tombuldutun tombulluğa direnişi

ıkıncı elmamıda yedım aksam jıllıan ve leslıe yapmayı duusnuyorum tek ıstedıgım regl yuzunden kılom cok cıkmasın tartıda yesıl cayımıda ıctım

bende regl bıtmesıne yakın elma dıyetımın yanında bunuda yapsam olurmu acaba cunku 68.8 düm bugun 71 cıktım ya kac gun yapıcam bu lapayı
Normalde 2 günlük ama ben 1 gün yapıyorum
şişlik vardır sende 1 gündde okadar farketmez.ama halihazırda elma diyetindeysen bence ertele lapayı sonra yaparsın

Normalde 2 günlük ama ben 1 gün yapıyorum
şişlik vardır sende 1 gündde okadar farketmez.ama halihazırda elma diyetindeysen bence ertele lapayı sonra yaparsın
evet oda dogru neyse ben elmadan vazgecmıcem onemlı olan aksam spora devm etmek gene basarabılırım tam gazzz

son elmamı yıyorum kocişe aksam yemegı hazırlarken bayılcaktım o spora gıttı bende bırazdan jıllıan ve leslıe yapiciiimm

jıllıan yaptım. leslıe yapmadım onun yerıne horon teptım valla jıllıanada leslıede bın basar terden öldüm

sabah arkadasım kahvaltıya geldı az bısı onunla atıstırdım bır elma yedım 2 lıtre su ıctım ama geceye kadar ıcıcem gene. jıllıan yaptım 25 dakıka ve horon teptım 20 dakıka reglden dolayı tartı bı cıkıyo bı ınıyo ama olsun regl bıtınce hızlı verırım

sadece elma yedıgım ıcın cok sık paylasım yapamıyorum aksam gene elma yıcem ılk gunlerım oldugu ıcın bayaa bi zorlanıyorum kociş destek oluyo onun da gazıyla inşallah bırakmıcam hatta 2 hafta yapabılırım dayanırsam :)

aksamları cok zor yaaa elma yedım aksam yemegı diye . kılo veremezsem gobeeemi kesicem

sabah yumurta zeytın peynr yedım az bişi. aksama kadarda elma yemeye devammm

bugun tartıldım reglden dolayı 71 cıkmıstım tartıda. suan 68.5 cıktım ıkı gunde bence süpeeerrr

ayın 25ine kadar 64 yada 65 olmam lazımmm otyuzden yemeyecegım elmamı yedım suyumu ıctım sımdı spor yapiciiiiimm

bugun tartıldım reglden dolayı 71 cıkmıstım tartıda. suan 68.5 cıktım ıkı gunde bence süpeeerrr
Slm masallah size yaa super gun boyu sadece elmaylami duruyosunuz. Elma diyetini duymustum ama bukadar etkili oldugunu tahmin etmemistim ben yapmak istiyorum ama kendime guvenemiyorum sizi takip etcem bakalim siz verdikce banada hirs olur insallah

Slm masallah size yaa super gun boyu sadece elmaylami duruyosunuz. Elma diyetini duymustum ama bukadar etkili oldugunu tahmin etmemistim ben yapmak istiyorum ama kendime guvenemiyorum sizi takip etcem bakalim siz verdikce banada hirs olur insallah
ben gecen senede denemıstım arkadasım ve gerı almadım. sonradan aldım pis bogazlıgımdan oldu oda :) ılk gunler zor ama sonra alısııyosun. kılo bıldırımı yapıcam ıkı uc gunde bir anlarsın zaten etkısını:) tavsıye ederım

Tamam takipteyim.bikac haftadir bende salmistim kendimi dun yenden basladim diyete biraz alisayim belki denerim

süper
elma diyet çok zor bence basarabılmen ne güzel
birgün belirleyip kilo bildirimi yapalımmı
evet cok zor helekı aksamları ama olsun kılo verdıkce sevınıyorum. tartı gunude guzel fıkır. aslında ben her cuma tartılırdım ama suan tek basıma oldugum ıcın kafama gore hep tartıldım. olursa cuma gunu olsun cunku genellıkle hafta sonları kacamak olabılıyo ve pazartesı tartıda fazla cıkıyo

aksam yemegım elma oldu gene. fakat arada kacamak yapıyorum (yogurt muz vs ) cok az bı sekılde. sımdı yesıl cayımı hazırlıyorum nefesımı tutup homini gırtlak yapiciim efenimm

kılo vermem cok yavas eskıden yanı bekarken bu beslenmeyle daha hızlı verırdım ama sımdı yavas..... anlamadım neden.belkı ıkıncı hafta daha hızlı verırım dıye umut edıyorum. reglden dolayıdır dıyede dusunmek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…