selam fistiklar, ben koltugun üzerinde uyumus kalmisim.. uyumadan önce disarda günes vardi, hava sicakti, simdi ise soguk ve yagmur yagacak nerdeyse öyleee karanlik.. dün ipin ucu kacinda bugünde arkasi geldi:26::26::26: ne yedin diye sormayinutaniyorum yaaa kendimden
dukan dan sonra bu isvec bana zor geldi galiba.. onda ac kaldikta yiyebiliyordum ya bunda sinirlayinca icimdeki canavar cikti bugün ortaya
diyet miyet kalmadi. adet dönemi kapiya caldi ondan midir bilmiyorum ama tutamadim kendimi...
mad_sadcim, gecmis olsun tatlim, insallah bebisin tez zamanda iyilesir.. büyük ihitmalle dis cikarticak gibime geliyor.. ne varsa agzina aliyormu, dis etleri kasiniyormu? belirtileri varmi afacanin?
canımm üzm kendini en kötü ihtimal kilon sabitlenir, olabiliyor hele regl zamanı kilo vermeye çalışmak .ok zor benimde bu ara ögünlerim olmasa kilo milo vermek hak getire aç kalmaya dayanmıyorum bütün buzdolabını yiyesim geliyor:)) hiç değilse nefim körelmiş, ben ilk dikkat etmeye başladıgımda tabii bünyey zor geliyor bi kaçamk bi kurabiye bi dilim pasta yada bi çikolata olunca arkasını da geliveriyordu sonra moralim bozukluyordu tartıya çıkmak istemyodum sonra bi baktım o kadar gün dikkat etmişim ya, tmm verememişim ama ya kilom azcık yuklarda ya da sabit bunu görnce daha bi heveslendim ve size katılıp sizden de destek alıyorum:) oluyor yani sıkma canını bitanem hepimiz yaşıyoruz
oğluşa geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim teyzeleri evet canım herşeyi agzına alıyor hatta elimde tutarken kolarımıda ısımaya çalıştı dün bugün:) diş çıkınca hepimizi sıradan yicek anlaşılann:))))))))