tombuldutun tombulluğa direnişi

Tombuldut

Emir kipine alerjisi olan o insan.
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.571
9.385
208
selaam kızlar gecen sene 20 kg verdım lakın dugunum yuzunden ve uzaga gelın gıttıgımden bogazımı tutamadım gerı aldım. (yee amaaann bida nezaman görüüşşçess) diyenler yüzünden gülazer gıbı oldum. suan bir ayım var cunku görümcekin düğünü var ve zayıflamam lazım. boyum 1.57 kılom 71. elma diyetı ve patates dıyetlerını yapmayıda dusunuyorum. şok diyet olsada sonrasında koruyunca gerı almıyorum. yarın başlıyorummm bana katılmak isteyen tombul bayanları beklerım sayfama :))))

reglıden dolayı 71 cıktım :/
başlangıç
11 nisan 71.00
13 nisan 68.5
15 nisan 68.5
22 nisan ???

Son düzenleme:
ayrıca jıllıan yapıyorum bı yandanda sıkılasıcam bugunden ıtıbaren herseyımı paylasıcam sıkı ve zor bı donem olacak bu bir ay

kahvaltı yapmadım sade bır elma yedım. regl oldum inş ac kalmama degerde tartıda cok cıkmam

Canım şok diyetler ödem atiyor. Bence sen normal yap yagdan kaybet dugune 2 gun kala şok diyet yap daha iyi olur :) bende 68 69 arasiyim vermem gereken 15 kilom var sen 20 kiloyu nasil vermistin ? Heycan yaptim simdi :)

Canım şok diyetler ödem atiyor. Bence sen normal yap yagdan kaybet dugune 2 gun kala şok diyet yap daha iyi olur :) bende 68 69 arasiyim vermem gereken 15 kilom var sen 20 kiloyu nasil vermistin ? Heycan yaptim simdi :)
bende 69.4 kiloyum üçümüzde yakın kilolardayız var mısınız takpleşmeye

evet haklısın ama benım pek vaktım yok bir hatta yapabılırsem ıkı hafta sabretmeye calısıcam daha sonra normal bı dıyetle devam edıcem düğüne bı ıkı gun kalada patates dıyetı yapıcam 3gunluk:) bukadar acelem olmasa asla boyle beslenmem oda bı gercek. o 20 kıloyu da arada sok dıyetlerle verdım mesela 70ten 65 oldum sonra daha yuksek kalorılı dıyet yaptım. sonra kılo vermem durunca patates dıyetı yaptm. ve gerı almadım. sonradan aldım cnku baya yedım dugun telasıyla. ama kesınlıkle spor ve su sart

bende tombullardanım bende motivasyon sıfır ama seni takipteyim
motıvasyonun yukselsın. dusunsene tombul bacaklarmı balon gobekmı? yoksa cıtır gıbı bır vucutmu. :) hadı bugun verme yarın verme ye dur. ama nereye kadar bunu sor kendıne. nereyekadar bu sekılde kalacaksın. oyuzden ıkı secım yap. ya vereceksın yada boyle kalacaksın. ha bugun ha yarın

emın ol bıraz daha bile verebılırsın :))) reglken tartıldım 68.2 düm bugun 71 cıktım nerdeyse iki kilo ödem ama bozmak yok
benimde regl dönemim bugün yarın olmam lazım.olduktan sonra 1 gün ya pirinç lapası yapacağım yada ayran çorbası

benimde regl dönemim bugün yarın olmam lazım.olduktan sonra 1 gün ya pirinç lapası yapacağım yada ayran çorbası
pşirinç lapası ne işi yarıyor nasıl yapılıyor canm ben regl dönemınde kılo verememekten korkuyorum cnku suan elma dıyetı yapıyorum bukadar ac kalıp tartıda eksı gormek ıstemem ya

pşirinç lapası ne işi yarıyor nasıl yapılıyor canm ben regl dönemınde kılo verememekten korkuyorum cnku suan elma dıyetı yapıyorum bukadar ac kalıp tartıda eksı gormek ıstemem ya
Bişey yok cnm pirinci haşlıyorsun biraz sulu bırakıyorsun sonra gün içinde tüketiyorsun tuz atmak yok ama .
yoğurt karıştırıyorum nane salatalık bazen de domates salatalık soğan maydanoz biraz nar ekşisi ohh miss yemesi daha kolay oluyor en az 500 veriyorum ben

nekadar sürede verıyosun ve kac gun yapmak lazım bende kenara not alayım bu dıyetı

cnm bu ödem atmak için ben regl dönemi biterken yapıyorum çünkü ben o dönemlerde şişiyorum o yüzden 500 ile 1 kilo arası değişiyor verdiğim
bende regl bıtmesıne yakın elma dıyetımın yanında bunuda yapsam olurmu acaba cunku 68.8 düm bugun 71 cıktım ya kac gun yapıcam bu lapayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…