Canım şok diyetler ödem atiyor. Bence sen normal yap yagdan kaybet dugune 2 gun kala şok diyet yap daha iyi olur :) bende 68 69 arasiyim vermem gereken 15 kilom var sen 20 kiloyu nasil vermistin ? Heycan yaptim simdi :)selaam kızlar gecen sene 20 kg verdım lakın dugunum yuzunden ve uzaga gelın gıttıgımden bogazımı tutamadım gerı aldım. (yee amaaann bida nezaman görüüşşçess) diyenler yüzünden gülazer gıbı oldum. suan bir ayım var cunku görümcekin düğünü var ve zayıflamam lazım. boyum 1.57 kılom 70. elma diyetı ve patates dıyetlerını yapmayıda dusunuyorum. şok diyet olsada sonrasında koruyunca gerı almıyorum. yarın başlıyorummm bana katılmak isteyen tombul bayanları beklerım sayfama :))))
bende 69.4 kiloyum üçümüzde yakın kilolardayız var mısınız takpleşmeyeCanım şok diyetler ödem atiyor. Bence sen normal yap yagdan kaybet dugune 2 gun kala şok diyet yap daha iyi olur :) bende 68 69 arasiyim vermem gereken 15 kilom var sen 20 kiloyu nasil vermistin ? Heycan yaptim simdi :)
iyi olurr hem belki hırs bile yaparis o 100 gr verdi benim 200vermm lazm falanbende 69.4 kiloyum üçümüzde yakın kilolardayız var mısınız takpleşmeye
keske o hırs bende olaydı da vereydim 100 200 ama nerdeeeeiyi olurr hem belki hırs bile yaparis o 100 gr verdi benim 200vermm lazm falan
Canım şok diyetler ödem atiyor. Bence sen normal yap yagdan kaybet dugune 2 gun kala şok diyet yap daha iyi olur :) bende 68 69 arasiyim vermem gereken 15 kilom var sen 20 kiloyu nasil vermistin ? Heycan yaptim simdi :)
2 au gibi bir sure de 75 kusurlerden 68 69 kusurlere indim sende yaparsin :)keske o hırs bende olaydı da vereydim 100 200 ama nerdeeee
motıvasyonun yukselsın. dusunsene tombul bacaklarmı balon gobekmı? yoksa cıtır gıbı bır vucutmu. :) hadı bugun verme yarın verme ye dur. ama nereye kadar bunu sor kendıne. nereyekadar bu sekılde kalacaksın. oyuzden ıkı secım yap. ya vereceksın yada boyle kalacaksın. ha bugun ha yarınbende tombullardanım bende motivasyon sıfır ama seni takipteyim
iyi olurr hem belki hırs bile yaparis o 100 gr verdi benim 200vermm lazm falan
emın ol bıraz daha bile verebılırsın :))) reglken tartıldım 68.2 düm bugun 71 cıktım nerdeyse iki kilo ödem ama bozmak yoko zaman 69 um mayıs 18 e kadar 66 yı görmek istiyorum en azından
benimde regl dönemim bugün yarın olmam lazım.olduktan sonra 1 gün ya pirinç lapası yapacağım yada ayran çorbasıemın ol bıraz daha bile verebılırsın :))) reglken tartıldım 68.2 düm bugun 71 cıktım nerdeyse iki kilo ödem ama bozmak yok
pşirinç lapası ne işi yarıyor nasıl yapılıyor canm ben regl dönemınde kılo verememekten korkuyorum cnku suan elma dıyetı yapıyorum bukadar ac kalıp tartıda eksı gormek ıstemem yabenimde regl dönemim bugün yarın olmam lazım.olduktan sonra 1 gün ya pirinç lapası yapacağım yada ayran çorbası
Bişey yok cnm pirinci haşlıyorsun biraz sulu bırakıyorsun sonra gün içinde tüketiyorsun tuz atmak yok ama .pşirinç lapası ne işi yarıyor nasıl yapılıyor canm ben regl dönemınde kılo verememekten korkuyorum cnku suan elma dıyetı yapıyorum bukadar ac kalıp tartıda eksı gormek ıstemem ya
nekadar sürede verıyosun ve kac gun yapmak lazım bende kenara not alayım bu dıyetıBişey yok cnm pirinci haşlıyorsun biraz sulu bırakıyorsun sonra gün içinde tüketiyorsun tuz atmak yok ama .
yoğurt karıştırıyorum nane salatalık bazen de domates salatalık soğan maydanoz biraz nar ekşisi ohh miss yemesi daha kolay oluyor en az 500 veriyorum ben
cnm bu ödem atmak için ben regl dönemi biterken yapıyorum çünkü ben o dönemlerde şişiyorum o yüzden 500 ile 1 kilo arası değişiyor verdiğimnekadar sürede verıyosun ve kac gun yapmak lazım bende kenara not alayım bu dıyetı
bende regl bıtmesıne yakın elma dıyetımın yanında bunuda yapsam olurmu acaba cunku 68.8 düm bugun 71 cıktım yacnm bu ödem atmak için ben regl dönemi biterken yapıyorum çünkü ben o dönemlerde şişiyorum o yüzden 500 ile 1 kilo arası değişiyor verdiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?