Normalde 2 günlük ama ben 1 gün yapıyorumbende regl bıtmesıne yakın elma dıyetımın yanında bunuda yapsam olurmu acaba cunku 68.8 düm bugun 71 cıktım yakac gun yapıcam bu lapayı
evet oda dogru neyse ben elmadan vazgecmıcem onemlı olan aksam spora devm etmek gene basarabılırım tam gazzzNormalde 2 günlük ama ben 1 gün yapıyorum
şişlik vardır sende 1 gündde okadar farketmez.ama halihazırda elma diyetindeysen bence ertele lapayı sonra yaparsın
Slm masallah size yaa super gun boyu sadece elmaylami duruyosunuz. Elma diyetini duymustum ama bukadar etkili oldugunu tahmin etmemistim ben yapmak istiyorum ama kendime guvenemiyorum sizi takip etcem bakalim siz verdikce banada hirs olur insallahbugun tartıldım reglden dolayı 71 cıkmıstım tartıda. suan 68.5 cıktım ıkı gunde bence süpeeerrr
ben gecen senede denemıstım arkadasım ve gerı almadım. sonradan aldım pis bogazlıgımdan oldu oda :) ılk gunler zor ama sonra alısııyosun. kılo bıldırımı yapıcam ıkı uc gunde bir anlarsın zaten etkısını:) tavsıye ederımSlm masallah size yaa super gun boyu sadece elmaylami duruyosunuz. Elma diyetini duymustum ama bukadar etkili oldugunu tahmin etmemistim ben yapmak istiyorum ama kendime guvenemiyorum sizi takip etcem bakalim siz verdikce banada hirs olur insallah
Tamam takipteyim.bikac haftadir bende salmistim kendimi dun yenden basladim diyete biraz alisayim belki denerimben gecen senede denemıstım arkadasım ve gerı almadım. sonradan aldım pis bogazlıgımdan oldu oda :) ılk gunler zor ama sonra alısııyosun. kılo bıldırımı yapıcam ıkı uc gunde bir anlarsın zaten etkısını:) tavsıye ederım
darısı basına ozaman bır an önceTamam takipteyim.bikac haftadir bende salmistim kendimi dun yenden basladim diyete biraz alisayim belki denerim
bugun tartıldım reglden dolayı 71 cıkmıstım tartıda. suan 68.5 cıktım ıkı gunde bence süpeeerrr
evet cok zor helekı aksamlarısüper
elma diyet çok zor bence basarabılmen ne güzel
birgün belirleyip kilo bildirimi yapalımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?