merhaba canımm çook özür dilerim gelemedim, yazamadım ben akşam ve tokken tartıldım ama yine de açken de çok farklı olacağını sanmıyorum üzülerek söylüyorum 58 çıktım şaka gibi ama gerçek diyet miyet yalan oldu resmen sebebi biraz da okul ve dersler sanırım günün hemen hemen hepsini dışarıda geçirince kontrol elimde olmuyor ama çok kısa bi süre sonra yani birkac hafta sonra beni hiçbir güç tutamiycak inşAllah kızlar size ayak uyduramıyorum pek giremiyorum da özür dilerim.. Ama aklım hep sizde
Ellerim titredi resmen sinirimden böyle birsey insanlığa sığar mı bu ve bunun gibilerini Allah hem bu hem öbür dünyada cezasını verir inşAllah
estafirullah tatlim ya ne özürü.. okul zamani stresi cok iyi anliyorum..Allah yar ve yardimciniz oslun.. sinav dönemlerinde düzenli yemek yiyebilmek cok zor.. sen simdi takma bunlari, derslerine iyi calis.. sinavlar bitince insallah o zaman fullll gaz diyetini yaparsin..
tombisim canım çok iyi giidyposun maşAllah:) ben yine tavuk haşlıyorumhih hih zavallı eşim ya:)
sagolasin bitanem.. bide su adet dönemi ödemimi attimiiiiii tutmayin beniiiii
sabah yazmayi unutmusum 1tanede yumurta yemistim..
aksam yemegimde benimde tavuk vardi.. gecenlerde esim sagolsun, izgara tava almis.. onu deneyeyim dedim..
* 1 tane derisi alinmis but
* cok az brokoli
* 1/2 kabak yedim (hepsi izgara)
* 1/2 bardak yogurt
* tere, roka
*bugün 3 litreye yakin su ictim.. tuvalet bekcisi oldum resmen.. kizim bile dirdir etmeye basladi, hep cisin varrrrr senin diye
oglusun nasil tatlim, yaramazlik yapiyormu bizim afacan?? kizim anannesiyle gitmisti, birazdan onu alip gelcem...
yine görüsmek üzere insallahhh....