• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombik mühendis fit olma yolunda :)

Kahvaltı:1 yumurta,2 dilim ekmek, 5 zeytin, şekersiz çay,1 dilim peynir
Ara:2 ceviz, şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı:1 yumurta,2 dilim ekmek, 5 zeytin, şekersiz çay,1 dilim peynir
Ara:2 ceviz, şekersiz Türk kahvesi
Öğle:sebze yemeği, 2 dilim ekmek, 2 yk yoğurt
Ara: 1 bardak lohusa şerbeti (ablamın doğum gününü 2 gün sonra kutlucaz. Bugün arkadaşın bebeğini görmeye gittim.)
5 hurma 8 üzüm (şekeri fazla kaçırdım bugün. canım da fena halde abur cubur çekti. İyi yırttım bence. :kahve: )
Akşam: sebze yemeği, 2 yk yoğurt, 2 dilim ekmek
Ara: Normalde 1 porsiyon meyve yemem gerek ama ağzımı tutmaya çalışıcam. Türk kahvesiyle falan geçiştirebilirim. Yani umarım.
Spor:Leslie ile 5 mil

Bugün motivasyonum azıcık düştü. Resmen sınırlardan döndüm. Salata yapamadığım için canım dahha çok abur cubur çekti. Yarın pazardan malzemeleri alıcam. 6. günüm ve çok iyiydim bu güne kadar. Hatta en uzun süre sağlıklı beslenebildiğim süreçti. Bunu mahvetmeye niyetim yok benim. Hoppa

Kahvaltı:2dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, biber. Ara öğün:2 ceviz,1 porsiyon meyve öğle: sebze yemeği, 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, 2 yk yoğurt, 1 sb şekersiz kızılcık suyu ara:1,5 su bardağı süt akşam: 1 kepçe çorba, 1 dilim ekmek, ızgara tavuk, yağsız salata spor:5 mil leslie.Yarın ölçülerimi alıcam. Bakalım incelme var mı ..

Tombik muhendis gunlugune beni de alir misiniz boy ve kilomuz hemen hemen yakin bayrama kadar 2 kg vermek istiyorum

Elbette, hoşgeldin. :) umarım istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun. Burdan birbirimizi motive ederiz :)
Basen problemim var dugunumuzde var 40 beden aliyorum ustten cok bol oluyor 38 aliyorum hafif kalcami belli ediyor artik 38 aldim biraz da bu nedenle veresim var hem bu sebeple koca totomdan kurtulurum boy kac senin

Benim boy 150 cnm kilo da 55 ti geçen ptesi. 10 günde bir tartılıcam.her ptesi de besen ölçülerimi alıcam. Senin boyun/kilon kaç peki?? Ben her gün leslie yapıyorum benim de popom pek büyük. Yarın görücem bakalım işe yarıyor mu :)

Benim boy 150 cnm kilo da 55 ti geçen ptesi. 10 günde bir tartılıcam.her ptesi de besen ölçülerimi alıcam. Senin boyun/kilon kaç peki?? Ben her gün leslie yapıyorum benim de popom pek büyük. Yarın görücem bakalım işe yarıyor mu :)
Leslie ilk başlarda anlamiyorsun ama super kilo verdiriyor oglumun dogum kilolarini Leslie ile verebildim ama kizimda 4 kg kaldi veremedim gitti

Seninki yine iyi benim popo 112 cm :KK45: 150 boya bu popo pek gitmiyo tabii. :) ama bu gördüğümüz en yüksek rakamlar olucak ehlikeyf. Bundan 6 ay/1 yıl ne kadar alırsa alsın harika görüneceğiz. Senin 4 kilo azmış ben 12 vermek istiyorum.kemikli değilim çünkü çok ince kemiklerim. 55 te bile kilolu duruyorum. Önce kilo verip sonra spora gidicem hafif kas yapmak için. Bayrama kadar 2 kilo verebilir misin bilemem ama bundan sonra daha ince olacaksın.gel yaz buraya öğünlerini, motivasyonun düşerse konuş,zararlı bişeyler yersen söyle. Ben burda olucam. :KK50:

Seninki yine iyi benim popo 112 cm :KK45: 150 boya bu popo pek gitmiyo tabii. :) ama bu gördüğümüz en yüksek rakamlar olucak ehlikeyf. Bundan 6 ay/1 yıl ne kadar alırsa alsın harika görüneceğiz. Senin 4 kilo azmış ben 12 vermek istiyorum.kemikli değilim çünkü çok ince kemiklerim. 55 te bile kilolu duruyorum. Önce kilo verip sonra spora gidicem hafif kas yapmak için. Bayrama kadar 2 kilo verebilir misin bilemem ama bundan sonra daha ince olacaksın.gel yaz buraya öğünlerini, motivasyonun düşerse konuş,zararlı bişeyler yersen söyle. Ben burda olucam. :KK50:
Tamamdir cnm bu arada ne muhendisin benim popo 99 olunca ne sevindiydim tekrar 3 haneli rakama cikmis :((

Bugün ölçülerimi aldım. İçim içime sığmıyo resmen!!! :halay:

Göğüs: 89 cm----89 cm
Karın : 90cm----88 cm
Kalça : 102cm----100 cm ( @ehl-i keyf ben ölçümü yanlış hatırlıyomuşum cnm kusura bakma o_O Popolarımız eşit ölçüde oldu artık :-) )

Kol : 32 cm----31 cm
Baldır:61 cm ----58 cm

2. haftama başlıyorum. Yeni hafta güzellikler getirsin. :KK28:

Bugün ölçülerimi aldım. İçim içime sığmıyo resmen!!! :halay:

Göğüs: 89 cm----89 cm
Karın : 90cm----88 cm
Kalça : 102cm----100 cm ( @ehl-i keyf ben ölçümü yanlış hatırlıyomuşum cnm kusura bakma o_O Popolarımız eşit ölçüde oldu artık :-) )

Kol : 32 cm----31 cm
Baldır:61 cm ----58 cm

2. haftama başlıyorum. Yeni hafta güzellikler getirsin. :KK28:
Tebrikler muhendisim

Ben diyet yapmıyorum cnm sadece 5 ten sonra yemiyorum gun icinde de yediklerime dikkat edip en az bir saat yurumeye çalışıyorum :)senin günün nasıl geçti

Back
X