- 3 Ekim 2007
- 3.599
- 952
- 688
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar yaşınız çok genç olduğu için hepiniz çok güzelsinizdir ,ama gıdı için size lipoliz tavsiye edebilirim gıdıda son derece etkili ben vücutta etkisini göremedim ama gıdıda gördüm iki seansta byağı farkediyor çok şişman yüzlere bile uygulanabiliyormuş.yerimseniben
lipoliz ne pekii??:sm_confused:[/QUlipolizin yaşla alakası yık lipoliz iğne ile gıdıya yağ eritici ilaç enjekte ediliyor gıdının durumuna göre en fazla iki seans yapılıyor uygulama mezoterapi gibi ama ilaç mezoterapi ilacı değil özellikle genç ciltlerde iyi sonuç veriyor internette lipoliz yazarsan bu konuda bir hayli bilgi bulabilirsin canım.
lipoliz ne pekii??:sm_confused:
evet benimde demek istediğim aslında bu..gıdık için olabilir belki hem etkili de bir yönteme benziyor..ben anneme uygulatmak isterdim mesela ama yüz için bunu yapmaya cesaret edemem sanırım..hem angel bşy öğrendim ilerleyen yaşlarda 30 lu yaşlarda filan yüz istesende kilo almıyormuş..oradaki bşy ler yok oluyormuş ama ne olduğunu unuttum..belki bizde ozamanlar tombiş yanakları özlicez...o yüzden bence şimdilikdoğal yöntemlerle yapmaya çalışalım ama iğnelere filan şimdilik gerek yok sanırım..bu genç yaşta allah korusun cildi çabuk yaşlandırabiliriz..
evet canım haklısn. bende cesaret edemem bu tarz yöntemlere zaten. en fazla krem kullanabilirm işte.:icecream:
bu arada rosenoire saol cnm verdiğin bilgi için en azından bunuda öğrenmiş oldum bilmiyodum.. yani gıdık var birazda öyle abartı degil .. bu tarz bişey ağır gelebilir. hem ben iğneden korkarım zateenn..
kızlar merhaba bende aranıza yenı katıldım ve o dedıgnız kremı aldım pazartesıyada salı elıme geçecek ben hep zayıfdım ve yanaklarım hep tombişdi inşallah işe yarar gelişmelerden haberdar ederım ve inş sivilce oluşmaz ve ayrıca sizi çok sevdim
ben geldım angelcım nete gıremıodum ben cok memnun kaldım ıstedıım sorucu elde ettım ama kesmedım dewam edıorum dedıım gıbı sadee azalttım urun bıtmek uzere ama.sole bısede var kıvılcım sormus genetık olduu ıcın tekrar kılo alabılırmıım dıe onu bılemem tabe CADIARZUbnde ıse yaradı ayh aangel ınsallh sendede yarar canımyerimseniben
ben gittigidiyorda gördüm lifting cihazı diye birşey
yüzünüzü silüetini inceltir gıdığınızı yok eder yazıyordu
daha önce alana sorup alınabilir diye düşünüyorum, kremle nereye kadar
bence inceleyin
link veremiyorum reklam olur falan diye.
neyra o lifting cihazlarını bende bir ara düşünüyodum ama.. sonucu hakkında bir bilgim olmadıgı için ,gercekten işe yararmı yada ilerleyen yıllarda zararı dokunurmu tam emin degildim. yabancı sitelerde okudugum yorumlarda hem iyi diyenler vardı hemde zararını gördüm diyenler vardı. bu yüzden kafam karışmıştı. sağol ama bu fikri paylaştıgın için..
çağlaacım ben sana bişey daha sormak istiyorum. bu krem yağları eritmiş peki yüz hatlarında bir sıkılaşma da yaptımı?
hatırlıosan kremı ılk aldıımda etkılerını konustumusda sana bahsettım ılk seydı sıkılasmanın olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?