• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tontoncanın Diyet Günlüğü

tontoncan

pamukcanım mışılmışıl uyu
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
267
3
118
Adana
merhaba kızlar nasılsınız artık bende yediklerimi buraya yazmaya karar verdim kendi başıma olunca abartıyorum biraz
şu andaki kilom 99 102yle başlamıştım umarım yakında önce 90 sonra 80 olurum tabii hep birlikte :)
17 AGUSTOS
sahurda ;
1 dilim karpuz
1 dilim kavun
yarım şeftali
küçük bir salkım üzüm
1 dilim ekmek ve 1 tane üçgen peynir yedim

spor olarak
2 GÜNDÜR LESLİE İLE YÜRÜYORUM
ÇOK SEVDİM ÇOK EĞLENCELİ HERKESE TAVSİYE EDERİM
şimdilik bu kadar iftar menümü akşam yazarım
görüşürüz kızlar

merhaba kızlar nasılsınız artık bende yediklerimi buraya yazmaya karar verdim kendi başıma olunca abartıyorum biraz
şu andaki kilom 99 102yle başlamıştım umarım yakında önce 90 sonra 80 olurum tabii hep birlikte :)
17 AGUSTOS
sahurda ;
1 dilim karpuz
1 dilim kavun
yarım şeftali
küçük bir salkım üzüm
1 dilim ekmek ve 1 tane üçgen peynir yedim

spor olarak
2 GÜNDÜR LESLİE İLE YÜRÜYORUM
ÇOK SEVDİM ÇOK EĞLENCELİ HERKESE TAVSİYE EDERİM
şimdilik bu kadar iftar menümü akşam yazarım
görüşürüz kızlar

bir meyve aşığı olarak bayıldım menüye =)

tontoncan kalori sayıyor :)

arkadaşlar merhaba bugünden itibaren kalori sayıyorum.98 kiloyum boyum 1.68 ve 22 yaşındayım hergün yarım saat lesliee yapacağım ve ip atlayacağım günlük en fazla 1300 kalori alacağım var mı bana katılmak isteyen.beraber sayalım mı kalorileri :)
1 çay kaşığı şekerli çay 2 bardak 30 kalori
1/2 simit 150 kalori
1 çay bardağı kola 50 kalori
1 dilim(ince) yaş pasta 250 kalori
1 dilim ekmek 25 kalori
Maydanoz 10 gr 5 kalori
Domates 1 ADET 15 kalori
Zeytin (Siyah) 10 GRAM 30 kalori
Tulum Peyniri 25 GRAM 70 kalori

toplam :600 kalori
akşam meyve yiyeceğim inşallah yakında kilolar gider bugünlük sağlıksız oldu kardeşimin doğum günüydü de
eee var mı benimle başlayacak olan ?
akşam ;
1kase cacık 130 kalori
yarım porsiyon patlıcan yemeği 100 kalori
yarım porsiyon bulgur pilavı 150 kalori
toplam ;980 kalori
10 dakika ip atlama 100 kalori gitmiştir herhalde

sabah
[1] İp Atlamak (70 atlama/dak) 2 dak (-)31.752
[2] Sahanda Yumurta 0.2 PORSİYON 32
[3] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[4] Şeker (toz) 5 GRAM 20
[5] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Tulum Peyniri 10 GRAM 25.7
toplam ;83 kalori

merhaba arkadaşlar önce kendimi tanıtayım ben 22 yaşında üni öğrencisi bir genç kızım ama kilolarım yüzünden ruhum yaşlanmış sanki kendimii o kadar yaşlı hissediyorum ki hiçbirşey yapasım gelmiyor sanki kilolarımın içine haps olmuş gibiyim 1.68 boyundayım ve tam 100 kiloyum artık kendimden nefret etmeye başlıyorum.sinirlendikçe yiyorum yedikçe daha çok sinirleniyorum bu iş bir dur demenin zamanı geldi de geçti bile yaklaşık 12 yılımı kilolarım için heba ettim artk bu ayat sadece benim olmalı hayallerimi gerçekleştirmeliyim nefes almakta bile zorlanıyorum yediğim hiçbirşey bana zevk vermiyor o anda daha sonra da büyük bir pişmanlık kaplıyor içimi o yüzden bu geceden itibaren başlıyorum dikkatli olmaya ...benimle hayallerine yolculuk edecek olan var mı

yarın niyetli olacağım için şimdi yedim ymegimi
1 bardak hazır çorba(yurtta kaldığım için normal çorba içemiyorum)
2 tatlı kaşığı krem peynir
yaklaşık on tane yeşil zeytin
1 tane yeşil biber
3 dilim çok ince tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
ve yamadan önce bir bardak tarçınlı ballı limonlu su
toplam 450 kalori

2 gündür çok fazla yedim ve kilo aldım 101 kiloyum ve artık dur dedim kendime menüüm
sabah 1 bardak ballı tarçınlı su
1 adet kruvasan
1 tabak k flekks

arkadaşlar merhaba şu andan itibaren kendime yeni bir ben oluşturuyorum.14 nisanda aşık olduğum insanın doğum günü var tam bir ay sonra amacım o güne kadar en az 5 kilo vermek şu anda 100 kiloyum ve yeni memur oldum yeni bir hayatım yeni bir çevrem var ve ben çok daha güzel bir hayatı hakettiğimi düşünerek artık zayıf olmaya karar verdim. 22 yaşındayım 1.68 boyundayım ve 100 kiloyum bana destek olmayan ya da benimle bu yolda yürümek isteyen varsa çok mutlu olurum.hergün menümü ve yapabildiğim kadar sporu paylaşacağım önerilerinizi bekliyorum. kendine yeni bir hayat isteyen herkesin istediği hayata kavuşması dileğiyle...

Bugün tartıldım 97.6 kiloyum 1 hafta var ayın 7sinde 96 kilonun altına düşmüş olacağım
sabah :2 dilim ekmek
rafadan yumurta
domates salatalık biber
şekersiz çay
öğlen :7 tane çilek
yarım elma
yarım tane muz
sabah kalktığımdan beri 1500 tane ip atladım (sayarak atlayınca çok zevkli oluyor)
50 tane mekik çektim
saat başı su içiyorum
akşamda tavuklu şehriye çorbası yapıp içeceğim
inşallah bu seer başaracağım var mı benimle zayıflamak isteyen :)

102 kilo ile başladığım umut yolculuğuma 88 kilo ile devam ediyorum 80 olduğumda resimlerimide paylaşacam

Back
X