Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
yaa bu krem işi iyi de... benim sorunum farklı, kilomda değişiklik olmuyo, zayıfım çok şükür ama yüzüme alıyorum, hayatım boyunca hiç kilo alma gibi bi durumum olmucak... mesela bayramda şu 2 günde, azcık kaçırdım kilomda gr oynama yok.. ama eski tipimle alakam bile yok :S:S biri yolda görse taNIMAZ biraz abartmış olsamda.... o yüzden bilmiyorum işe yarar mı

valla gamsecim şöyle olabilr.. kremi alıp kullanırsın zaten 1 hafta 10 güne kadar sonuç veriyomuş.. sonra kalanını ara ara uygularsın.. ve sanırım senin durumunda önemli olan faktör" yediklerinde hep kontrollü olmak ve fazlaya kaçmamak " canım, benim aklıma bu geliyor.. bende uzman gibi konuştum ama:roflol: napalım malesef genetik faktörlere karsı uğraşmak biraz zor ve zahmetli oluyor ..

ya ewet canım daa.. aslında yani etrafımdaki bi akrabamda da ailemden birinde de böle bişey yok.. onlar da her normal insan gibi, alırlar 5-10 kilo arası o zaman normal olarak yanak manak, göbek kalça haliyle... benimki gibi kıvılcım1 den başka kimseyi görmedim... aslında bakma sen bana ben fazla da kaçırmıyorum sadece normal yediğimden daha fazlasını yemiş bulunuyorum sadece... ya insanı ürküten kısmı şu oluyo.. hayatta yanlız kalmıcaksın, uyum sağlamak zorundasın diğer insanlara.. sonra kıvılcım1 in de dediği gibi, ben hamileliğimi düşünemiyorum kiii 2 gün sonramı bile düşünemiyorum ki ben daha... oraya gelene kadar...

hımm valla canım tam detayını hatırlamıyorum baya olmuştur o yorumları okuyalı. mesela birisi kullanmaya basladıktan sonra saclarının döküldüğünden bahsetmişti, yine cildine iyi gelmediğinden bahsedenlerde vardı..aslında iyi yorumların sayısı daha fazlaydı ama bilmiyorum ki sanırm ben cesaret edemedim.. ama o cihazın adı dermal tone du sanırım senin bahsettiğn( gitti gidiyordaki) farklı bi cihaz...
eğer almayı düşünürsen biraz daha araştır derim aklına yatarsa alırsın..yerimseniben

evet canım aslında sen az yediğinde yanakların istediğin gibi oluyosa sanslısın biras daha bence.. mesela benim yanak şeklim degişmez hiç, hep tombiş, bende 1, 2 kilo alayım zaten onlarda direkt yanak ve gıdıı olur bende, ama asla eksilmez..:roflol::roflol:
hiç yüzümün inceldiğini istediğim forma girdiğini hatırlamam mesela.. neyse canım yaa fazla kafaya takmamak gerek aslında. a.skrem işini denemeyi düşünüyorum ben kesin, bakalım inşallah bende de çağlada yaptıgı etkiyi yapar.

buarada kıslar bu linke bakın bizim tam tersi durumuuz söz konusu ayy ben cok güldüm..:roflol: herkes kendinde olmayanımı istiyo nedir..

http://www.kadinlarkulubu.com/dolgun-yanaklarrr-icinnn-t80417/index.html?t=80417&highlight=lifting

ya gerçekten de çok ilginçç.. ben mesela hep bazı insanlara özenişimdir.. şu tarz insanlar : hani otururken bakarsın da suratına dersin çok zayıf bi kız, ayağa kalkar şok olursun kiloluymuş diye.. hani kilo alır hiç yüzüne almaz ama verirken de vermez, aslında benim arkadaşım var bayaa bi fazlalığı var, kilo vermek istiyo, yüzü zayıf, bu sefer de içine göçüyo yanakları onlarda da tam tersi var, ama yine de öle olmak daha iyi...

peki kızlar bu sizin kullandıgınız kremın yüzü inceltmeden sadece sıkılastırması mümkün mü acaba?hani daha az kullansak sadece sıkı olsa? kaçaydı bu krem?fiyatı önemli diil valla alırım

kremı ben kullandım kımde nası etkı yaratıcanı bılemem ama ben mutluyum gercekten yoksa yıne yanaklarımı gordukce sınırlenmeye dewam edıcektım benım sorunum sadece tombiş yanaktısırnaşık şey:smiley-cool: kremın adını sormussun neyra gold shape face slimming cream 130 ytl ye aldım bende ınternetten bı eczanede sıparı verdım .

gamsee canım benim seni nekadar iyi anlıyorum anlatamam :teselli: aynen canım ya resmen aynıyız bukadar benzerlik olamaz..bende arife gününe kadar çok koşturdum çarşıda filan da çok gezdim ve yüzüm hemen zayıfladı hemen süzüldü ve inanırmısın hemen tipim değişiyor ama bayramın 1. günü yediğim çikulşatalardan tatlılardan sonra hemen o gün şişti ya bukadar uyuz bşy olamaz ya ..vücüdumda desen tık yok..ya ben zayıf bir insanım hatta vücudumun da kilo almasını istiyorum ama maalesef direk yüzüm aldığından ve vücudum kolay kolay almadığından çok fazla yemek yememeye ve şişmanlamamaya çalışıyorum.ya biraz fazla yiyim hemen yüzüme gidiyor sanki tüm yediklerim..oysa şöyle etli butlu fakat yüzüm zayıf kupkuru olsa nekadar güzel olurdu ya..bende senin gibi öyle insanlara özeniyorum işte..ya kendileri kilolu ama yüzleri ne güzel zayıf oluyor..ama şu bakımdan şanslıız galiba yüzümüzden hemen kilo verebiliyoruz..mesela 2 gün doğru düzgün yemek yemeyim yada çarşıda filan çok gezeyim yada 2 gün spor yapayım hemen yüzüm inanılmaz derecede zayıflıyor..fakat hemen çok fazla yiyim hemen yüzüm şişiyor benneyaptımki canım ne yapsak bilmiyorum ki o krem acaba bizede aynı etkiyi gösterirmi acaba...ama dediğin gibi kilolu yüzümle zayıf yüzüm arasında çok fark oluyor ve ben kilolu yüzümü kendime yakıştırmıyorum ya...

ya kızlar ya eczane arastırmıs krem ankarada yokmus galıba ıstanbulda varmıs napcam ya bana tombul yanak yakısmıyo offffffffffffffff ya kendım zayıfım ve tombul yanaklarım var

ıstanbul nautılus eczanesınde var kıslar

o zaman internetten sipariş ediyim sagol canıma.s.

ya pekı caglacım cok olcam galıba ama sana bısey sorcam gorenler felan yanaklarına sasırıyo mu,ya ben saclarımı acık bırakamıyorum ya yanaklar hemen ortaya cıkıyo

yaa ben de almak istiyorum ama bi işe yaramazsa nolcakk.. bilsem bana çözüm olacağını hemen alıcam ama bilmiyorum , çünkü benimle aynı olarak tanıdığım tek insan kıvılcım1 yaa. canııııııııımmmmmm napıcaz??

canım benim bilmiyorum bende çok kararsızım..ben aslında alıp hemen kullanmak istiyıorum ama okadar hassas bir cildim var ki cildime zarar vermesinden korkuyorum..bunundışında sonunda kullansak da yediklerimize dikkat etmek gerekiyormuş ..ozaman niye kukllanayım ki ya..

ya pekı caglacım cok olcam galıba ama sana bısey sorcam gorenler felan yanaklarına sasırıyo mu,ya ben saclarımı acık bırakamıyorum ya yanaklar hemen ortaya cıkıyo

yok nurcum nıe cok olasın kremı kullandım bu sıtede mrk eden sorabılır tabıkı.yoo sasırmıo zaten benım sorunum buyuk dııldı yanak vardı sadece ama abartı dııldı ama cok memnun kaldım
ben hep sacımı acık bırakırım resımdekı gıbı kullanıorum yne

kızlar sonunda ecz . nautılus den sipariş verdim 4 gün oldu ama yokmuş ellerinde. getirticeklemiş ama hala gelmedi off yaa umarım en yakın zamanda gelicek ve kullanmaya başlıycam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…