tontiş anne zayıflıyor :)

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
merhabalar... ben tontişmi tontiş bir anneyim :) tontiş dediysem baya tontiş :) 109kiloluk bir anne ...
2 ay sonra bebegim 1 yaşına giriyor ve ben o zamana kadar verebildiğim kadar çok kilo vermek ıstıyorum. en azından şimdiki halımden daha ıyı bir durumda olmak amacım. sonrasında tabiki aynı hırsla devam edicem fakat şuan ilk hedefim bu. ustelik yazda geliyor bir yerlerden başlamam gerekiyor. hayırlısı bakalım ne olacak. ayrıca bu bir tek diyet değil benim spor gunlugumde olacak.
hedefim haftada 4 gün en az 10000 adım.
kilo olaraksa hedefim yok... sadece artık zayıflamak istıyorum....

8 Nisan -- 109 kg

Kolay gelsin ... Verilmeyecek kilo yoktur ... alınamayan karar vardır :)
Sen kararını vermişsin ...yolu yarılamışsın yani.

109 kilo ...daha önce uzunca bir süredir de diyet yapmadıysan ... ilk ay kilo vermen çok daha kolay olacaktır .
O yüzden sen hedef koymamışsın ama ...özel bir sağlık sorunun ...insülin direncin ... triod değerlerinde sorun yoksa ... 95-96 görmen doğum gününe kadar hayal değil ...

Sporunu yürüyüş olarak yapacaksan ...en büyük tavsiyem ... interval kardiyo .. yani sürekli aynı tempoda yürümek yerine (hızlı ya da yavaş farketmez ) aynı yürüyüş içinde 5 dk normal tempo , 2 dk çok daha hızlı tempo ... nabzı bir hızlandırıp bir yavaşlatan spor yani... yağ yakımında çok önemli ..

Tekrar kolay gelsin ....sağlıklı kilo vermeler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…