlet, 2 dilim ekmek ara: 1 büyük haşlanmış mısır, 1 porsiyon meyve Henüz leslie yapmadım. Artık kötü şeyler yesem de yazıcam. Burdan koptukça kendimi kaybediyorum

Öğle: 1 kepçe çorba, 1 haşlanmış patates, 1 haşlanmış tavuk, ara:1 bardak süt. Şuan cnm fena halde abur cubur istiyo

4 bardak suyu arka arkaya içince o abur cubur isteğinden eser kalmıyormuş. üstüne bi de sigaramı içtim. Elimdeki son 2 paket bitsin onu da bırakıcam.

Az evvel annemler içerde börek yediler ben yemedim. 3 bardak suyu içtim yatıcam şimdi. Leslie yapmadım bugün :( bakalım yarın nasıl geçecek. Herkese hayırlı bayramlar :)

İyi bayramlar Nasıl gidiyor kilo vermeniz bende diyetisyen ile 1.5 sene veremedim şu bir gercek diyetisyen bir yere kadar inanın en güzelini yapmışsınız insan istedikten sonra herşeyi başarır

İyi bayramlar Nasıl gidiyor kilo vermeniz bende diyetisyen ile 1.5 sene veremedim şu bir gercek diyetisyen bir yere kadar inanın en güzelini yapmışsınız insan istedikten sonra herşeyi başarır
Merhaba; bayram beslenme açısından çok kötüydü. Benim gibiler var mı diye diğer günlükleri kurcalıcam şimdi. Yarın yine yeni bir gün. :)

Peki su Abur cubur isteğinizi kesti mi ? Abur Cubur derken tatlıyı mı söylüyorsunuz

Yalnızca tatlı değil ben normalde cipsi çikolatayı, aklınıza gelebilecek her çeşit ambalajlı gıdaları ve böreği çöreği seven biriyim. Bayramda fena halde bozdum kendimi. (toplam 9 dilim baklava, çeyrek tepsi börek, gazlı içecek gibi ) Ancak bu sabah tartıldığımda 1 haftada 200 gr verdiğimi gördüm. Ben de şaşkınım açıkçası. Üstelik son 1 haftada doğru dürüst spor dahi yapamadım. Ancak metabolizmamın hızlanmış olabileceğini düşünüyorum. Galiba vücudum da hazır artık kiloları vermeye ben kötülük yaptıkça beni tolere ediyor. Abur cuburu tamamen kesemedim henüz ama onunla uğraşıyorum.

Bugünün bilançosu:
kalkınca: 1 bardak limonlu su
sabah:1 yumurta, 1 dilim peynir, sucuklu tost (ekmek minikti)
ara: 1 porsiyon meyve
öğle: 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, sebze yemeği, 2 yk yoğurt
ara: 1 şeker, 1 parça çikolata, 1 türk kahvesi (misafirliğe gittim :( Bahane bu olmamalı tabii )
ara: 2 yk yoğurt (çorekotu ekledim, oldukça faydalıymış, bi araştırın derim) , 2 ceviz
akşam: ızgara köfte, 2 dilim ekmek, salata, 2 yk yoğurt
ara: yeşilçay hazırlıcam şimdi

spor: leslie ile 5 mil. :KK49:
53.5 kiloyum artık. Onca yediklerime rağmen! Sanırım hareket etmek metabolizmayı hızlandırıyo ve rutinini bozduğunda dahi bi şekilde az da olsa kilo veriyo insan. 10 gün sonra yeniden tartılıcam. Pazartesiye denk geliyor. Umarım o güne dek diyeti aksatmam ve 52.5 u görürüm. Bir yanım keşke o kadar yemeseydin diyo. Bak, daha çok verebilirdin diyo. Ama sıkıldım günlük kendi başarımı bu şekilde sabote etmekten. Ben bu kiloları geriye bakmadan vereceğim. Hatalar yapıp yoluma devam edeceğim.

Back
X