• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toparlandim =)

KV dünürlük muhabbetine özeniyor sanırım.

Mutlu olduğuna sevindim. Senin annene gitmen, onun da sana gelmesine ya da sık sık aramasına neden olacaksa hiç bulaşma derim. Eşinle kendi yuvanda huzur, sevgi daim olsun inşallah :KK66:

Diger hisimlariyla cok iyiler. Herhalde bizimkilerle de oyle olmak istiyor. Bir yandanda bana uzuluyor. Bende isterim gelsin gitsin ama bana gelse o gun yaptigima bir kusur bulur kuser ve ben yine gidip barismak zorunda kalirim

Heh iyiki çalışıyorsun :)
Sakın kv ye anlatma annenle aranda geçenleri ilerde karşına çıkarır ve ben de arkadaşlara katılıyorum kibar bir dille kestir at bu meseleyi bir daha açılmasın

Ustu kapali en son olanlari biliyor. Zaten nisanlilik donemlerinde annemin nasil oldugunu iyice anladi. KV cok ters davrandi hep

bir insandan mutluyum sözü duymak ne güzel.nekadarda az duyuyoruz diye farkettim şuan.kv iyi niyetli davranmaya çalısıyo.yaşayan sensin Canm en iyisini sen bilirsin kendini hazır hissettiğinde görüş anne sonuçta ama mesafeli ol huzurunu bozmasına izin verecek kadar hayatına müdahale ettirme

Bende bir gun cok mutluyum diyebilecegimi beklemezdim hic, helede yasadiklarimdan sonra. KV kizamiyorum bile cunku gercekten beni dusundugu icin ugrasiyor. Kac kere daha ayni seyleri yasamam gerekiyor bilmiyorum ama simdilik adim atmayacagim.

Ustu kapali en son olanlari biliyor. Zaten nisanlilik donemlerinde annemin nasil oldugunu iyice anladi. KV cok ters davrandi hep
Çok gerekmedikçe görüşmeyin madem böyle huzur bozan bir anne kendisi..
Dertsiz başınıza dert almayın

Ay yalnis yazmisim. Annem KV'me cok ters davrandi. KV hep alttan aldi, duymamazliktan gormemezlikten geldi. Hayirlisi olsun canim..
Anladım canım anladım ben kv iyi hoşgörülü biri de kendi annen biraz ters bir insan
Hiiiiç yorma kendini insanlar belli bir yaştan sonra asla değişmiyorlar

Aynı olayları tekrar ve baştan yaşatacak sana.
Kv yanında canını sıkacak.Tekrar mutsuz olacaksın uzun süre.
Kv çok iyi olsa bile içeriğini bilmemeli olayların.
Allah mutluluğunu daim etsin.
Sevindim senin adına.

Back
X