Topiğimi yeniliyorum .Çeyislerimi sergiliyorum ..

yesildiyar

Babasının Markvelası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
559
4
318
Bundan 2 yıl öncesine kadar aklıma çeyiz bile almak gelmezken Annemın maaşımın hepsini giysiye yatırdığımı farketmesiyle çeyis serüvenim başladı Başlarda mecburiyet gibi olsada zamanla zevke dönüştü . Hergün züccaciyeye girsem bıkmam herhalde bende böyle bir etkı bıraktı :)))

Hepsini hemen eklıyemıyecegım için yavaş yavaş eklemeye çalışacagım inşallah

Son düzenleme:
ayy ne güzeller maşallah yaaaa... bende çeyize başlayacağım ama inan nereden başlayacağım bilemedim:) ilk resimdeki yemek takımını çok beğendim.. aslında ben kendinden desenli sade bişi düşünüodm ama senin yemek takımında çok hoşuma gitti.... iyi günlerde kullan inşallah hepsini.... mutlulukla....

SÜRAHİ VE BARDAKLARIM

Kalü beladan kalma bir krıstal takım bardaklarım var annem çooook önceden almış .Resmini net bulamadım ama şekilleri aynen böyle

Klasik sürahı yanında 6 adette bardagı var.

Elifimin bana hediye aldigi 6 adet paşabahce bardak .

Kahve yanına su bardagım

Son düzenleme:
hepsi çok şık yemek takımında yuvarlak çok sevmiyordum ama bunun deseni süperr çok beğendim güle güle kullanın:)

Canım benim topiğin ve çeyislerinn hayırlı olsun. yemek takımınla kahvaltı takımın tam benlikk :79: herşey çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayıda nasip etsinn inşşşş.

Son düzenleme:
tencerelerin ve tupperware lerin harikaa, özellikle de pasta saklama kabı. hepsi çok tatlı, tatlı günlerde kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…