yaa bu krem işi iyi de... benim sorunum farklı, kilomda değişiklik olmuyo, zayıfım çok şükür ama yüzüme alıyorum, hayatım boyunca hiç kilo alma gibi bi durumum olmucak... mesela bayramda şu 2 günde, azcık kaçırdım kilomda gr oynama yok.. ama eski tipimle alakam bile yok :S:S biri yolda görse taNIMAZ biraz abartmış olsamda.... o yüzden bilmiyorum işe yarar mı
fisfisfis aslen mantıklı, kasları çalıştırıyor diyor
ben ilerki zamanlarda kesinlikle edinmeyi düşünüyorum
zararlı olduğuna inanmıyorum
o sitelerdeki zararını gördüm diyenler mesela nasıl bir zarar veriyormuş
yani tam ne demişler zararı konusunda?fisfisfis
ya ewet canım daa.. aslında yani etrafımdaki bi akrabamda da ailemden birinde de böle bişey yok.. onlar da her normal insan gibi, alırlar 5-10 kilo arası o zaman normal olarak yanak manak, göbek kalça haliyle... benimki gibi kıvılcım1 den başka kimseyi görmedim... aslında bakma sen bana ben fazla da kaçırmıyorum sadece normal yediğimden daha fazlasını yemiş bulunuyorum sadece... ya insanı ürküten kısmı şu oluyo.. hayatta yanlız kalmıcaksın, uyum sağlamak zorundasın diğer insanlara.. sonra kıvılcım1 in de dediği gibi, ben hamileliğimi düşünemiyorum kiii 2 gün sonramı bile düşünemiyorum ki ben daha... oraya gelene kadar...
saç dökülmesi mi tatlicadiarzuo abla biraz atmış sanki:1shok::1shok::1shok:mesela birisi kullanmaya basladıktan sonra saclarının döküldüğünden bahsetmişti,
yaa bu krem işi iyi de... benim sorunum farklı, kilomda değişiklik olmuyo, zayıfım çok şükür ama yüzüme alıyorum, hayatım boyunca hiç kilo alma gibi bi durumum olmucak... mesela bayramda şu 2 günde, azcık kaçırdım kilomda gr oynama yok.. ama eski tipimle alakam bile yok :S:S biri yolda görse taNIMAZ biraz abartmış olsamda.... o yüzden bilmiyorum işe yarar mı
o zaman internetten sipariş ediyim sagol canıma.s.
ya pekı caglacım cok olcam galıba ama sana bısey sorcam gorenler felan yanaklarına sasırıyo mu,ya ben saclarımı acık bırakamıyorum ya yanaklar hemen ortaya cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?